Ben oldum arkadaşımla sevgili , hiç hesapta yokken ve en güzel ilişkimdi. Yani çok samimi değildik onunla ama aynı ortamdaydık. Arkadas olduk, birbirimizi daha iyi tanıdık, kırmızı çizgilerimizi öğrendik ve daha uzun sürdü. Bence sağlıklı olan da bu zaten
Olurlar ama ayrılırlar. Şekil a; 2 arkadaşım 3 yıla yakın bir süre (1ay kala) çıktılar ve ayrıldıkları. Daha fazla seven arkadaşım 2 haftadır beynimi seviyor sağolsun.
oluyor bende olduğu olmuştur. yalnız arkadaşlık süresi çok uzun sürerse karşı taraf arkadaş süresince bazı olaylarınızı samimiyetten biliyor siz friend zoneden çıkıyorsunuz ya kişi geçmişize kafayı takıyor kadınlar çok yapıyor bunu geçmiş geçmiş...
eğer sevgili arayışındaysa kişi, öncelik olarak yol arkadaş çevresi oluşturmaktan geçer. o çevre oluşur, belki kendisi belki de en yakın arkadaşı devreye girerek tanışılır konuşur sonrası da malum. zaten kimse de arkadaşlık gibi birbirini yakından tanışma aşaması olmaksızın bir ilişkiye adım atmak istemez. haram sevda düşüncesinden uzak olanlar için geçerli bu dediklerim
Olabilir, örneği fazlaca mevcut. Zaten bu ayıp değil. Ayıp olan şu; kanka ve dost olup daha sonra ilişkilerini sevgili ilişkisine dönüştürenlerin yaptığı ayıp.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evleneceginiz kisi en iyi arkadasiniz olmayi basarirsa cok daha mutlu bir evlilik olur. Eski sevgilinin arkadasiyla sevgili olmak bize terstir ama kendi arkadasinsa o baska niye olmasin zaten o ilk goruste aska donecegini hissettirir kardesim gozuyla baktigim arkadasim var aklimdan dahi gecmez o ayri
Evet olabilir. şu an ki erkek arkadaşımla arkadaştık ilk başta. Arkadaşlar birbirlerini tanırlar, bilirler neleri sevip sevmeyeceklerini. Neyden hoşlandıklarını bilirler. Bu yüzden; temeli arkadaşlıktan oluşan ilişkiler daha sağlam olur.
iki taraf bir birini kardeş gibi seviyor, ah sevgilimiz yok madem sevgili olalım diyorlarsa çok saçma bir durum. Bir tarafın diğerine duyguları var açılıyor, diğer tarafın hisleri olmamasına kendinden fedakarlık ediyorsa saçma ötesi bir durum. Bir taraf seviyor diğeri kararsızsa, acele edilmemesi gereken bir durum. İki tarafta seviyorsa ne mutlu onlara.
En İyi Cevaplar