Erkeklerin %63'ü çekici, %37'si itici olarak gördü.
Peşinden koşturan ve umursamaz erkekler çekici midir?
Erkeklerin %63'ü çekici, %37'si itici olarak gördü.
Pesinden kosturan erkek cogunlukla mysoginist
Oluyor
Ayrica kimse sormuyor bu dengede bir bozukluk yok mu sizce kizlar
Erkegin dogasi kovalamaktir
Tabiyati boyle
Bir ulkede erkekler kovalaniyorsa
Kadinlari ciddi ciddi
Kendilerine deger vermiyor
Ve kendilerini biraz ask icin
Kucuk dusuruyor demektir
Erkekler kizlarin piskolojisini coktan cozmus ve sizi sizinle istediklerinizi vermeyerek peslerinden kosturuyorlar
Beni sec diyen kizlarla hep oynanir
Buna uyandiginiz anda dengeler degisir
Erkekler kadinin dogasini kadindan kopyalayip kadinlari kovalatiyor
Kendinize gelin
Burada sadece bayana savunma yapılmış peki kadının peşinden koşan erkek verdigin örneklerden birisi olmuyor mu kucuk dusurmek ve kendine değer vermiyor olmuyor mu o halde erkekte koşmasın kızda?
Sen buyuk ihtimal
Kendini erkege yarandirmaya calisan kizlardansin
Hani beni sec beni diyen kizlardan
Erkek dogasi geregi avcidir
Anladinmi
Kadin kovalanir
Bana esitlik sacmaligiyla gelme
Erkekler size kendi rollerini
Verdi
Sizde onlarinkini aldiniz
Asil ona kafa yor
Kadin dedigin kovalanir
Ve istedigi erkegi secer
Anladinmi
Kadın dedigin kovalanır diyosun ve 1 yorumum ile benim nasıl birisi oldugumu çıkardın bende seni dökeyim o halde , Bu durumlarda kadınlıgını kullanıp buluşmalarda yemeklerde nasıl olsa bayanım diyip hesap ödeme taraftarı olmuyan erkek adam hesap öder zihniyetinde olan ve ben istedigimi seçerim gibi Hep centilmenlik bekliyen, hep bayanlıgını kadınlıgını kullanmaya çalışan feminist bir hastasın ikile şimdi
Adamsa bana cikma teklif ediyorsa odeyecek
Bununla yukumlu
Anladinmi canim
Annesi degilim
Sende yaranmak icin 40 takla at hadi kolay gelsin
Ayrıca profil fotoğrafından kimin dikkat çekmeye çalıştıgı beni seç beni seç dedigi ortada basit karı :)
Kiskanma canim
Ben her erkeyin istedigi
Ama alamadigi seni oyalarken hayal ettigi kadinim
Hani su kovalanan 😙
Hahahay :D beni iyi güldürdün merak ediyorum bu pskolojiye neden ulaştın yani diğer erkeklerin seni kovalamasını neden istiyorsun? neden gerek duyuyorsun ki dikkat çekmeyi sanırım yaşının vermiş oldugu ateş ayrıca gögüsleri benimkinden küçük olan birisini neden kıskanayım boyumda 1.77 bence sen bir düşün kiminki kimi tahmin ediyordur
cok komiksin canim ya
Sana kendi degerinizi bilin dedim kisaca
Ben dogam geregi ilgi alirim
Asil sunu sor
Erkekler neden kendini kovalatiyor ilgi icin sizi kosturuyor? Hadi git simdi kovala.
Benim sorunum degilsin
Hayat senin hayatin
Ben iyim boyle sen kendini dusun
@Eysan_babalon erkek kimsenin peşinden koşmaz sadece değer verdiği sevecek olduğu kişiyi gizli elde etmek için çaba harcar
Peşinden koştuğu ise sadece tatminkarlığıdır
@bayanmilenaa takdir ettim ama şöle de bişi var peşinden koşmak ya da koşturmak değil güzel olan aynı ahengi yakalayabilmektir
Ve bence denilenin aksine gördüğüm kadarıyla çok güzel bir hatunsun 😉
Kovalamak derken gozunuzde ne canlandi bilmiyorum kendinizi kosarken hayal ettiniz sanirim hahah lol
Demek istedigim erkek seni istiyorsa uzerine duseni yapar.
Neyse bu konu cok uzadi
Bence uyumlu bir ciftsiniz
O beni sec diyor sende
Fazla birsey beklemeyen bir kiz buldum diyorsun :D mutluluklar dilerim
Bu ne ego ya ne biçim bir konuşma tarzı bu?
Benim konusma tarzima muhdahale edemezsin
Asil soru benim egom seni neden rahatsiz etti
Ozguvenine calis canım
Kiskanclik guzel bir huy degil
Pardon da senin neyini kiskanicam? "Bütün erkekler benim pesimden kossun" diyen kezban kafalardansın.
Üslubun çok çirkin ve rahatsız etmesi çok normal
Hemcinsini kiskanmak iyi birsey degil zaten kisiligimi bosverin bana saldirmanizi da uzerime alinmiyorum
Cunku kadinlarla bir sorunum yok
Fikirlerime saldirmaniz da sizi rahatsiz ettiginin acikca kaniti
Bu soruyu da kendinize sorun
Neden rahatsiz etti
Kendi fikrini de yazip gecebilirsin mesela
Beni herkes kovalasin demedim
Erkeyin pesinden kosmam
Ve erkek birini istiyorsa ugrasir anlaminda dedim.
Ayrica buraya yazdigimi tamamen kendi dar pencerenizden algilamaniz da benim sorunum degil.
O pencere senin sorunun
Senin hayatin ve neye nasil baktigin seni etkiler
Cok sukur ben kendimi biliyorum.
Çok hararetli bir çekişme olduğu görüyorum, yıpratmayın bu kadar kendinizi, alan razı veren razıysa sizlerin böylesi birbirini incitmesi oldukça anlamsız, herkes kendinden sorumludur, bence en güzeli herkesin keyfine bakması..
Cinsiyet ayrimi var cunku sen karimisin
Kadinmisin kardesim? Kendini kiminle kiyasliyosun kendine gel bence
Hayır bunun kadınlıkla ya da erkeklikle bir ilgisi yok
Fark edilmek beğenilmek herkesin istediği ve sanırım bu duygu sende epey ağır basıyo, birçok şeyin önüne geçercesine
Ama bunu yaparken karşındaki adamı aşağılarcasına yapmak yanlış olan !!
Kendimi kimseyle kıyaslamıyorum
Fikrine saygım var lakin karşındaki insanı aşağılama noktasında aynı saygıyı gösteremiyorum
Kendi isinize geldigi gibi karakter eksikliginden dolayi
Gercegi egip bukup kendinizi hakli cikarmaya calissanizda
Erkegin dogasi liderliktir
Kadinina bakar kadin ona guvenirse izler
Adam ona ne verirse uce katlar
Bu kadin dogasidir
System doganizi bozdu
Olabilir.
Seven kadin zaten adamla ilgilenir ama derdiniz bu degil
İlgi manyagi oldunuz adamlik gorevi bir kenara
Kadinlarla yarisiyorsunuz
Yerinizi bilin.
