Masaj yapan kişiden etkilenmek 😔 (+18)?

Selam herkese şimdi biraz utanarak anlatıcam (eşcinselim), şimdi biz ailecek tatile gidiyoruz orda masaj yaptırıyoruz geçen sene başıma gelmişti bu sene de gidicez masajda hani tamamen çıplak oluyoruz ve her yerimiz elleniyor ya ben ister istemez etkileniyorum heyecanlanıyorum başka şeyler düşünmeye falan çalışıyorum ama baya zorlandım geçen sene sakinleşmekte belki de ben çok kasıyorum sorun olmaz belki alışkındır falan bide masaj yapan abi gençti böyle tuzak sorular soruyo gibi geldi hani hayaller hayatlar dime falan yaptı bende çaktırmıycam ya evet biraz öyle oldu falan yaptım bacaklarımı falan alıyodum da bu sene almıyım falan diyorum daha öncede masaja gitmedim de çok mıncırdı gibi geldi şeytan diyo sürtün çocuğa fiziksel bir masaj oluyorum üstüme falan çıkmıştı çocuk o zaman çok fena oldum 😂 bir yanımda diyo yapma babana falan söyler çok kötü olur hiç masaj yaptırmamakta güzel fikir aranızda masaj yapan var mı tecrübeliler 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Edit: Ne olur Günahlarından Lut kavminden bahsetmeyin hepsi hakkında bilgim var Allah ın insafına kalmış bir şey siz yormayın kendinizi 😕
Masaj yapan kişiden etkilenmek 😔 (+18)?