Bir aylık evliyim boşanma kararı aldım?

Bir aylık evliyim , evlendiğimiz andan itibaren eşimin beni kandırdığını, anlattığı çoğu şeyin yalan olduğunu öğrendim. Kendisiyle bir konuşma yaptım ve düzelmedi aksine yalanlara devam etti ve onu afettiğim için arsızlaşmış olucak ki sen yalan söylüyorsun dediğimde üste çıkmaya çalışıp sende dağınıksın felan gibi bahaneler buluyor ( sabah işe giderken pijamalarımı yatağın üstüne koyduğum için) onun dışında sürekli işe gittiğini söyleyip eve gelmiyor ama 1 aydır ne kirayı ödedi nede bana para verdi sürekli işe gittiğini insanların ödeme yapmadığını söylüyor salı ödeyecek diyor salı geliyor perşembe diyor sürekli bu böyle gidiyor bundan da sıkıldım. Eşimin nişanlıyken bu hareketleri asla yoktu. Evlendikten sonra bambaşka biri oldu her gün buluşmaya cicekle gelen insan bi anda gerçek yüzünü gösterdi. Bende düzelmeyeceğini anladığımda boşanmak istediğimi söyledim bu sefer bana eşyaların zararını karşılayacaksın dedi eviimize aldığı tek şey bir masa ve bir l koltuk geri kalan herşeyi biz yaptık ve bunda bile böyle davranması kararımın doğru olduğunu düşündürdü ileride pişman olur muyum diye çok düşünüyorum lütfen tecrübe sahibi birileri bana yol gösterebilir mi?

Bir aylık evliyim boşanma kararı aldım?