İşime geldiği gibi değil lütfen
Erkeğin ve kadının rolleri hususunda dediklerine tamamen katılıyorum
Sistem konusunda da haklısın
şu an da ne kadın tam anlamıyla sevilebildiğini hissedio ne de erkek tam anlamıyla kadının kendine güven verdiğini görebilio
Hal böyle de olunca ortaya ne istediğini bilemeyen bir topluluk ortaya çıkıyor
Yarışma konusuna gelince burda da haklılık payın var sadece erkekler kadınlarla değil kadınlar da erkeklerle yarışır durumda
Hani az önce bahsettik ya sistem die karşılıklı olarak rollerin değişmesi ve bu değişimdeki belirsizlik maalesef insanların yerini bilememesine yol açıyor
Son yazdıklarına şöle bir baktımda aslında çok da farklı şeylere özlem duymuyor ya da beklemiyoruz
Systemin dogani bozmasi icin
Zihin controlu altinda olman lazim bunun farkina varan insan kurtulur
Cunku zihniniz en buyuk dusmaniniz
System feministleri yaratti gayleri yaratti daha neler cikaracak allah bilsin
Kendini bilmezsen yandin
Ben kendimi kurtardim
Ama matrix de kole olanlar hicbirseyin farkinda degil.
Kayip ruhlar aleminde bul kendini bulabilirsen kolay gelsin
Kadın da istiyorsa uğraşır deme istediğim şey bu. İnsanları cinsiyetlerine göre kısıtlandırdığın için kimin dar penceresi olduğu belli oluyor...
@ℓıɱσŋℓųҡεҡ ayyy bu da gerdi sen nasil istiyosan oyle anla zaten sozlere takilacam diye cok yonlu dudunemiyorsunuz... ben ne demek istedigimden sorumluyum senin anladigin kisim sana ayit tamamen sana anladin
@limonlukek canım uğraşma şu yobaz ile
@bayanmilenaa aynen ya
Valla ne kadar itici desekte biz kizlar erkek bizim pesimizden kostugu zaman degil biz onlarin pesinden kostugumuz zaman hosumuza gider. Bana yuz veren erkek pesimden kosan erkegi ben istememki. Ama bana pas vermezse benim daha cok dikkatimi ceker.
Açıkçası bu tiple bile peşimden koşan kızlar olmasının şaşkınlığı hala üstümde ancak soruya gelince fazla ilgi gösterilince usanır ve umursamaz oluruz sorunun cevabı kızlarda yahu siz niye gereksiz insanların peşinden koşmayı bırakmıyorsunuz ben kızları üzmemek adına sevgili olmayı bıraktım şu an bir nevi haydar dümen bir nevi güzin abla'yım :)
Kim ne derse desin insan oğlunun tipik özelliğidir elinde olmayan daima çekici gelir.
Cevap
141Cevap
Çekicidir de. Şöyle bir noktaya değineyim. Bu tip varsayımlar aşkı sevgiyi ne kadar köreltiyor farkındamısınız? Oysa ki aşk o kadar masumdur ki. Bir o kadar da can yakan. Kim bilebilir kimin kime nerede ne olacağı bırakın bunları gerçekten hayatı akıcı yaşayın lütfen. O itici bu çekici diye diye aşķın ar damarı çatladı. V. b. konularda dahil. Büyüklerimiz anlatır misal dinleriz hikayelerini zevkle. Gönül bir yerden yaşamak isterken bir yerden çarpıtılır toplumca. Dünyada tek sadeliğini korumaya gayrer gösteren Aşkın zedelemeyelim ''Lütfen''.
Erkek öyle olmaz kesinlikle iticidir.
Kaliteli takılabilir kadın'a bir birey olarak değer verir, onu sevip fakat illa'da sevgili olalım diye peşinde koşmaz kızın, ağır takılır biraz mesafeli olur saygılı..
Ama kız gibi cilveli olup bir kız'ı peşinde koşturan erkeğe erkek demem ben.
Kızın peşinde koştuğunu görüyorsa hissetmişse bir erkek hemen elini vermeli kaçmamalı veyahutta uzaklaşmalı.
Cilve yapmak yakışmaz.
Senidemi peşinden koşturan erkek var pesss aslında beni peşinden koşturan kızlardan gıcık alıyorum anında silip atıyorun peşimdende kimseyi koşturmam koşanda başımın üstünde yeri var kacan kovalanırmış sözü bana göre ters gidene güle güle gelene hoş heldin bön böyle düşünüyorum benim gibi düşünen çok az dır bence
Tabiki çekicidir..
Elinde olmayanı, zor olanı sever insanlar. Yapı bu yaradılış.. İlgi o yöndedir..
Takmayan erkeği sever kız, umursamaz ya da gizemli olanı.. Çünkü o erkek onun için keşfedilmemiş bir şeydir. Sürpriz peşindedir kız, bir sürpriz olsa da duygularım hop hop etse. Hatta o aşamada bile heyecandan ölür kız..
Bu yani..
Bir anti çözüm önerim var...
VAZGEÇECEKSİN AGA...
vazgeçtiğin an o vazgeçtiğin şey ayağına kadar gelir..
Neyse o olacak bir insan bence. Sırf karşısındaki insan ile ilişki kurmak için farklı birisi gibi davranıyor ya da peşinden koşuyorsa değil ilgi çekmek tanımadığım insanlardan daha bile değersiz olur.
Güzel bir ilişki çıkacak olsa peşinden koşmaya zaten gerek kalmaz. Akıllı davranıp boşuna sıkıntı dolu olacak bir ilişki kurmak için zorlamamak gerekir. Zorlarsa da aptal konumuna düştüğü için bana itici gelir, kim olursa olsun.
Abi değer verdik ilgi gösterdik sevdik aşka şans verdik, en olgun diyebileceğim kadın havalara girdi kendini tatlandırmaya çalışıyor ilişkiye bir durup bir başlayarak. Ben de sallayacağım artık umurumda değil istiyorsa o gelsin artık benden ilgi alaka beklemesin, ararsa da he he deyip kapatacağım telefonu, adam gibi sevmek yaramıyor insana
İnsanların tipik özelliğidir bence. Cekici veya itici olmak. Ama baba soracak olursaniz Türkiye'de kadınlar ve kızlar tip ve paraya çok önem veriyorlar. Benim gibilerini de hakaretler ile yerin dibine sokup cikartiyorlar. Bu ülkede evlilik, flört ve sevgili olayı mucize olarak nitelenebilir.
peşinden bir kızı koşturan erkek kızı yanlız ve üzgün bir durumda yakalamıştır ve erkek kızı kendine bağlıyor sözleri ile zaten kız da çok üzgün yanlız karşısındaki erkek hep yanında bir zaman sora erkek umursamaz diyor nasıl olsa bu kız beni bırakamaz bensiz yapamaz işte sorun burda eğer kız biraz sakin olursa erkek onun peşinden koşar ve kız yanlız kalmaktan korktuğu için erkeğin peşinden gider
Dikkat çeken seyler vardır bunlar kişiden kişiye degişir kimilerine itici gelen seyler kimilerine göre çekici olabilir. Ama cekiçilik denilen seyi herkez kendi yaratır kimisi fizigiyle kimisi parasıyla kimiside kişiligiyle ve buna ulasamayan insanlarda hep bir kötüleme hep bir o cocucgu mevzusu yaratırlar
Olay şu ki kaçan kovalanır diye bir şey uydurulmuş. Tamam yakışıklı ve kaslı aynı zamanda da zengin bir erkeğin peşinde çok kızın dolaşacağı zaten belli bir şey. Ama benim gibi normal bir erkek kaçsa da peşimden kimse gelmeyeceği için bir anlamı yok. Ben de kimseyi kovalamam işim olmaz. Böyle yalnız devam ediyorum oldukça da mutluyum. Teşekkürler iyi kovalamalar.
Eğer öyle olmasaydı, içgüdüleri hayvanlar ile aynı olan insan olamazdı. Ancak saldırı ve savunma içgüdülerimiz hayvanlarla aynı. Dolayısıyla kaçarsan amaçsız bir şekilde bile olsa kovalanırsın. Ancak şu temel iktisadi kanunu unutmamak lazım, fiyat düşerse talep artar. Talep kanuna dikkat!
Umursamadığınız insanlar her zaman çekici gelmiştir. Bir nevi gizemli gelir bana bu tip insanlar. Kendi dünyalarında sınırlı insanlarla ama anlaşabildiği insanlarla iletişim kurarlar.
20 ye 16 kızlar itici demiş bu oran %80 ediyor ama aslında kızların %80 i A ya gidiyor farkında değil ya da kabullenmiyor :D
Değil, böyle birisiyle karşılaşınca koşarak uzaklaşıyorum.
Yav iki de değil en ayar olduğum konu aslında. Seviyorsan şayet kadın için de erkek için de gerek yok böyle triplere adam gibi sevdiğini aykır ama gözlerinde ama sözlerinle aykır. Git sarıl koçaman Seni Seviyorum Kadın... Dolu dolu gözlerine bak...
Abi her iki tarfta ne bu kasıntı hoşlandıysan konuş nye ki bu havaya
Bir tek oğlumun peşinden koşarım o da yürümeyi öğrenirken düşmesin diye
Kız olursa koşmıycanmı
Zamanın da az koşmadin peşimden itiraf et 🙂
Kızlar si. keni sever seveni üzer. Argodaki en doğru ata sözüdür.
bir kız senin için ölcün istiyosan ağzına ediceksin. Sevdiğini değer verdiğini anladığı anda burnundan getirmeye kıvırtmaya başlar.
İnsanlar sahip olamayacaklarını isterler her zaman bu yüzden ne zorsa onu ister onun için oğraşır onu yaparlar / işte insan evladı böyle aciz bir varlıktır
Bence ilgisini çekmiyorsa bir bayan onunla umursamaz hayat süreceğine açık açık ben senle yapamam diyerek yoluna devam etse bence daha iyi neticede insanın verdiği deyer var...
atmi kosturuyoz kosanda akil yoktur kac kurtar kendini bu sade erkek veya kizsa fazla naz asik usandirir hadtinden fazla deger palyoncoyu kiral eder byy
Bay bayan fark etmiyo bu yüzden hiçbiride umrumda değil hayat kurmam gerek evet ama toz pembe bile yalana baş vurmayan bahanelere başvurmayan insan başımın tacıdır buda tek birkişi için geçerlidir onuda ben tanımıyorum dahaca kimdir
Kaçan kovalanır hesabı bence. Aynı şey bayan içinde geçerli, çünkü ne kadar soğuk ve umursamaz olunca erkeklerin hoşuna gider, bayanların da aynı şekil.
Umursamayinca sadece onu elde etme isteği oluyor çekici olduğundan değil yani 😹
Bence hayir ne pesinden koşturacak sin seviyor san adam gibi diyeceksin aksine kiz erkeğin arkasindan degil erkek kizin arkasindan kosmali bence... benim dusuncem bu..! 🤔🤔
Nereye çekici ya agzinin ortasina geçirceksin oylesinin. Net olacak insan ya olacak ya olmycak kosturmak nedir. Hoş akli olan kız koşmaz ya 😎
bilerek peşinden kosturuyorsa itici,
tabiatı havası öyle ise cekici
türk kadını için inanılmaz çekicidir de dünyanın geri kalanında tam tersidir bence.
fenerbahçe beni kanser ediyor en çok onu seviyorum erkeklerin böyle mallıkları var kızlar mantıklı ghjkfsdjfgs :D
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüye birde bakmış yapayalnız..
ne bir kizin arkasindan kosarim ne bir kız benim arkamdan koşsun iki tarafta sevsin gardaş tatlı tatlı gecinelim
İticidir diyenlerin hepsi bu dertten muzdirap belli.
Birbirimizi kandirmayalim 😒
Kendini nimetten sayan aptalların işidir bu we itici ötesi embesil beyinli düdük yaratıklardır, koy g. tüne gitsin
Öldürseydin 😂😂
iyi madem sen öyle değilsin gel haydi sevgili olak?
easyhard bu söylediğiniz her 2 cins içinde geçerli, dediğim gibi koy g. tüne gitsin👌👍✌️
Hicc sevmem erkek dedigin sevdigi bayanin pesinden gelir kadin geliosa bir seyler ters gidiyor demektir
Nedense herkes itici görüyor ama nerde sizi süründüren, sorunlu bir erkek var hep onu seçiyorsunuz sonrada niye her erkek böyle diye yakariyorsunuz
Bilemem kimisi öylesine koşar kimisi de gerçekten sevdiğinden koşar. Ama sonuç ne? Kötü olan kazanır (yani sevmeyen)
Bu bir dramdır. Adamın bir çekiciliği yoktur aslında, başkaları gibi peşinizde koşmadığı için çekici gelmektedir :)
kimsenin peşinden koşmam parası olsun yeter ahdhdh ne işe yariyo zaten başka erkek dedigin
valla kızların çoğu itici demiş ama , pratikte hiç öyle görünmüyor 😒
Ben hiçbir erkeğin peşinden koşmadim desem yalan olur. zamaninda koştum ama sonra akillandim. dahada kimsenin peşinden kosamam. akilli davranmak lazim
Kendini nimetten sayanlar hep itici gelmiştir hiç sevmem böyle fasülyeleri🤣
hayatta koşmam tam tersi biiiiiiiiip çekerim ona, kimki @k çocuğu 😂😂😂
😂😂😂 ya niye boylesin 😊
Özelliğinden bize de akıt biraz 😂😊😊
Pesinden kosturan derken o erkek seni sevmiyodur veya senden hoslabmiyirdur. Sen pesinde kosuyorsan erkegin sucu ne?
Sahip olma ya da farkında olunma sanırım beni umursamıyor tavrı çekici geliyor olabilir
2 kez basima geldi , ne kadar itici davrandiysam da finalde ayni yere baglandi 😃🙈
Evet çekici olabiliyorlar ama bir süre sonra itici olmaya başlıyorlar malesef başta çekici gelen sonra inanılmaz derecede itici gelmeye basliyor
Seviyorsam koşarım, zorlarım ama baktım olmuyor bırakırım gerçek umursamamayi ozaman görsün:)
Kusura bakmayın hanımlar ama arkadaşım erkeklere aşık oluyorsunuz 😂 kimse kimseyi kandırmasın
Ayrım şöyle , eğer yakışıklıysa çekicidir. Çirkinse iticidir.
cekici degil ilgisiz umursamaz tavirlar zaten insanı çileden çıkarır beğeni varsa bile adamı soğutur vurdumduymaz tavrıyla
oyle haci bir kiz beni istese suriyeye gidip 6 ay ac susus kamikaze dalisi yaparmdim cephelere ya
Umursamaz olmayinca pesinden koşunca cok iticisin derler
Adamına göre değişir karşımıza vazgeçilmez bir umursamaz çıkmadı ki
Çok itici oluyor öyle neysek o'yuz. neyse o. hepimiz İnsanız vazgecebiliriz vazgecebiliriz de
kimsenin peşinden koşamam off. zaten ben topuklu giyiyorum istesemde olmaz yani 😂💋 üzgünüm bayım
Kimse vazgecilmez degil dir kosturmamda pesinden 😉
Tartismasiz bu. ucuz mali kalitesiz diye almak istemezsin dört dörtlük olsa bile. Boyledir bu işler
Çok yapışık da olmamalı, çok korkak da. Arası en güzeli.
Bencede itici ama maalesef böyleyim diğer türlü insanlara yılışıyormuşum gibi geliyo
Elde edemedikce dahada değerlenir hiçbir çekiciliği yokken.
bu bir nevi şeye benziyor pozitiflige koşan negatiflik gibi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar