Flörtüm sefere (gemi) gitti evet okyanusta internet sıkıntılı. Çok da yoğun çalışıyor yoruluyor biliyorum. Ama benim mesajıma 24 saattir cevap vermedi ama başka uygulamaya 6 kere girdi çıktı? Ne düşünüyorsunuz?
2 ay
İnternetin hafif çalıstırdığı uygulamalar var hiç çalıstırmadığı uygulamalar var. Belki atıyorum instagrama girmeye çalıstı ve sadece ana sayfası açıldı ama takılamadı... Sen yine de giriş yaptı olarak görüyorsun. DOlayısıyla bu o kişiyi suçlaman için seni%100 haklı çıkaracak bir done değil. Eski bir gemici olarak söyliyim ma, gemici olarak çalısıpta aldatmayan insan ile henüz tanısmadım. Yine adamın hakkına girmiyim de ben tanısmadım.
Biz whattsap o Telegram giriyor?
Belki whatsaapp açılmıyor diye sana telegram dan ulaşmayı düşündü? Bilemeyizzz. Buna takılıyorsun ama her limanda karılara gitmesine mi takılmıyorsun...
🤣🤣🤣. Saçmalamıyor musun? O zaman bana neden telegramdan mesaj gelmiyor 10 kere girmesine rağmen aynen aynen. Benim gördüğüm durum bu. Limanda kadınlara gitmesi senin yorumun bilmiyorum gidiyor da olabilir
Valla Türkçe olarak yazdım. Ama görüyorum ki anlamıyorsun. Bilale anlatır gibi anlatıyım. Bak benim iş yerimin alt katında internet çekmiyor. Wifi olmadan instagrama bağlandığımda, karşı taraf beni online görüyor ama ben ana sayfanın ilk ekrana gelen görüntüsü hariç kullanamıyorum instagramı. Çünkü internet bağlantısı o kadarlık çekiyor. Adam da telegramı tıklıyordur onda açılmıyordur bile program ama sen online görüyorsundur. Bu da bir ihtimal diyorum. Tanımam etmem adamı sana karşı savunacak hlaim yok. Kaldi ki boyle bir niyetim olsa gemicilerin her limanda karı kızla takıldığını söylemem. Vallahi billahi kendimden başka görmedim karı kız işlerinde kendini çekebilen bir erkek özellikle gemicilerde. Uluslar arası gemicilik taşıması yapan bir firmada çalıstım ve tanıdığım bütün gemiciler her türlü haltı yiyor. Bu hepsi böyledir gibi bir şey değil ama %99 u boyledir. Bence telegrama giriyor wp ye girmiyordan daha önemli bir konu ama sen bilirsin.
İnterneti bal gibi çekiyor ya. Teşekkür ederim senle bir sorunum yok ama öyle durdu sanki.
Ehehe no problem, umarım her şey gönlünce olurr. Evet sanki bana çıkıyormussun gibi hissettim ama sorun yok olur oyle bazen.
Burada canını sıkan şey aslında geç cevap değil, “başka uygulamaya giriyor ama bana yazmıyor” kısmı, farkındayım 💔 Bu insana ister istemez değersiz hissettirebiliyor. Ama gemide net gerçekten aşırı dengesiz olabiliyor, bazı uygulamalar bildirim bile atmadan arka planda açık görünebiliyor.
Yine de 24 saat uzun bir süre, senin kafanın karışması çok normal. Bence suçlamadan, “yoğun olduğunu biliyorum ama haber alamayınca kafamda kuruyorum” diye his paylaşımı yapmalısın 💌 Sence sana kısa da olsa haber vermesi mümkün mü, ne düşünüyorsun?
Belki 10 oldu girdiği çıktığı ve hala yazmadı
Aşko bak 10 kere girip sana yazmaması insanın kalbini dürter ya 💔 Haklısın gerilmekte. Ama net görünüp aslında aktif olmama ihtimali de var. Sen şu an baya kırılmışsın hissediyorum 🥺 Bir tık sakin kal, net konuşma zamanı gelmiş olabilir 💬✨
Cevap
8Cevap
Uygulamaya girdiyse demek ki seni çok sallamıyor
10 kere girdi
Başka uygulamaya girdi derken. Nereden nasıl gördün 😅
Yanlış bi mesaj yazabilirdi iki saniyesini alırdı
Flörtse sıkıntı yok ama sevgilinse ayrı
Ama öpüştük ellestik ☹️
Flört işte.. Her an kaçabilir
Başka uygulamaya giriyorsa yaptıgı yanlış tabiliki
Bağlamak için sohbeti heyecanlandır
Haklısın dayı