Özellikle erkeklerde gözlemledim bunu ilk başta dikkatinizi çekmeyen kızlar daha sonra dikkatinizi çekmeye başlıyor neden?
Çok güzel bir soru tebrikler:)) Bence bu en üst beğenme tarzı ve kafamizda evrimlerini tamamliyolar resmen.. Ya da kafamizdaki tüm tabulari bile yikabiliyolar.. Esmer seviyoruz deriz öyle biri çikar sana öyle sıcak bakar ki sarişin olduğunu bile farketmezsin.. böyle bişi:)) karakter+tavir+özgüven+samimiyet+güveN bunlari görüyosun sonradan çünkü✌
Karaktersiz oluyor bunlar. Ya baska kiz vardir ona ihtiyaci yoktur ya da zamanla o kiz guzellestiyse ondandir. Karakter yok cogu erkek milletinde ya sonrada burda isyan ediyorlar yok sevilmedik yok söyle yok böyle diye.. gereksiz varliklar
@Pavoletti ortaya attim lafi yarasi olanlar alindi tabii. Noldu canım zorunami gitti. Demekki sende ayni bu sekil karaktersizsin
Biz erkekler gözüyle âşık olan tipleriz.
Kadın ilk başta güzelliği, vücudu ve giyimi ile dikkatimi çekmeli. Değilse ilk görüşun devamı gelmiyor genelde. Fakat senin dediğin de oluyor bazen. Bunun sebebi de sanırım; "o kadinda önceden göremedigimiz bir şeyin dikkatimizi çekmesi"... Giyimi olur, tavirlari olur, hanımefendiligi olur...
İlk görüşte önyargılı davranıyoruz da ondan. 😃 Düşüncelerimiz, duygularımızın önünde seyrediyor. Daha sonra ise duygularınıza hakim olamıyoruz, birbirimizi tanımaya, ortak yönlerimizi keşfetmeye çalışıyoruz...
Cevap
91Cevap
Karakteri kişiliği hoşuma gitmiştir ya da gizemli bir tarafı vardır beni kendine çeker..
Dikkatimi cekmeye calisan hareketler yaparsa dikkatimi ceker..
bazen ilk seferde doğru olanı göremediğim oluyor sonra bir bakıyorum asıl güzelliği kaçırmışım insan zaten her an hata yapar. tam ters durumda oluyor bazen ilk bakışta beğendiğim birinin daha sonra o kadar da güzel olmadığını görüyorum
Çok güzel soru, Bende de oluyor bu, gözümün önünde duran bir güzelliği fark edemiyorum, anlık bişey çarpıyor Yıllarca aklına getiremeyen şeyleri geliyor garip bişey bu 😑
Bende olmuyor o nedense :D
Benim dikkatimin cekilmesi cok zor olur zaten
Ama soruya gelirsek bence sebebi kızın fazlaca göz onunde olması olabilir. Baska erkeklerin dikkatini cekmesi rekabet ortamı yaratıyor olabilir
Konuşmasını sevmişimdir.. birinin muhabbetini sevmezsem imkanı yok isterse dünya yakışıklısı olsun olmuyor
Çirkin olup muhabbeti çok iyi olsa?
@Namelessboy çirkin değil yanıma yakışsın yeter
Tanımaya başlamış olabilirim. Bence daha tanır tanımaz hemen dikkatimi çekmesi anormal olurdu. Nasıl birisi olduğunu bilmeden etmeden dibi görünmeyen suya atlar gibi.
giyim düzeldiyse
fiziği düzeldiyse (dolgunlaştıysa)
yüzü güzelleştiyse (makyaj vs)
eeee daha ne duruyorsunnn namlıya gelseneeee diyecek halimiz yok
elbette dikkat çeker...
Akıllı bir erkek dünyanın en güzel kadınını sevmez! Dünyasını güzelleştiren kadını sever...
Dünya mi güzelleştiren, gönlümün güzeli olur...
Sevdiğim, gönlümün güzeli, olacağı için Dünya daki tüm kadinlar Helalim in yanında bir hiç olacaktır...
ilk görüşte birşey anlamaz hissetmez erkekler ilk buluştuktan sonra tek kaldıklarında düşünürler bugün benim için nasıl geçti bu kız beni mutlu edebilir mi ya da ben onu gibi sorular sorarlar kendilerine eğer bu soruların cevabı evet ise o kızı daha yakından tanımak isterler bütün olay bu
Cook yakisikli ya da guzel deildir o yuzden iok basta dikkatini cekmez ama zaman gecirdikce belkide tanidikca konustukca icinin guzelligi disini bastirabilir.
Kadınlara daha cok olur bu, erkeklere pek olmaz o da kadınlar tanıdıkca daha cok severler duygusal olduklarından güzel sözden daha cok etkilenirler
Çünkü kadınlar kulakları ile âşık olurlar...
Çok derin ve ulvî bir mesaj bu, piremses. Hâşiye lâzım buna 😃
Karakterden dolayı olabilir. Karakteri zamanla hoşuna gitmeye başlamıştır. Veya ilk tanıdığı sıralarda aklı başkasındadır.
Yeteri kadar tanıyamadığımı düşünürüm ve doğal izlenimlerim değişir.
Sıra ona gelir çünkü. Güzelden çirkine doğru şanslarını denerler.
@Pavoletti bilemem.
Onu düşünmeye başladıkça hayal kuruyorsun, hayallerde güzel olduğu için hoşlanmaya başlıyorsun.
Farklı bir özelliğini, farklı bir yanını görmüşümdür ondan dolayı fikrim değişmiş olabilir
Banada tam tersi oluyo ilk basta begendigimi daha sonra begenmemeye başlıyorum
Çünkü tanımaya başlıyorsun. Dış görünüşüyle dikkatini çekmeyen insan davranışlarıyla dikkatini çekiyor.
Galiba, gördükçe aşinalık oluyor ve gittikçe beğenmeye başlıyorsunuz. Sonrasında tüm dikkatinizi ona vermeye başlıyorsunuz.
Ortak fikirler beğeniler beklentiler ve huylar zamanla ortaya çıkar kafa dengi ve tam aradığım kişi düşüncesi erkeğin aklına geç gelir biraz da :)
Zeka belirtisi yuksek ise tabi kii de dikkat ceker.. 😕
Ama ben sonradan dikkat etmiyorum ilk bastan etmediysem 😕
Ortak yönler, zevkler, düşünceler duyduğumuzda dikkatimizi çeker.
Belki bir hareketi jesti dikkat çekebilir
Bende olmuyor. Başta sevmediğimi sonradan sevemiyorum.
Sen de "hislerime güvenirim" kafasındaki kızlardansın.
Olay sadece erkeğin tipiyle alakalı. " İlk görüşte hoşlanmadıysam " diyerek durumu ele veriyosun zaten. Adamın tipini beğendikten sonra o adam hakkında kötü düşünmezsin. Kötü bişey görsen de göz ardı edersin, yok sayarsın.
Tipini beğenmediğin adam için de havadaki sineği bile bahane edersin. Ne yaparsa yapsın yaranamaz
Nickte 06 varmıs yeni farkettim. Bizim burda ankaranın kızları genelde bahsettiğim türden : )
Neyse makara yapıyorum da son birlikte olduğum kız uzun boylu fiziği yüzü çok güzel, dünya tatlısıydı.
O güzelliğe alışmam ne kadar sürdü? 1 ay.
1 ay sonra alıştım, artık sıradan gelmeye başladı.
Eğer eksiksiz anlattıysan ve durum buysa, senin kaliteli olduğunu düşünürüm. Ama bu demek değildir ki söylediklerimin haklılık payı yok.
Bu devrin kadınları, aynen benim sana anlattığım gibi. İstisnası da her yerde vardır, olacak.
Bir kez başıma geldi bu durum. Onu ilk tanıdığımda '''tarzım değil''demiştim. Sonra zamanla hareketleri, her şeyi hoşuma gitmeye başladı. Sanırım ben onu tanıdıkça sevdim. Onun doğallığını sevdim.
Kesfedemedigin seyleri zaman gectikce onu tanidikca kesfediyorsun
Kız ya da erkek bir tık daha güzellişirse mutlaka dikkat çeker 😀
O an hangı ruh halındeysek ondan olabılır birde bakışları hıssetmemıs olabılırız
belki en son elle tutulur kalan tek kişi olma unvanini kazanıyor sonradan
Bkz :tanıdıkça sevmek önyargılı yaklaşmış olabilirsin en başta
ilk bakış dikkat çekmiyor sonra elektriklenme oluyor
Belki sonradan dikkat çeken taraflarını görmüş olabiliriz?
Arkadaşına çekici gelmiştir sonra ona nasıl çekici geldi de bana gelmiyor diye yogunlasirken kendiside ısınır zamanla
Hiç öyle. Birşey yaşamadım ya çekmiştir ya çekmemiştir sonradan dönmem
, elektrik akımına sonra çarpılır, cazibesine sonradan kapılmıştır
Bszen bir gülüş, bir cümle, bir hareket insanı başka duygulara sevk edebilir =)
Insanların Pskoloısıde Ruh Halıde Degısken OlduguIcın
İlk başta bir etki, arada elektrik gibi birşey olmuyorsa çekmez, sonra giyim tarzı, kokusu, hal ve hareketleri, düşünceleri ile birlikte ilgimize girer..
Önce fiziğe bakıp dikaktini çekmez sonra karakterine bakar dikaktini çeker belki de
Onu bilemiyecegimde bende bir yanlışta tüm doğrular gidiyor
Radarlarımızın kspsama alanı geniş olunca görüyor ama farkedemiyoruz. Sonra aaa o da ne burnumuzun dibinde dünyalar güzeli mis gibi bir prenses... 😉☺
Öyle bir şey yaşamadım hiç. Ne olursa ilk anda oluyor bende.
Bakıyor bakıyor istediği bundan diye düşünerek geri geliyor buna
Yüzde otuz dış görünüş
Yüzde elli davranışlar
Kalanı "ben bunu alsam eş dost ne der" 😅
Çünkü bireyi tanıdıkça nasıl bir kişilik olduğunu veya kendine hitap ediyor mu diye sonradan anlıyor Knka 😊
mmmm aslında olur be diye yazarım veya yokluk dönemide olabilir
Tanıdıkça ve sürekli gördükçe gözün alışır ve güzel gelmeye başlar
Bu tamamen ne kadar güzel yaratıklar olduğumuz kanıtlıyor.
En iyisine odaklaniyoruz siralmya gore dikkat cekme suresi kisaluyor iste 😁espriydi
Erkekler kadınlarda bazı noktalara odaklanır o noktalar hoşuna gider şekilde değişirse ilgi çeker
İnsan değişken bir varlıktır. Her anı aynı değildir. Bu çok normal bir durum.
belki kız da daha sonra erkeğin dikkatini çekecek bir şey yapmıştır
Dikkat çekenlerinde farkli bir şah olmadini fark etdiklerinde
Aldığı Elektrikle Önce Aküyü Dolduruyodur İşini Sağlama Almak İçin
o an hedefte başka kızlar olduğundan radara takılmaz. sonra o kızla işler bozulunca size döner ibre.
Ön yargı olabilir, sonrasında etiketini düzeltmiştir vs.
valla sonrada gozune guzel gozuktugu ıcın olabılırmı :D
Kaçan hoşuna gider çünkü.
Amacınız anı yaşamak değil.. adama a'nı zehir etmektir.
Dikkatli bakmamışızdır =)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar