bakıyorum çevreme herkes herşeyi çabucak tüketiyor . bir süre sonra tabikide evleniliyor . bir kızla evleniyorsun kızın kimle yattığı kaktığı belli değil . tamam geçmişi önemli değil diyorsunuz anladık önemli değil önemli olan benle olduğu kısmı . ama yinede nasıl olur ki öyle evlilikler . gerçek samimi olucağına inanmıyorum ben kim ne derse desin . geçmişi o kadın nasıl siler aklından . hiç gelmez mi sanki aklına .
Cevabın nedir?
+1 yılHerkes öyle demiyor arkadaş.
Ne demek gecmişi önemli degil. bu ne ya.
Geçmişinde önüne gelen herkesle birlikte olanla ne işim olacak benim söylesene?
ben onun kadar biriyle birlikte bile olmamışsam enayimiyim ben?
Genelevden birini bul aynı şey bana göre ne farkı var?
Geçmişini önemsemeyen kız geçmişinin önemsenmesini istemeyenle takılsın aradan cekilsinler mümkünse018 Yorumla
Soran+1 yılrahat erkekleri bende sevmiyorum . benim namusuma sahip çıkmıyorsa ben ne edicem öyle erkeği
- +1 yıl
Tabi ki ya. nasıl yani. neden namusuna sahip cıkmasın. bunu yapmak zorunda ki seve seve yapmalı.
Soran+1 yılyapmıolar işte .. öyle tipleri alıp karı yapıyolar kendilerine . onu dedim ya ne mide diye aklım almıyor
- +1 yıl
igrenc ötesi ya.
Belki de kız adamı kandırıyordur. yani kız gecmişini temiz gösteriyordur. ne kadar vicdan sahibiyse artık adam da yutuyordur olabilir mi?
Soran+1 yılben gördüm .. erkekte biliordu ama yinede evlendi
- +1 yıl
kusura bakma ama midesiz insanlar da var yani.
Soran+1 yılAynen .nasil aklina gelmiyor adamin sasirdim
- +1 yıl
Adamın aklına gelmiyorsa sevme bilinci farklıdır. yani sevgiye deger vermek kişiden kişiye degişir.
kim olursa olsun beni sevsin dememek lazım. geçmiş bana göre önemli. ya sana göre?
Soran+1 yılsahiplenme duyguları yok sanırım . kıskanmıyorlar ilginç . o kadın ilerde anne olucak çocukları olucak . ne bileyim bence bir anne masum olmalı ... o yüzden genç kızlar hemen sevgili bulayım mantığında olmasınlar . biraz edepli olmasını öğrensinler
- +1 yıl
Elbette dogru diyorsun.
sahiplenme olmadıktan sonra ne anladım o ilişkiden.
edep insanın icindedir dışa da vurur ve savunur. ama nerde öyle kız erkek kaldı mı.. tek tük.
Soran+1 yılyoo var öyle kızlar . herkes nerde o kızlar diyor ama buluncada kıymetini bilmior . bak mesela ben geçen birinle görüştüm . çay içtik vs . benim nasıl biri olduğumu anladı . sen çok iyi bir kızsın tam evlenilcek kızsın . her erkek senin gibi birinle evlenmek ister vs dedi . güzelliğimi övdü . ama sonra ne aradı ne sordu . hem bulamıyoruz böle kızları derler hemde buluncada istemezler . ben artık erkeklerin samimiyetinede inanmıyorum açıkcası
- +1 yıl
Bak. olay ne biliyor musun?
Erkek eger hoslanmadıysa ve elektrik almadıysa direk saf dısı bırakmak icin o cümleyi kurar.
Bu durumda da sana bu cümleleri kurar. Ve uzaklasır senden
Belki de aynı anda 2-3 kişiyle bulusacak ve secim yapacaktır. bu durumda bunları kestirmen zor.
ama dedigim gibi erkek istemeyebiliyor nadiren
Evet sen belki bu aranan kızlardansın ama bazen elektrik gerekiyor.
Veya ciddi olmayan biriyle görüşünce de olmuyor birşey diyemezsin.
- +1 yıl
sevgili olmak icin degil de önce arkadaş olmak icin görüşmek daha mantıklı
arkadaş olmak lazım. daha sonra tanımak ve olursa da sevgili olmak derim ben.
Belki de o cocuktan kurtulduguna sevinmelisin. cünkü o senden daha kalitesiz veya cümle kuramayan birisi hatta senin daha akıllı oldugunu ögrenince kacmıştır ne dersin? :p
Soran+1 yılbilmem elektirik alınmayacak bir tip değilim ki . helede o adama göre . yani adam bana göre gayet çirkin ve yaşlıydı . ben ondan kat kat güzelim .. bence maddiyata bakıyolar artık güzellik ahlak falan fıs yani
- +1 yıl
Öyle demesene. ne parası ya?
Adama göre sen dişli cıkmış olamaz mısın? ya da adam kendini begenmeyip ki sen tipe cok önem veren birisi degilsin gibi. Adam kendini begenmeyip bu kız benle yürümez bile diyerek cekilmiş de olabilir.
Ahlak fıs ne ya.?
maddiyat?
az önce bahsettik ya maddiyata bakmayanı bulacan ve ahlaka bakanı bulacan derim.
Soran+1 yılöle bulucanda ölesi bana denk gelmedi kardeşim ... valla .. allah sonumuzu hayırı etsin .
- +1 yıl
Kısmet bu işler.
Gel arkadaş olalım sen bana bul ben sana :p
- +1 yıl
kötü birşey dedigimi düşünmüyorum neyse iyi günler
En İyi Cevaplar
Öyle bir konuşuyorsunuz ki eskiden herkes bakire evleniyormuş gibi. Eskiden böyle şeyler sadece konuşulmuyordu. İnsanlar yine sevişiyordu.
033 Yorumla
Soran+1 yıliyi sevişenle evlen sende
Soran+1 yılevlen evlen ortada kalmasınlar
Soran+1 yılevlen dedk birşey demedik .
Soran+1 yılpuahaha ne alaka sevseydim birini hiç bir kadın elimden alamazdı zaten . ama sen kaşarsın sanırım atladığına göre . üzülme senide alan bir geniş çıkar
- +1 yıl
kaşar sensn kızm öyle bir yanlş yapmadm bugüne kdar ama eğer bir gün şeytan bni kandırrsada böle hata yaptım falan filan dmem ! sende byük knuşma yarın bigün bririnn altında görürsem sorarım sna ! böle byük knuşanlara allah canını almadan o asla yapmam dediklerni yaptırır beyinsiz !
Soran+1 yılahaha ayşeye bak kızdı . sen yapmışsın çoktan hatayı . e tabi boka bulanmışsın her kızın aynı olmasını istiyorsun .kaşar seniii .
Soran+1 yılazgın sensin ayşeçik . ben evlenicem o zaman erkeğimle yaşarım herşeyi se sıkıntı yapma .. kaşar ağzını açma lütfen burda . ne olduğunu anladı herkes . daha fazla rezil etme kendini kuzucuk .
Soran+1 yılseni alsın işte .. sen kaşarsın o pezo . saatr seni işte
Soran+1 yılsadece gülmeyi biliorsun galiba . sen satıyorsun işte ordan biliorsun sanırım hmm .. senin kocan satar artık seni .
Soran+1 yıl25 yaşında bekarım .. senin gibi kuduruk değilim hemen evleneyim ...
Soran+1 yılbence özeniyorsun .. hayatında bir kere birinci erkek oldun mu yoo hep atıklarla olmuşsundur
Soran+1 yılevlen sonrada boşanıp buralardan koca arama . sevgilin varmış madem git sevgilinle uğraş . sabahtan beri burdasın ... namusunu koruyamamışsın istersen 18 inde evlen banane .
Soran+1 yılpezoya bak birde konuşuyor . sen ananıda satarsın
Soran+1 yılvalla evde kalmak orpsu olmaktan iyidir çok şükür evde kaldım sokak kızı olmadım . yaş 25 bu arada
Soran+1 yılBakirelik sadece zarla olmuyo fadime .her halti yemis onu saklamissin
Soran+1 yılÜNIVERSITE okudum çalışıyorum 25 inde kiz kurusu mu olunuyor. Sen dikkat et kiz bu gidisle kimse almaz seni
hata insanlar için.gören diyecek ki sen meleksin.bu erkeklerde için gecerli olan bişey kimse dört dörtlük değil.bugun böyle konusursun ama sende yarın bir hata yaparsın ozaman anlarsın insanların bazen acılarlada hatalarlada bogulurken ister istemez unutması aklından silmesi gerektiğini..
01 Yorumla
Soran+1 yılbeduua mı oluyor bu ... öyleyse döner dolanır geelir başına hoş belkide geldi . ben evlenmeden kimseyle olmam çok şükür inancım yerinde .
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer adam çok seviosa gerçekten gelmz... ama her insan hata yapar die dşünüorm karşımza ne zmn bir şeytan çkıcağı belli değil. allha şükür yapmadm öyle bir hata ama yapanlarıda kınamam asla ..cinayet işlememş snuçta
018 Yorumla
Soran+1 yılkınamıyorum ki . sadece inanmıyorum gerçekten mutlu olunacağını
Cevap sahibi+1 yılbn inanıorm aslnda :):) aşk çok üstün bşi
Soran+1 yılben inanmıyorum . insanın aklına gelir bir kere olur olmaz anlarda . bir kadın anca ilk erkeğini sever bağlanır a adam bıraktıysa mecburen bulucak tabi ikinciyi
Cevap sahibi+1 yıltbki bulucak evlendi boşandı tekrar evlenebilir ck doğal. öyle senin dşündgün gbi takmıo insanlar fazla.
Soran+1 yıltakmadıklarını sölüolar . erkek olsam başkasının dokunduğu kızıla evlenmem . şerefli bir erkek zaten evlenmez
Cevap sahibi+1 yılsen delirmişsn. sen bir kızolarak diosnki şimdi kız yaparsa kötü erkek yprsa iyi ölemi ?
Soran+1 yılbenim görüşüm bu . herkese çerez olmayın
Cevap sahibi+1 yılbu kafayla asıl sen olma çerez. böle dşünen kzlar en kolay kandrılan tiplerdir:) bn yapmıosam hata erkekte yapmıcakk buldumda zaten namuslu erkek :D
Soran+1 yılbenim inancım var .. ben karşıyım bu tür olaylara . kimse kandıramadı .
Cevap sahibi+1 yılbeğenen çıkmadı belkide:)
Soran+1 yılsana şak diye resmimi gösteririm yamulursun . neler istedi benle olmayı . ama ben en iyisini arıyorum çok şükür . kızıl saçlı beyaz akça pakça kızım . sen kara kuru fatmasındır allah bilir .
Cevap sahibi+1 yılahahaahahah biyerimle glüorm :) çok gzel olsan çokktann dnya yakışklısı brni blur evlenrdin :) ama bulamamşsn bksna yanıosn :) allaha şkür dnya yakışklısı bir sevglm var ohhh :)
Soran+1 yılo sevgiini ben dakakda elinden alırdım da dua et . benim kriterim yüksek şekerim . istersen faceime ekleyeyim gör kim olduğumu . hodri meydan
Cevap sahibi+1 yılbunada bir yerimle glüorm :):).):):).).)::):):):):):) at lan linkni :)
Soran+1 yılsende atıcan ama görücez birbirimizi .
Cevap sahibi+1 yılbenm facem yokki kuzenimden griormm
Soran+1 yılhehe bak korktun fadime .. hadi canım hadi . facebookun olsaydı göstericektim sana kim olduğumu
Cevap sahibi+1 yıltm mnyak işte kuzenmn şfresi bnde .
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi tek sevişen kızların aklına mı geliyor geçmişi? sen hiç aşık olmadın mı? evlenecegin zaman aklına gelmeyecek mi o aşklar yani cinsellik yaşamadın diye ?
15 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik farklı birşey . aşık olmak başka . zaten büyük bir aşk da yaşamadım . inş evleniceğim kişiyle yaşıcam herşeyi
Cevap sahibi+1 yılinşallah öyle olur. Ama sen günümüzde gözünü seninle acacak bir erkek bulabilecegini pek düşünme derim. %5 ihtimal o. Yani sen de ikinci üçüncü kadın olacaksın bunu unutma..
Soran+1 yılolabilir . ama o erkek . ben kadınım . ikimiz farklıyız .
Cevap sahibi+1 yıldogru onda zar var sende yok. Tövbe ya rabbim yaa.. Tabi ki farklısınız tabi ki farklıyız erkek yeri gelir ihtiyaç der 50 kadınla yatar ama kadın namusunu korur korumalı evet, ama hayat öyle planlarla gitmiyor işte.. Her neyse yanlış anlaşılmak istemiyorum kapatıyorum o konuyu.
Soran+1 yılevet kadın namusunu korumalı . kadın namusunu korumak için cinayet işliyor . gidiyor merdiven siliyor yine namusunu satmıyor . böle kadıdna saygı duyarım ben . iki lafa tav olan para için kendini saten namus bacak arasında değill diyen kadına saygı duymam arkadaş . satamamayın kendinizi
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette gelir.. erkeginde kizinda gecmisleriinde yaptiklari tekrar tekrar akillarina gelir.. muhtemelen ulvi yasakta bundandir
00 YorumlaSen dün ne yediğini hatırlıyormusun ?
031 Yorumla
Soran+1 yılyemekle erkek aynı mı .
Soran+1 yılhehe gelmez . ilkler unutulmaz kötüde olsa .. zaten o bıraktı diye sana gelmiştir kadınının
- +1 yıl
Tatlım aşalım artık bu konuları bu mantıkla hayat gitmez unutma milenyumdayız ...kendine güvenen kendini bilen adam gibi adam kadının gözlerinden ve her hareketinden anlar kendisini beğenip beğenmediğini... ve bir kadın bir erkeği beğeniyorsa gidip de eskiyle uğraşmaz... tamam önemli olan şu andır geçmiş değil...
Soran+1 yılhehe sen öyle san . sizin gibi erkekleri hiç anlamıyorum . yahu sizde ne mide var yaa . yuh yani senin karın zamanında onla bunla yatmış sevişmiş herşeyi yapmış sen al evine evimin kadını de . ulen siz nesiniz oğlum neyse
- +1 yıl
Bence biraz kendine gelsen iyi olacak meraqk etme senin adam sandığın adamlardan çok daha adamımdır geri kafalı şey... eğer adamlık kadına baskı kurmak hayatını tek bir erkeğe mahkum etmekse ben senin bildiğin adamlardan değilim ...ama ben şunu çok iyi biliyorum eğer kimse sen şimdi buradaki özgür kadınlara ve onları onaylayan erkeklere laf atıyorsun yaaa... eğer elinde imkan olsa yapmadığın sek türü ve fantazisi olmaz eminim bun yazma bir daha bana...
Soran+1 yılöküz . ben istesem yaşamayı neden yaşamayayım . ne tutuyor beni . ekonmik özgürlüğüm var . ben allah rızası için eşime saklıyorum kendimi . ama sen para için kendini satan tiplere alışık olduğun için anlamazsın . sen adam falan değilsin . pezo olabilirsin ama .
Soran+1 yılhadi pezo .. allah senin gibi erkeklerden korusun . sen karını satarsın para için
Soran+1 yılsen biliorsun yanmayı sönmeyi . bak tarzından bile belli orpsu olduğun . ahaha allaha şükür ben namusluyum . kaşar seni .. medeniyet onun bunun karısıyla evlenmek değil . üç yazar söle desek sayamazsınız . bana medeniyetten bahsediyorsunuz . hadi işinize . yalan dünyanızda mutluluklar
Soran+1 yılahah neye ulşamayacam senin gibi pezoyla işim olmaz . sen karı satarsın valla evlerden ırak ..
Soran+1 yılorrpsu senin gibi onla buna yatana denir . namusunu koru kızım . iffetli ol .. insan gibi ol . ben sana kötü birşey demedim sen atladın . illa fahişeliğini itiraf edicen . eilerde evlenip namuslu kadın poziyonlarına girersin
Soran+1 yılayşe şuna ver ya yazık bak vrmen için uğraşıyor
Soran+1 yılyapmasan böle atlamazdın konuya .evet evlenmeden ilişikiye giren kız namussuzdur . söylüyorum tamam mı söledim .. sanane benim düşüncemden
Soran+1 yılmeraklı olsam senin gibi verirdim fadime
+1 yılaynı sey kadın için de gecerli ki ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılerkek unutur . çoğu erkek ilk deneyimini zaten sokak kadınlarıyla yaşıyor . bence kadın özel olmalı . tek bir kişiye ait olmalı .
- +1 yıl
o dediğin eski de kaldı bir cok erkek o sokak kadını diye hitap ettiğin kesimden igreniyor
Soran+1 yılsen öyle san ...
- +1 yıl
esas sen öyle san ...
Soran+1 yılsen kendin için konuş ... çoğu erkek basit kadınlara gidiyor . zaten basit kızlar evlenmeden önce birinle birlikte olur . tecavüz vs olaylarına uğramadıysa tabi
- +1 yıl
keske dediğin gibi olsa kızların en az yüzde30u basit kız o halde
Soran+1 yılolabilir . yinede büyük çoğunluğu namuslu . tamam öyle kızlar var ama yüzde otuzdur işte büyük kısmı öyle değil . ben zorla birlikte olmuş ya da kandırılmış kişiler için konuşmuyorum . ama kendi isteğiyle böle işlere kalkışıyorsa o kız evlendikten sonrada durulmaz ..
+1 yılGeçmiş gelecek adına çok mühimdir ..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. mezhebi geniş demek ki !
02 Yorumla
Soran+1 yılöle diyorsun ama ben çok gördüm bu tarzda evlilik yapanları
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim evleneceğim kız bakire olmalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri