Hayalimdeki Evlilik Sevdiğim Adam Bu değildi?

Canımı acıtan asıl şey de henüz 2 aylık evli oluşum. Bizim hikayemizde karşılıklı fedakarlıklar söz konusuydu o kadar çok engel koydular ki önümüze maddi manevi herşeyi aştık elele. 3 yıllık rüya gibi süren sevgililik ve nişanlılık dönemimiz vardı. Sadece sevgiyle değil mantık üzerine de kurduk yuvamızı. Ailesi hep engel oldu son zamanlarda bize ve bana yapılan saygısızlıklara eşim bizzat kendisi şahit oldu ve hep benim yanımda ailesinin karşısında durdu ve bitmek bilmeyen sorunların içinde evleneceğimiz evimizin kapısını herkese kapatıp sorunlardan arınacağımız günü iple çekiyorduk ki evliyiz şu an ama hiç o 3 yıl boyunca tanıdığım adam Yok karşımda hiç düşlediğimiz evlilik sevdiğim tanıdığım adam Yok karşımda beni kırmaktan korkmayan bir adam var bana tek söz ettirmeyen adam şu an da ağzına geleni kendi söyleyebiliyor oldu ailesi pek kıymetli oldu evlendiğimiz günden beri ve onlar yüzünden kaç kere yüzük atma eşiğinden dönmüşken ve onlar yüzünden beni defalarca kırıyor beni seviyor biliyorum ama adım gibi eminim demekte Zorlanıyorum hüngür hüngür ağlasam umrunda olmuyor gelip derdimi sormuyor bir tartışma da beni asla dinlemiyor ne oldu eşime bilmiyorum onu tanıyamıyorum ve iki ayda çok yıprandım çok ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilgimi alakamı bakımımı asla elden bırakmıyorum daha çok gencim zaten 21 yaşında üniversite mezunuyum evlilik hayatına alışabilmek için kariyer planımı bile erteledim biliyorum uzunca yazdım ama gerçekten çok doldum kusura bakmayın
Hayalimdeki Evlilik Sevdiğim Adam Bu değildi?