Kızlar bir aylık evli kaldım ve sonucunda hiç vedalaşmadan bir iş çıkışında birbirimizi terk edip ailelerimizin yanına gittik. Bana yaşattığı okadar büyük acılar var ki boşanmaktan başka çarem yoktu bir ay öncesine kadar çok kararlıydım boşanmaya. Bir hafta sonra boşanma davamız var. Ve ben çok korkuyorum ne yapmalıyım boşanmak istemiyor gibiyim
Cevabın nedir?
Valla ben 2 gün evli kaldım ve altınları paraları hep alıp gitti ben direk bosadım bana insan lazm insan hayin değil anladıysan
06 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bir ay evli kaldın ve bir ay öncesinde çok kararlıydın boşanmaya? wtf?
01 Yorumla
+1 yılNeden bosaniyorsun? Madem acilar çektirdi neden ayrılmak istemiyor gibisin?
00 Yorumla
ne olabilir bu kadar hızlı vazgeçirtecek? üzücü. Allah yardımcın olsun.
04 Yorumla- +1 yıl
okudum şimdi. bizleri aşan durumlar bunlar. ilerisi çok kötü de olabilir. sana zarar vermemek için uzaklaşmış ta olabilir. zor. kararı kendin vereceksin. ve sonuçlarına da katlanacaksın. maalesef geleceği göremiyoruz. yaşanmadan da görülemez maalesef. Allah yardımcın olsun. tek yardımımız dua olur:(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
bir ayli evli kalipta bir sene dolmadan bosanma davasi acamiyosun. ayri yasarsin ama resmiyette bir sene zorunli evli kaliyosun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Ilk başta zor ama insan herşeye alışıyor umarım iyi olur herşey senin için zaten şans falan istediği de yok tek çare boşanmak
00 YorumlaDunyanin sonu degil uzulme... kafani iyice toparlar.. bekar olmanin keyfini surer... sonra yine yuva kurabilirsin.. gencsin daha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay ne demek yav insan 1 ayda neyı anlaşamayup Boşanmak ister ki
02 Yorumla- +1 yıl
Bazı şeylere geç kalınıyor böyle birşeyde de acele edildiğini düşünüyorum hiç sakince konuşmadık hiç çözüme gitmedik ben aileme anlattım durumu haliyle ailemin yanına geçtim. Ve oda vakit kaybetmedi tabi ailesinin yanına gitti ve beni hiç aramadı pişmanlık bile duymadı. İş buraya geldi
- +1 yıl
Ayrılma konusu neydi?
bence boşan bacım uyuşturucu kullanıyor sonuçta bagımlı iflah olmaz eşyalarını da dagıtmışlar :((((( Allah yardımcın olsun
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsiz zaten öküz seversiniz, az geldi yaptığın biraz daha ağzıma s..
14 Yorumla- +1 yıl
ikinci şansı verdiğin herkes ama herkes seni buna pişman eder, bu sözümü unutma, bir gün hatiarsin
- +1 yıl
yanlışın neresinden dönersek o kadar kar, ileride daha çok acı çekeceğini Düşünürsen bu evliliği surdurmek doğru bir karar değil
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılDik dur ve aynı şeyleri tekrar yapayıp isteyip istemediğin konusunda emin ol.
04 Yorumla- +1 yıl
Senin adına çok üzüldüm, gençsin.
Umarım aradığın güzellikleri en kısa sürede bulursun. - +1 yıl
Takip ettim sizi, anlatacakları z varsa memnuniyetle dinlemek ister im
Gizli Üye(25-29)+1 yılnalet olmasın erkeklerin hepsi aynı bir anda bişey demeden gidiyolar ayooolllllllll
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun neydi ciddi soylermisin evlilik oncesi erkek arkadasinin olmasimiydi?
08 Yorumla- +1 yıl
Sorun büyük düğünde ailesi problem çıkardı verilen sözler tutulmadı buda kavgaya tartışmalara sebep oldu. Düğünden sonra hergün kavga ettik. Daha sonra uyuşturucu kullandığını öğrendim inkar etti. Geceleri evden çıkıp çıkıp gidiyordu ama Beni de çok seviyordu. Hep affettim ama bu durum sürekli tekrarlanınca hergün kavga ettik canıma tak etti aileme anlattım ve benim evden gitmemle onun ailesine dönmesi bir oldu ve o günden beri hiç görüşmedik avukat yolu ile sadece boşanmayı kabul ettiğini bunu istediğini öğrendim.
Cevap sahibi+1 yılBir soz var ya eskiden evlilikler besikte kertilir ölunce biterdi simdi evlilikler elektirik alinca basliyor sarteller atinca bitiyor , ne kadar da size uymus :( ama bence donusu zor olir bu durumun :((
Cevap sahibi+1 yılAramiyorsa o zaten bitirmistir :((( uzgunum ailesininde destegi vardir... ne anliyolarsa bosandirinca...
Cevap sahibi+1 yıl:((( inanilir gibi degil bosanacakti neden evlendirdiniz o zaman...
+1 yılevlenmeden önce ne kadar tanisiyordunuz
09 Yorumla- +1 yıl
inanmiyorum kizim naptin sen evlilikle ilgili tüm güzel düsüncelerimi yiktin. 4 yil sonra uyusturucu kullandigini mi ögrendin
- +1 yıl
insallah trollsündür ya sen :(
- +1 yıl
peki cok vakit gecirmediniz mi evlenmeden önce yain ailesini tanimadin mi hic insan 4 yil icinde birinin huyunu suyunu ögrenmez mi ya
- +1 yıl
belkide sevdigin icin sen gercekleri görmek istemedin.. 4 yil boyunca da saklanmazki gercek yüz.. Hakkinda hayirlisi olsun, hersey bir imtihan hayatta. Tevekkül edip dayanmalisin, Allah yardimcin olsun
Sebebi neymiş acaba, senden mi kaynaklı ondan mı:
021 Yorumla- +1 yıl
Sorun büyük düğünde ailesi problem çıkardı verilen sözler tutulmadı buda kavgaya tartışmalara sebep oldu. Düğünden sonra hergün kavga ettik. Daha sonra uyuşturucu kullandığını öğrendim inkar etti. Geceleri evden çıkıp çıkıp gidiyordu ama Beni de çok seviyordu. Hep affettim ama bu durum sürekli tekrarlanınca hergün kavga ettik canıma tak etti aileme anlattım ve benim evden gitmemle onun ailesine dönmesi bir oldu ve o günden beri hiç görüşmedik avukat yolu ile sadece boşanmayı kabul ettiğini bunu istediğini öğrendim.
- +1 yıl
yani boşandığıma seviniyorum tabiki 2 yıla yakın evli kaldım 1 günüm mutlu geçmedi 2 yıl olmasının sebebide bendim, uzattıkça uzattım belki düzelir diye, en sonunda baktım evliliğin bana hiç zerre kadar faydası yok kararımı verdim ve boşandım, çok şükür şimdi yalnızlığımı saymasak hayatım iyi çalışıyorum huzurluyum ama gel gör ki yalnızlık insanı bunaltıyor, bu bunalma bile evli olduğum dönemlerden daha iyi, ve kendimi çok suçluyorum nasıl öyle bir insanla evlilik yaptım diye, yıllarca bekleyip öyle bir insanla hayatını birleştirme yemi yanayım, 2 yıl nasıl katlanıp yıprandığımamı yanayım, yürmeyen evlilikle boşanmama mı yanayım, yaptığın onca masrafa onca eziyete mi yanayım. dönüp baktığında bir hiç görüyorsun her şeye rağmen hayat devam ediyor yaşamak her yaşta güzeldir deyip kendimi teselli ediyorum. olurda karşıma iyi bir insan çıkarsa elbette tekrar evliliği düşünüyorum. evlilikte en önemli sorun uyumlu ve anlayışlı insanı bulmaktır, tabi bunlar karşılıklı olacak.
boşan hayırlısı başkasıdır belki
00 Yorumla
+1 yılSorunu bilsek yardimci oluruz belki
00 YorumlaBir ayda ne yasadiniz ki bu derecye geldi
010 Yorumla- +1 yıl
Yüreğinin sesini dinle kız ayool
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ayda ne yasadiniz ki bu kadar
00 Yorumla
+1 yılNe yaptı da 1 ayda boşanmaya geldi iş
01 Yorumla
+1 yılNe kadar trajedik bir durum
00 YorumlaKötü bir durum allah yardım etsin
019 Yorumla- +1 yıl
+1 yılal karsına konus DiyorumBenツ
01 YorumlaBoşanma o zaman.
02 Yorumla
+1 yılbu naısl bı evlılık la
00 YorumlaBu ne acele
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbosan rahatla :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş
06 Yorumla- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey Yok
kalbine bak
02 Yorumla
+1 yılacelen ne bosanmakla
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi