Biz ayrilik yasadik 1 ay is arkadasiyla bara gittiler 5 kisi 3 erkek 2 kiz kizda bunla snapler atti icimde kaldi dun hesabini sordum sizce haklimi beni seviyomu?

Ortada bir yanlış varsa o da seninle konuşan biri bir başkasıyla bu şekilde muhabbet etmemeli, sen kıskanmakda haklısın, bu çocuk oyuncağı değil. Aynı sohbet ortamında olsaydınız evet bir yere kadar hoş karşılanabilirdi. Ama adam senle çıkıyorken bir başkasiyle samimi olmak, sanki bana bir koltukda iki karpuz taşımaya çalışıyormuş gibi geldi. Yani erkek arkadaşın çaktırmadan diğer kıza yazıyormuş gibi geldi. Öyle insanın ben olsaydım sevgisinden şüphe ederdim.
Yok 1 ay ayrilmistik o zaman gitmisler is cikisi aralarinda bisey yok eminim ama kizin tavirlari canimi sıktı rahatca snap atmasi falan
Esteban haklı.
Seven insan sevdiğini bırakmaz, bir ayrılık yaşanmaz, o ilişkiye ara verilir. Eğer bir ayrılık oluyor da erkek sana dönmeyi düşünmediği gibi gidip bir başka kızla konuşuyorsa ve ondan da beklediği ilişkiyi göremeyip, tekrar ayrıldığı eski sevgilisine geri dönüyorsa, bu sana mecbur olduğundan dolayıdır. O zaman bu adam beni seviyormu diye sormazsın. Ben bu adam için mecburi istikametmiyim diye sorarsın.
Haklisin tesekkurler
Hocam size müstehak ya. Akıl var mantık var. Sen bu kadar ısrar edersen senden soğur net. Eğer o kız buna yavşıyorsa ki neden yapmasın senin gibi şikayet filan etmiyorsa siz birlikte olsanız bile aldatır. Sonuçta bu kız senin yaptığın gibi ondan hesap sormuyor
Kiz sadece arkadasi olayi anlamadiniz
Arkadaşı olunca aldatmıyor mu? Ayrıca madem arkadaşı nedir bu kıskançlık? Rahat bırak çocuğu 🙂
Oha tabiki haklısın seviyor bence ama biraz doyumsuz dışarıya olan ilgisi var bunun gitmesi lazım ama pişman olma çok iyi yapmışsın öyle karaktersiz bir kızla nasıl dolaşabilir senin gibi bir kızın sevgilisi anlamıyorum...
Sorma ya 3 yildir herseyini affediyorum bide hakli gibi uste cikiyo
Sayende özeliniz falan kalmadı, mesajların hepsini okudum :o
Bu kadarını da yapmayın arkadaşlar ya, hayatlar bu kadar afişe edilmemeli..
Demekki ozelim degil?
Cevap
20Cevap
Ayrı olduğunuz dönemin hesabını soramazsın. Seviyor mu, dersen.
Bence, sevmiyor.
Neden peki
Pek sağlam değil. Bugün ayrılsan ve dönmeyeceğinden emin olsa yeni birisi için hazırlanmaya başlar.
Haklisin. Ne diyim annesi kanser ve olucekmis doktorlar dedi belkide o psikolojiden yapti
Bence çok iyi demişsin kardeş helal olsun seven kıskanır o kadar !
Helal profil resmine kurban
Sağol 😊 Atamın olduğu heryere kurban 😊
Yooo tam yerinde tepki olmuş ama sana değer veriyor onu eglenmelik olarak görüyor ipleri sıkı tut Biplersin gitsin deme kıza yakışmıyor
Kiz delirtti beni ya en sonunda gorusmucem askim tamam dedi
Güvenme onun tamamina
Daha fazla yüklenme derim. Konuşması gayet iyi görünüyor tanımasam da. Sosyal medya sağolsun böyle şeyler her yerde
Adama bak bu seni aldatır demedi deme haklısın sen yapsan acaba hoş görür mu? Hiç uğraşma bunla
Hayret ben herkesin onu haklicagini saniyodum kizz
Adam seni dinlese o kizla görüşmez nerde saygı anlayış yok o vakit postala bu adamı daha büyümemis baksana
Ayrilmistik 1 ay o kizla is cikisi bide 3 kisi daha icmeye gitmisler bara
Sen ayrıyken karıyada gitse hakkıdır çünkü elinde inkan yok ya da böyle imkanları değerlendirecek ne yapsın.
Bu erkek milletine güven olmaz alayı aynı bunların 😂😂😂
Bunun meali beni sal ben başkalarıyla yatıyım ama sen benimle ol demek. Ya da
Bence sen haklisin. Ilk ayrilikta boyle yapacaksa oohoo
Bende sandım çıkarken yaptı dal bacım diyecekken detayı okudum iyi ki. Ayrılık sebebine göre haklı olup olmadığı değişir.
Ne sevmesi? Sende başka erkeklerle iç, ben onlarla gönül eğlendiriyorum seninle ciddiyim de?
Ayriyken bitti benleyken degil
Ulan adam kafayı buluyo bulmuş bir o. pu o kafayla napıyo ne bilcen sevse bu haltları yemez bn de benimkine laf ediyodum neler varmış
Arkadaslarmis guyada kiz cok rahat
Kız rahat bir kaşar işte adamdan bişey çıkmaz adam bile denmez yazık etme kendine
Sorma ya bide kiza mesaj attim sevgilimden uzak dur ayrildik kisa bir sureligine diye ceval vermeyip aksam snap atti ya
Sen arka planda seyirdeyken kız yapmış yapacağını
Sen haklısın aynısını sen yapsan kıyameti koparirdi
Bu cocuk seni kandırıyor en basitinden kıza basit diyor seni basit görmediğini söylüyor ama o basit kızla içiyor resmen kandırıyor yani ben böyle kızlarla yiyişir yatar sonra senle evlenirim canım diyor resmen
Beni evlenilicek kizmi goruyo yani
Evet ama seninle evlenene kadar baska kızlarla beraber de olucakn
O asla zina yapmaz ama ickisi var sadece
İçki bütün kötülüklerin başıdır asla deme ne kadar safsın
Ee safim iste o yuzden evlenilicek kiz diyoua hayatimda hic icki icmedim gece hayatim olmadi ailem karsi o yuzden galiba
sen çocuga hediye almadı diye nasıl trip atıyosun ya ben alsa utanırım
Sana dogumgununde harika bisey alicam ve cok guzel bir restoranta goturcem deyip dogumgununde 2 satirlik mesaj atti sadecede ondan..
Ver yolu gitsin ne uğraşıyon kardeşim.
Sıktır et ne sevgisi adamın umrumda değil kusura bakma
ayrıldığın erkeği ne yapacaksın?
Baristik
Ooo ne sevismislerildir varya uuuff
Bos konusma
Ciddiyim:)))
O sira ayriydiniz yani?
Bu kadar saf olma güzelim
Abartmissin.
Bunlar ayrıyken mi kalp atmış bara gitmiş
Biz ayrilmistik 1 ay kavga edip kiz isten cikcakken kizin resmini cekmis veda partisinde bide resme kalp koymus
E o çocuktan hayır gelir mi ayrılır ayrılmaz onu yapan bidaha ayrıldığında neler yapar
Sorma ya haklisin
Bas tekmeyi uğraşmaya değmez
Ayrı olduğunuz donemdeyse haksızsın
Ayriydik
sonuncu söyledigini demesedin iyiydi:)
Haketti
Adam seni iyi yiyor :)
Ergenlikler ergenlikler
Ne ergenligi 30 yasinda
Demekki sen aptalsın
Seviyo seviyo
Sevmiyo
Ne alakq
Bence seni sevmiyor
3 yildir benim pesimde kosuyo
Sevmiyo tabiki
Liseli aşkı misali.
Haklısın
yanii
Salak olma ayrıl
3 yillik iliskimiz var kolay degil
ayrıl şundan
İçen adamla birlikte olma
Insan icebilir buna gore adam yargilamam
İçebilir ama sevgilisi varken karşı cinsle içen adamın libidosu artar sarhoşlukla bazı şeyler kaçınılmaz olur
Ayrillydik ve is arkadasiydi
Neyi olursa olsun ateş barut misali bu. Geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim
Bisey deme aklin cinsellimte cunku ben orda cinsellik kastedmedim
Hee aklım cinsellikte belki burda kendimi tatmin ederim diye arayış içindeyim
Ee oylesin yazik sana 😂
Saf 😂
Bence ayril
Iste en sevdigim kisiden yorum geldi fhsjfjs herkese olumsuz yapan super genc dbsjfjd hahahaa
Cidden ayril
Yine olsa yine icerim diyen birinden bir bok olmaz sevgilisi olna kiz veya erkek sadece sevgilisi ile takilmali kizla icip snap atma bilmiyorum bos bence ayril
Haklisin kanka sktr et herkes ayni mk
Yok degil knk herkes bir degil
Lan sen nasilim sorularinin hepsine kotu yaziyonya gulmekten öluyom mk dhajdj hersey olumsuz yaziyon harikasin ya milleti delirtiyon
Sen gul djye yapmiyorum
Guzel gormedim sitede o yuzden
He adam akilli olanlara iyi yorum yaparim salak olanlarla dalga gecerim
Su uslubunuda degis
Iyide sen herkese kotu yaziyon sitede adam akilli olanda var kizlara karsi dusmansin
Evet kizlardan nefret ederim
Anti patim var kizlara karsi sevmiyorum
Ee nasil ilerde evlenicen ayrica elifle aran cok iyiydi kavga ettiniz sonra
Neler neler dedi bir bilsen 😂
Knk kimsin yazssan bir
Benim kim oldugumu duysan knk dedigine bin pisman olursun kac kere kavga ettik soylicem irmaknilufer... engelimi ac
Acim dur
Ahah sok oldun dimi ama
At.
Sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar