Çok şüpheliyim acaba beni tekrar aldatır mı?
Kesinlikle Aldatmaz
Kesinlikle aldatır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O seni neden aldattı? Açıklar mısın? Senin yüzünden mi yoksa? Sebebini öğrenelim. Sen ona affettin. Bu anlamıyla eşin senden özür diledi mi? O pişmanlık hissediyor mu? Evet dersen de demek seni seviyor. Sen onu seviyorsun çünkü affettin. Ama ilerde aldatacak mı aldatmayacak mı bilemeyiz. En iyisi sen eşiyle yüz yüze bu konuyu konuşmalısın. İçinde şüphe tutma. Açık konuş. Birlikte dertleş, sorunu çözersin. Öncelikle o, sana neden aldattığını sormalısın. Bunu çözersin.
Nasıl mide var arkadaş başkasıyla yatmış eşin iken, hala onunla aynı yatakta uyuyorsun
Tadını alan yine yapar ayrıl arkadaşım. Çocuk olsa bile MAHKEMEYE DELİL sun çocuklarını al yanına
Haklısın ama çok seviyorum onu
Çok doğru diyorsun insan namusu için yaşar. Bn bunu eşime yapsam o beni bir dakika evinde barındırmaz boşar. Bnde böyle bir şeyi düşünmem de zaten ne olursa olsun namus herşeyin başıdır. Bn böyle bir namussuzluğu kendime yakıştırmam..
@Mislinadorak aynen öyle haklısın
Bir anda aklını başından almış karımın dayanamamış karım ve onunla yatmış ama sonra bana yalvardı. Bende affettim
Ne seni tanıyoruz ne eşini, aranızdaki ilişkiyi de bilmiyoruz nerden bilelim aldatıp aldatmayacağını?
Sana affetme ayni hatayi ben yaptım affettim tekrar aldatti yazık bizim gibilere acıyorum
Cevap
12Cevap
senden özür dilerkenki hali nasılsa ona göre birşeyler çıkar. yalvarır affet beni der bilki pişmandır ama diğer şekillerdeyse birdaha yapar.
Sürekli takipte ol hatta telini dinle ve izle yapmayacağını kimse garanti edemez..
ya çok merhametlisin
ya çok aşık
ya da çok saf
Çok aşığım
bu sana zarar verir kardeşim kullandırma kendini o sana senin ona olan aşkından duymuyor demekki
Haklısın :-(
Bu birazda eşinin karakterine bağlı.. Onu en iyi sen tanıyosun biz değil..
Aldatır
Ne bilelim biz madem oyle ikiniz de serbest olun olsun bitsin kimsenin kafası ağrımasın
Bosver mk birak kari hayatini yasasin tek erkkekle olurmu benim karim olsa her gun baska adamla gezdirirdim kendimde baska kadinlaroa diskolarsa gunumu gun ederdik
aldatır eger yattıysa kesin aldatır
ayrıca soyle yorumlara falan baktımda boynular yakısmıs g*vat vs yazmıslar cok cırkınsınız hırsızın hıcmı sucu yok kadına laf soylecegınıze adama laf soyluyorsunuz bu adam aldatsa demedıgınızı bırakmazsınız
Haklısın
Kiyamam lan böyle adamlari niye aldatirlar
Haklisin fasiat
Bir kez yapan yine yapar, aldatabilir
Kiminle aldattı onu söyle arkadaş mı yoksa yabancı mı
Yabancı
Yapar gene cinsellik yaşadı mı yaşadıysa sen onu doyurmuyorsundur ya da o doyumsuzdur
O kötü insanla birlikte olmuş
pismanlik söz konusuysa aldatmaz kanka
Nasıl affedebildin. Bu kadar geniş olmayı nasıl başarabildin.
Affetmek yürek ister
abi boynuzlar yakismis
Belli olmaz pek
Aldatır net
Sende aldat
doyurmazsan aldatır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar