Tutarsız.. Üstte her kelimeme dikkat edeceğim yazıyor. En son satırda ben demek istediğimi de derim diye. Neyse kırmadan kendi istediğini yaptırmaya çalışıyor anlanmak istiyor en azından.
Çocuk çok iyi biri demek ki yazdıkları olgunca ve seni düşünmüş ve senin yazdığın cevabı da okudum sen de iyi yazmışsın ama dışarı çıkmak için inatlaşma boş ya erken çık erken gel sevgilini üzme
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim, saat 17-18 de evde olmamı istiyor hoşlanmıyor avm olsun cafe olsun... Öyle çok geç vakitlerde çıkmıyorum zaten
Ailem de çok geç vakitlerde dışarda olmamı istemez ama inatlaşıyorum kendime Çek'i düzen vermeliyim farkındayım alışkın değilim önceden ilişkim oldu ama hiç bu kadar değer vermedim çok sinirli ama bir o kadar duygusal en kötüsü de farklı ülkelerde olmamız ve sözü önümüzdeki yaz yapmak istiyoruz Allah'ın izniyle ama korkuyorum işte böyle tartışmalardan özellikle kıskançlıklardan 😔
Aman biz de kavgaliyiz sinirliyken kırıcı konuşabiliyor ben bugüne dek kendi üzüntümü bıraktım sırf o üzülmesin diyorum uzmuyorum o bana düşüncesizsin dedi emeklerime yazık ben de dünden beri bunu düşünüyorum ama işte sinirden olduğunu da biliyorum ama üzüyor
Peki bu benim kafama baya takıldı sen olsan sorarmıydın güzel bir şekilde ne demek istediğini yoksa sormazmıydın? İster istemez akla bir sürü şey geliyo akıllı olmadığımı mı düşünüyor çocuksu muyum diyo yani neydi amacı
Tabiki sorarım hatta ben alinganimdir demek öyle he öyle mi bu ne demek felan derim. O da zaten hemen diyor hayır tabiki sinirden sadece sonra takmıyorum. Ve sana da şöyle demek istemiş. Olgun olman gerekirdi ama değilsin. Kendisini senden daha olgun görüyor
Yani bende öyle anladım 1 gün geçti üzerinden ama soracağım akşam okuldan eve gelsinde.. Snapchati silmemi istediği için tartıştık bende karşı çıktım böyle gelişti
Siz kızlar zaten bir erkek sizi kıskansa bırazcık ustunuze dusse bunalıyorum bunaltma sıkma seviyorku ustunuze dusuyor işte hep bunu anlamadınız yuzunden kaybedıyorsunuz
şu an yaptığın çok ayıp seni seven ve kaybetmekten korktuğu için ne diyeceğini şaşırmış bir insanı burda reklam etme :(
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Reklam etmiyorum gerçekten üzgündüm büyük bir tartışmaydı ve bazı sözler söylendi uzun bir süre sonra bu noktaya varıldı. Daha sonradan sakinleşti, reklam yapacak olsam gizli sormaz veya ismini silmezdim öyle bir derdim yok elime birşey geçmiyor yani. Tabi ki de ben bu mesajından sonra onu dinleyeceğimi söyledim ve onu olduğu gibi sevdiğimi
Ne diyeceği konusunda şaşırmamış ben şaşırmıştım ve inatlaştım o olgun davrandı ben çocuksu. arkadaşlarıma anlatıp reklam yapmaktansa gizli olarak başkalarının fikrini istedim çünkü mesajında kızgın mı bana bilemedim
Geçende de biz böyle tartıştık Bana sen nerenle dinliyorsun beni Hiç anlamadan konuşuyorsun filan dedi Moralim bozuldu soğudum
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunun öncesinde bana kızlar daha çabuk gelişir erkeklerden daha iyi bilirler sen öyle değilsin gibisinden konuştu bana bende ne diyosun ben gerizekalımıyım dedim herşeyi yanlış anlıyorsun Dedi bende telefonu yüzüne kapattım
ego kasmlar felan :) bu çocuğu senin gibi bir pislik haketmiyor bence... umarım uyanır çocuk bir an önce..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne olduğunu bilmiyorsun. Benim de hatalarım var kırmak istemiyor farkındayım ama umursamaz davranmasını istemiyorum korkutuyor beni ego kasma gibi bir niyetim yok ben onu çok seviyorum sadece korkuyorum
( Tartışma esnasında kızlar erkeklerden daha çabuk gelişir ve bir adım öndedir ama sen öyle değilsin dedi ) bu yorum sana ait.. alttan alıp dinleyip onun penceresinden bakmanı istemiş seni kaybetmek istemiyor ama boyle olması gerekiyormus napalım tavrı sergiliyor. Siz simdi ayrıldınız mı
Öyle demesi ben çok üzdü, ne olursa olsun denilecek laf değil bence. Hayır ayrılmadık, mesaj attım bende söz verdim daha dikkatli davranacağıma dair barıştık iyiyiz ama o söz hala aklımda ve sormak istiyorum sinirle mi söyledi yoksa gerçekten öyle mi düşünüyor
Sadece bir kısmını yolladım onun yazdığının bir çocuk bana kalp yollamıştı şifrem sevgilimdeydi bende tersledim çocuğu ve sonra başka bir yerde de ekli olduğunu gördü ama ondan önce ekliydi ve hiç bir zaman aramızda bişey geçmedi kapattım hesaplarımı sadece biraz inatlaştım çünkü aşırı tepki gösterdi
Mesajlarını görmüştüm ama kırgın ve kızgın olduğum için uyanıp sakin kafayla konuşmak istedim uyudum biraz ve bu takmıyormuşum gibi algılandı, olabilir anlıyorum. İnsan sinirliyken söylemek istediklerini söylese de o an ki öfkeyle bunları dile getirme şekli yanlış anlaşılabilir. Kalp attığı için sinirlenmekte haklısın, aklına başka şeylerin gelmesi üzdü beni çocuk Türkiye'den geldiğimden bile haberdar değildi ve kalp attığında onu uyardım tersledim. "Cevap vermediğin zamanlar" demişti hatırlarsan yani sürekli konuştuğum birisi değildi. Tabi ki de tanıdıklarımın hepsi böyle değil, mesafemi koyuyorum erkeklerle arkadaşlık kurmuyorum. Normal değil çünkü..
Böyle birşey yaşandığı için üzgünüm. Snapchat konusuna gelince, keşke önceden silseydim bu benim hatam özür dilerim. Karşılaştırma yapman, konuşma tarzın, olmuş bitmiş şeylerin açılması kızdırdı beni ve son olarak söylediğin o sözler ve şüphelenmen. Beni sıktığını veya kısıtladığını düşünmüyorum, düşüncelerine saygı duyuyorum. Seni olduğun gibi seviyorum ve kabul ediyorum. Sosyal medyayı kullanmak veya kafama estiği gibi dışarı çıkma gibi bir isteğim yok. Karşımda herhangi birisi değil, evlenmek istediğim adam var. Ona göre davranıp bu konu da kendime çeki düzen vereceğim ve birşey söylediğinde ikiletmeyeceğim. Bu ciddi bir konu ve şu an ki tartışmamızdan sonra gerçekten dikkat edeceğim. Helal olsun. Sende helal et
Böyle yazdım bu arada dışarı çıkmamdan pek hoşlanmıyor çık diyo ama çok Cafeye falan gidiyorum inatlaşıyorum ve erken saatlerde çıkmamı istiyor akşamları değil o yüzden tartıştık ikimizde sinirliyiz o yüzden de üzüyoruz birbirimizi
En İyi Cevaplar