AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Bence peşinden koşturan erkek yoktur, peşinden koşan kızlar vardır.
Çok itici hemde ne o öyle zembille mi indi gökten ulaşılmazsa ulaşmam kılımı kıpırdatmam
Umursamaz degilim ancak agir basliyim kolay kolay isinamiyorum
Kaçan kovalanır, her iki cins için de geçerli bir kuraldır bu.
Evet herkes abaza gibi geliyor yüz vermeyen ilgimi çekiyor o yüzden
Kimsenin peşinden kosmam arkama bağlarım o koşsun da göreyim el mi beymi yaman
Kime göre olduğuna göre değişir. Ben umursamaz olamam mesela ilgimi sonuna kadar gösteririm.
İticidir diyip peşlerinden ayrılmayan kızları ayakta alkışlıyorum.
Böyle diyen kızların yarışı kendini reddeden erkeklerin peşinden koşmuştur bu kadar eminim :)
Bir söz var deveye diken... diye devam ediyor doğru heralde
Evet yaaaa ama 24 yaşına gelene kadar sonra sorumluluk sahibi baba olabilecek adam bakıyosun
O itici diyenleri gorebilir miyim? Kim bu kadar kosturdu da bildiginiz seyi soylemiyorsunuz?
4S kuralı hayatın her aşamasında olduğu gibi bunda da geçerlidir. :D
Hayır umursamaz erkekle duygusal olarak hiç bir şey yaşayamam çok itici.
Hiçte bile nefret ederim öyle kişilerden erkek ya da kız farketmez
kişiye göre değişir, göbekli bakkal ahmet abi umursamaz olsa kimin umrunda mesela
Kızıda erkeğide peşinden koşturmaya çalışıyorsa bence iticidir hayatta uğraşmam isterse dünya güzeli olsun;)
Kızların hepsi itici demiş ama genel olarak cool denilen erkeğe hayranlık duyarlar yukarıdaki tanım budur anlatım farklı olunca itici olduk 😬
Kaçan kovalanır ve zoru severim bu yüzden peşimde koşandansa peşinde koştuğum tercihim ahaha
Peşinden koştuğun kişiye karşı hiç şansın yoksa peki
@orxcun platonik takılırım
En başta evet çekicidir ama sonra kosturmaktan usanip onun yptgi hareketler nefret edici hale gelir
Cekici dedim, ben oyleyim umrumda olmaz ben begenmemissem.
Benim fikrimce hiçte çekici değil aksine aşırı itici geliyor bana o tarz erkekler 🙄🙄
Elinde olmayan cekicidir elde edince hevesi kaçar. Kadında da erkekte de bu böyledir tüm konularda
Bir kişi seviyorsa, o kişi çekicidir
İki kişi seviyorsa kapsama alanı 5 diştir ☺️👍
Ben tersledikçe niye üstüme üstüme geliyorlar ki. Acaba bu dediğinle mi alakalı.
İtici
Insan sevdiģini belli ediyosa onunda sevmesi gerekir
Tabiii bunu benim yaptıģımı zannetmeyin daha hić olmadı
Diğer türlü de sülük gibi yapıştı bilmem ne falan diyorsunuz 😅
Türk kadınlarının %99'u aşk ve cinsel konularda gerizekalıca bir anlayış ve davranış sergiler.
Sana katılıyorum. kadinlar akıllı olsa bu memlekette krolarin hiçbiri kız bulamaz da kadinlarin bazılarında akıl yok
İtici diyen kızları bilmem ama çoğuna ilgi çekici gelir
Kızlar için çekicidir ama aynısını kızlar yaparsa iticidir.
benim için asla değildir, hem erkek kızın peşinden koşmalı. Umursamıyorsa asla işim olmaz onunla.
İticidir hiç kimse bulunan bulunmaz hint kumaşı değildir.
bendende bir kız hoşlanıyor hatta annesi eve bile çağırdı gittim ama ilgi göstermedim ama bende hoşlanmıyor değilim kız halen bana ilgi gösteriyor ama ben umursamaz tavrımı bozmuyorum
Cinsiyet ayırtmaksızın kaçan kovalanır yakalınca da def edilir 😎
SiZ nankör pis gıcık kız milleti nerde böyle tip var onu bulursunuz.
Valla çekici olmak için yapmıyorum ama pek kafa yormak istemiyorum kârı kıza
Iyms
Tişikkirler
Rca edrm
O kızlar için geçerli beyler boşuna denemeyin. Kızı umursamazsanız 1-2 şey yapae sonra bırakır tabi gerçekten sevmiyorsa
Kızlar 23,24 yaşlarına kadar böyle kişilere ilgi duyar. Sonrasında hedefi sorumluluk alabilecek adamlara çevirir.
Malesef öyle bu zmanda seven değil sevilen olanın peşinden koşuyor kizlar
Deger versek ınsanlıktan cıkıosunuz hep pesımden kosturdum hep kazandım
erkeklerin peşinden koşan kızlar bence çok ahmaklar :)
Kendi adıma Konuşayım ben peşinden koşarım ve itici gelmez tam aksine çekici gelir e yani deveye diken insanı... Yaranıyo
Siiikmeden sana yaranmış bir de siiikse 😂😂😂
Kapısına it olur 😅😅
Bence Saçma peşinden Koşmak sevmiyorsa Başkasımı yok dünyada 7 milyar insan var illa o mu olcak Bu genel Olarak kullanyrm Yanlş Anlama 😁
Burda oylayanlar kedi uzanamadığı ciğere murdar der çıkmış ama çoğu kadın elde edemediği erkeği çekici buluyor
Elde edemedigi çekici gelebilir ama bu pesinden kosucagi anlamına gelmez. en azindsn ben koşmam
Iticidir yaaa hic sevmiyom erkek dediyin delikanli olup yuzune bam bam bam soyleyecek 😠😠😠ben çok çektim çekiyorum da😈😠😠😠😠
bu millet ağzına sıçanları seviyi
Gayette iticidir.
Hiiiiç uğraşamam.
okuldan bir kız arkadaşım "napalım p*ç erkek seviyoruz" demişti. p*çler daha cekici geliyor sanirim karşı cinse
Sorunun içinde cevap zaten var. Umursamaz ve çekici ki peşinden koşturuyoruz?
Umursamazlık nedir ya gıcık tipdir onlar karşılığı varsa sevecen ilgi gösterecen.
İticidir bu neyin havasi
Aptal kizlara cekici gelir
Kızlar çekici değildir diyor ama çekici aslında. Farkına varmıyorlarki
Çekici doğru elde ettikten sonra hala aynı hala tavırları sergilemesine tahammülüm yok
Kızların en nefret ettiği erkek tipi tabikide itici 👎
Ben bu sekilde çok kız tavladım itici diyen maldır 😄
Bir süre çekicidir sonrasında ne mal olduğu anlaşılıyor
Her zaman ulaşamadığı için uğraşan insan oğlu bu konuda da aynı değişen bişey yok
Ikisinin neden ortasiii yokk topunun belasiniii versin Allahhh
Öncelikle güzel konuşmayı öğrenmelisiniz, genelleme yaparak kimse kimseye beddua tipi şeyler söyleyemez
Çok kibarsınız uyarınızı dikkate alacağım bayımmm
bela okuma bela okuma
Okutturanlarrr utansınnn
utansinda sen genede etme
Teşekkür ederim sizde çok naziksiniz, karakter meselesi bu, bazılarına düşük karakterliler denk geliyor ve biz erkeklerin hepsini sapık, abaza, kız düşkünü veya her fırsatta aldatan tipinde tabirler ile damgalanıyoruz! Bazı kızlarda bu tip erkeklerden hoşlandığı için artık çoğu erkek böyle olup kız peşinde koşmaya başladı, umarım iki cinste efendi kalmayı başarabilir :)
Bu zamanda çok zor bu söylediginiz ama tek isteğimiz öyle kalmalarıı
Avrupa-avrupa dediler işte o avrupa özentileri ülkemize avrupanın bilimi yerine bozulmuş kültürünü yerleştirmeye çalışıyorlar. İnşallah ülkemiz onların ki gibi abartılı açık görüşlü olmaz yoksa toplumumuz aşırı bozulacaktır. İnşallah efendi kalanların sayısı çoğunluktadır
Umurım herkes geleneğinee göreginee göre yaşar
İnşallah öyle olur, iyi günler
Ondan kızlar peşimde galiba :D