Sağlık Yüzdeki egzama 😨 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yüzümde egzama var şu ana kadar çeşitli krem kullandım ama hep aynı sonuçlar o yüzümdeki kırmızılık ve lekeli görünüm hiç gitmiyor Çözümü nedirr? Yüzdeki egzama 😨 ? Cevapla Nedir Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tersbirisi_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sirkeli su yap Hint yağı falan kullan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İşe yaramıyor bide sirke çok yakıyo yüzü yakması ters biseyler var demektir Yorumla Tersbirisi_ +1 yıl O zaman yallah doktora Yorumla Soran +1 yıl Yaa off 😓😡 Yorumla
lonelysmufer Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Doktora gittin demi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gitmedim hiç Yorumla Soran +1 yıl Doktorlarin bi işe yaradığinı düşünmüyorun cok daha çok batırıyorlar işleri Yorumla lonelysmufer +1 yıl ama gitmeden neden krem falan kullandın ki bir uzman görsün burada çare arama hastaneye git bence Yorumla lonelysmufer +1 yıl Bence yanlış düşünüyorsun bir işin ehli varken burada bilgi kirliliği içinde doğruyu bulmak zor Yorumla Soran +1 yıl Egzama bizim ailede genetik daha once hic birinin uzmana gorundugunu duymadim bilemiyorum o yuzden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sirkeli su yap Hint yağı falan kullan
İşe yaramıyor bide sirke çok yakıyo yüzü yakması ters biseyler var demektir
O zaman yallah doktora
Yaa off 😓😡
Doktora gittin demi
Gitmedim hiç
Doktorlarin bi işe yaradığinı düşünmüyorun cok daha çok batırıyorlar işleri
ama gitmeden neden krem falan kullandın ki bir uzman görsün burada çare arama hastaneye git bence
Bence yanlış düşünüyorsun bir işin ehli varken burada bilgi kirliliği içinde doğruyu bulmak zor
Egzama bizim ailede genetik daha once hic birinin uzmana gorundugunu duymadim bilemiyorum o yuzden