1 yil nisanli kaldik.
Kocam beni takmiyor. bana deger vermiyor. Ne yapmaliyim?
1 yil nisanli kaldik.
Eşine de ki;
Bak ben her şeye katlanırım bu hayatta.
İşsizliğe,
Fakirliğe,
Sağlık sıkıntılarına,
Kayınvalideme,
Akrabalarıma,
Ev işlerine,
Evliliğin zorluğuna,
Dedikodulara,
Elalam ne derlere,
Ve bunun gibi onca şeye.
Bir tek neye katlanamam biliyor musun?
Senden gelen sevgisizliğe, ilgisizliğe.
Benim canımı acıtıp beni üzmek istiyorsan böyle devam et.
Ben sorunumuzu çözmek istiyorum, görmezden gelmek değil.
Lütfen bana, sana ve bu ilişkiye yardım et.
Yoksa kendimi üzgün, değersiz, çaresiz hissediyorum.
Çok mu şey istiyorum.
Hadi sen söyle.
Tebrik ederim. Anlayana tatminkâr, etkili ve de çözüme yönelik bir konuşma. Tecrübeler konuşuyor galiba. Yazınızdaki imlâ, noktalama, akıcılık ve anlaşılırlık da dikkatimi çekmedi değil.
Sana değer vermeyen biriyle neden hala evlisin? İstediğinde koynuna soksun sonra da yemeğini pişir çamaşırını yıka diye mi? Bu mu yanş evlilik ve sen buna razı mısın cidden? O sana değer vermiyorsa sen kendine değer ver ve sana böyle davranan biriyle bir dalika bile durma
Derdini söylemissin ne güzel de onu aldat vs diyen serefsizler olmus. onlarin msjlarini takma bile emin ol günü gelince baska erkekler onlarin karilarina ayni seyi dicek veya diyodur hemen bosan falan diyen kansizlarda cok kimin ne tasadigini bilmeden etmeden bunlarada kulak asma. kendileri bir erkrek icin dört döner millete gelince yok bosa yok vur tekmeyi falan!!!
Soruna gelince karakter meselesi kardes emin ol art niyet yoktur kocanin kisiligi bu sekildedir. daha yeni evlisin zamanla sen onu taniyip aliscan oda seni..
😢😢
Ben de hep o sekilde s
dusunuyorum.
Kisilik karakteri oyle diyorum kendi kendime.
Ama seven insan gorur uzuldugumu goruyor ama hicbir sey degismiyor
Aglancak ne var?
Cok sagolun.
Gercekten iyiligimi istediginizi dusundum 😔
Cok yorgunum.
Bitkinim. olmuyor artik...
Omur boyu boyle olacak hissedyorum.
Gerekirse 1 yil aglarim askimdan unuturum sonra. ama bir omur dayanmaz kalbim.
Bu konulari kocanla konus evlisiniz artik beraber çözüm bulun burda tanimadigin yabanci insanlar var kocan kadar senin mutlulugunu düsünmez hepsi. daha yolun basindasiniz konusarak çözceksiniz hayatinizdaki sorunlari
1 sene onceki halimle simdi arasinda daglar var.
Ben Şu an anne olmaktan korkuyorum.
Cunku ona yeterince iyi bakamayacagimi dusunuyirum. ona mutlu huzurlu bir aile yaratamayacagim.
Konusuyirum.
Ama anlamiyor beni,😭
Bak kardes 1 sene önce bekardin simdi evlisin o zamanla Şu an arasinda fark olmasi cok normal. cocuga bakma olayina gelince nice anneler var cocugunun bile yüzüne bakmayan sokaga atan vs. Emin ol onlardan daha iyi anne olursun. iyi anne olamam derken bile Şu an daha dogmamis olmayan cocugunu düsünmen iyi bir anne olacaginin kaniti. lakin ne zaman hazir hissederseen o zaman olmasi mantikli
Tesekkur ederim.
Sizi rahatsiz etmeyeyim daha fazla.
🙇♂️
Önemli degil ins. Biraz yardimci olabilmisimdir iyi geceler
Iyi geldi soyledikleriniz.
Iyi kalin...:*(
:) :)
Iyi geceler.
Iyi geceler
ilgisini çekmek için bir şeyler yap cilve falan tarzı ne biliyim, benim eşim veya sevgilimde kadınsı olduğunu hissettirmese asker arkadaşı gibi oluruz heralde
Bilmiyorum.
Cilve nedir sizin gozunizde allah askina herkes cilve deyil duruyor.
Cilveyi tarif edin desem susar herkes.
naz yap biraz onu sevdiğini hissettir ne biliyim kadınsı şeyler yap işte
Bunlar cilveyse bunlar benim dogamda var zaten.
bilmiyorum annenlerden veya evlilikte tecrübeli birinden tavsiyeler al
Cevap
14Cevap
Kolaya kaçma , kimseyi dinleme boşanmakda nedir , otur konuş. Herkesin evlilik hayatında illaki bir sorun vardır. Evde güzel giyin hep makyajlı görün , şort , mini etek güzel kokulu parfüm sür , fantazi gecelikler giy. Kiloluysan kilo ver. Bak bakalım nasıl takmıyor seni. Sonra bana dua et .
Kocam deme o zaman sadece kağıtda yazıyor kocan olduğu yine de hayırlı olsun
Onun yaptığının aynısını sende ona yap hatta onu aldat
Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasınız?
Garip gençsiniz de dikkat et o yaşta sana da ilgi duyamıyorsa ilgisi nereye gidiyor?
Tabi yuvanı bozma güçlendir
Tepkini koy, durumu ona anlat
kocanla konus bizle değil
Ne zamandir evlisiniz
Biraz daha üstüne düşebilirsin
Ben çok ilgiiyim zaten.
Daha ne yapabilirim
Sende onu takma
Ne kadar oldu
Aşık değil
Tipik erkekler
Yaşın kaç