Ben dedim ki yanaklarım sıcacık oldu dedim o da dedi ki beni istiyor dedi bende dedim ki seni istiyorlar seni bekliyorlar dedim o da dedi ki tedavi edicem seni dedi
ne demek istedi?
Ben dedim ki yanaklarım sıcacık oldu dedim o da dedi ki beni istiyor dedi bende dedim ki seni istiyorlar seni bekliyorlar dedim o da dedi ki tedavi edicem seni dedi
ne demek istedi?
Cevap
6Cevap
Öylesine soylemişir hani hasta doktor hesabi. Peki sence Kısaca anlatcam lütfen yardım!
2 ay önce ayrildik 1 ay önce ananesinin cenazesine gittim o günden beri konuşmuyoruz.
1 hafta önce numaramı silmiş. (Wpden foto ve bio yazisi gitti) Bende 2 gün sonra numarasini sildim.
İnsta hesabim herkese açıktı. Numarasini sildikten sonra hikayelerime bakmaya başladı. Takipleşmedigimiz halde kendi hesabiyla hikayelerime bakiyordu 3 gündür.
Bugün wpde foto yok ama bio yazisi geri geldi.
Ama storyme baktiktan sonra instagramdan engellemiş. 3 Gündür bakiyodu ne güzel bugun nedense engellemiş.
BU KIZIN AMACI NE? Bu andan itibaren ne yapmam lazim?
kardeşim şu an tahminimce yaşıtız ama benim aşk yaşantı tecrübelerimi soracak olursan bak bir kız isteseydi ilk başta seninle bitirmemek için uğraşırdı demek ki istemiyor ki bitirmiş eğer onu kırdıysan küs olurdunuz ayrıca o senin numaranı wp den silmiş gibi olaylar gerçekse (bu tür şeyleri takmadığım için bilmiyorum) uzak dur eğer seni gerçekten isteseydi ilk numaranı silmek yerine hal hatır sorarak ilişkiye yeni bi sayfa açabilirdi dahası instagramdan hikayene bakıp bakıp senden ilgi mesajı beklemiş bilmiyorum mesaj attın mı atmadın mı baktı sen mesaj atmayınca engellemiş işte hiç bi zaman kendini hatalı bulma ilişkilerde sadece soru şu eğer seni isteseydi 1 kelime ile başlayabilirdi selam yazabilirdi ama o gururlu bi şekilde senden bekledi işin kısası bitti gitti bir ilişkide 1 aydan uzun süredir konuşmuyorsanız iki yabancıdan farkınız yok benim 1 senelik eski sevgilim 17 yaşında evlendirildi bunun ötesinde bir acı yok inan bana kaç gece ağladım sayamam olayın üstünden 6 ay geçti valla kızlara yanaşasım gelmiyor o bana güven veremedi çok uzattım ama son olarak ilişkide sevgiden daha değerli ne olabilir GÜVEN
Yav vallaha kadınlar yarım akıllıdır sözüne artık inanacam yemin ederim artık burama geldi.
Knk vermissin atesi hala ne demek istiyo diyosun
Ne verdim ki
Neden beni istiyo dedi
Kafayı yemişsinşz bu nasıl sohbet abi
Noldu la
Kıskandınmı
Kıskanılacak bişey değil ki çok garip ya ergen sohbeti gibi
Çok saçma bir muhabbet
Iyi ne güzel bakin keyfinize
Sonrada üstünde ne var dedi demi😂
Pompa yapıcam demek istemiş
Sana iğne yapacak 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Of Zeynep, ben tek kelimeyle özetleyeceğim: FLÖRT YAPIYORSUNUZ 😏🔥 Ama biiiir tık kafa karışıklığı olmuş gibi. Bence sevgilin seni "çok tatlı buluyor" ve bu yüzden içten içe şımarık bir şekilde takılmış olabilir, hani şu “hop seni şımartacağım, hadi gel” tarzında! 😁
Amaaa tabii işin sırrı senin duygularına bağlı. Bunu tatlı bir şekilde konuşarak çözersiniz. Sen ne hissediyorsun bu "tedavi" imasına? Bence devamını merak et ve sor. İlişkiler zaten böyle minik şaşkınlıklarla güzelleşiyor 🥰