Kuzenim beni çıldırtıyor!

İyi akşamlar, kuzenimle aynı üniversitedeyiz. Daha önceleride tabii sık sık görüşürdük çok iyidir dostumdur herşeyden öte aynı yaşlarda olsakta bayan olduğu için akrabamdan öte kardeşimdir. Bu yıl bizim ünv geldi ben 3. sınıfım o 1. sınıf. Peder bey malum yanındayım diye SAHİP OL emrini verdi :) Demesede gözüm üzerinde olucaktı zaten, tabii onu sıkmadan baymadan. Okulda herkesi tanırım kantinde duranından tut otopark görevlisine kadar. Ama bu benim kuzen geldiği gün arkadşlar edindi tamam eyvallah ama gayet hoş alımlı bir bayan ve sulanmaya çalışan her erkeklede konuşuyor. Kimileri cidden arkadaş olabilir ama erkek sonuçta ben niyetini anlıyorum. Kabul edelim güzel bir bayana hiçbir erkek arkadaş olarak yaklaşmaz. Çekip kenara söyleyince bunları '' ONLAR ARKADAŞLARIM '' diyor. Eee peki sence onlar seni arkadaş olarak mı görüyor ? diyorum. '' Ben yeni insanlar tanımayı seviyorum '' diyor. Bende kızdım bağırdım ne halin varsa gör dedim pederede söyledim ben karışmıyorum yiğeninizle siz ilgilenin diye. Ama içim rahat değil tabii. Ne yani bu yaptığı ? Sorum size bayanlar her erkekle arkadaş olmak sizi cool mu yapıyor ? Ego tatmini flan mı bu saçmalık ? Dışardan resmen kötü basit gözüküyor adınız düşüyor ? Kuzenim içinde geçerli bu. Ya da böyle değilse nedir bunun adı amacı ?
Kuzenim beni çıldırtıyor!