Kuzenim bana çok karışıyor..!

teyzemin oğlu olacak şahıs herşeyime karışıyor sürdüğüm ojeden tutun dışarı çıkmama arkadaşlarıma kıyafetlerime herşeyi geçtim pantolonumun rengine kadar karışıyo ya..erkek arkadaşlarımla konuşmama izin vermiyo onları dövmekle tehdit ediyo bir kere onlara gitmiştim akşamdı pencerenin önüne oturdum geldi bir bağırdı ben nasıl pencerenin önünde oturmusum dısardan millet evin icini görürmüs beni görürmüs vs vs asırı kıskanc birisi facem vardı bir zamanlar fotoğraf koymama bile izin vermiyodu dısarı cıkacaksam illa bende gelicem yoksa hic bir yere gitmek yok diyordu..göz kalemi sürmeme bile karısıyo ya..tabi annem babamıda doldurusa getiriyo dısarda it kopuk cok diye sankı dısardakılern hepsinin amacı benim..! annemlerde onu abim gibi gördükleri icin arada kızsalarda pek ses etmiyolar..uf cok sıkıldım arkadaslar yardım edin bana ya nasıl kurtulacam ben bundan :( :( tabi ben onun asıl amacını biliyorumda aileme söyleyemiyorum işte kendi basıma cıkar yol bulmaya calısıyorum ne yapabilirim arkadslar :(
Kuzenim bana çok karışıyor..!