Ben çok mu abartıyorum?

Bu ayın 15'inde ilk kez maaş aldım 24 yılın sonunda, son sınıf tıp fakültesi öğrencisi olduğum için asgari ücretti. Borçlarımı ödedikten sonra 7-8 bin TL kaldı elimde ve bununla ailem de kızlarının ilk maaşıyla tatlı yesin diye ablamla konuşup ona 1.500 TL attım ona pasta ve kola falan alsın diye ben başka şehirde olduğum için. Akşam görüntülü konuşuruz diye annemle de konuştuk, fakat akşam aramadılar. Sonra annemle ertesi gün konuşurken şimdi uzaktasın canın çekmesin diye aratmadım çocuklardan falan dedi konuyu kapattı, fakat ben irdeleyince babama benim düşünüp gönderdiğimi söylemeyip ablam almış gibi yapıp yemişler (ablama demiş onun aldığını söyleme, kendin almış gibi yap. ablam ve babam 3 hafta önce küslerdi 1 hafta boyunca). Annem, babam ablamı böyle bir şey düşündüğü için sevinsin sevsin araları daha iyi olsun diye yapmış. Bu benim uzun zamandır hevesle beklediğim ilk bir an olduğu için çok çok kırıldım sanki çok istediğim bir şey oldu ama hiç olmadı gibi 4 gündür konuşmadım bizimkilerle ben mi bir seyleri çok abartıyorum? Yoksa tepkim haklı bir tepki mi?

Ben çok mu abartıyorum?