Adana-Seyhan ilçesine bağlı Akkapı mahallesinde yaşanan olayda, kendisine şiddet uygulayan kocasının kullandığı eşyalara 'F. Gülen' imzası atıp Fetöye ait bazı kitapları kocasına ait olan yerlere koyup polise ihbar etti! Siz kocanıza böyle bir şey yapar mıydınız? şu an Mustafa S. tutuklu olarak yargılanıyor, polis ise fetöye ait hiç bir iz ve delil bulamayınca kadına itiraf ettirdi. Ama bu sefer de karısına şiddet uyguladığı için hapis cezası aldı.
Kadınlar koca şiddeti yüzünden polise başvuruyor, hiçbir sonuç alamadan evlerine dönüyorlar ve bir gün ölüyorlar. Ya da işlem yapılıyor, adam evden uzaklaştırılıyor ama bunu sallamıyor, bir gün evi basıyor ve kadınlar yine ölüyorlar. Hukuk şu anda sadece cadı avında, ancak Fetöcü aramaya kilitlendiler. Trajikomik bir olay belki ama kadıncağız kendini kurtarabilmek için bir yol bulabilmiş bu sayede. Bu derece çaresiz olsam, ben de yapabilirdim sanırım.
Dayak yediği için polise şikayette bulunsaydı sonuç alamayacaktı. Bu ülkede çok iyi yapmış. Tam seviniyordum da adam fetöden değil karısını dövmekten ceza almış sonunda. 3 güne bırakırlar. Yazık olur kadına
Ee ne yapsın kadıncağız, dövüyor, öldürmeye teşebbüs ediyor dese 2 gün sonra serbest. Günümüzün adaletini kullanmış. Saygı duyulacak bir beyin, helal olsun.
Geçende bir haber okudum İngiltere'de bir kadın eski sevgilisini polisim diye galiba kandırmış bir sene evden cikartmamis başka kadınlarla flört etmesin diye😊
bu nasıl bir nefretmiş, adam suçsuzluğunu kanıtlayamasa bir insan için olabilecek en kötü vasıf olacak vatan hainliği damgası yiyecekti. lanet kadına bakar mısın ya
O adam kadına b*kunu yertti hemde videoya çekip arkadaşlarına ailesin göstermiş ayriyeten kadına türlü türlü işkenceler yapmış iftira atması olmamış ama o adam başına gelenden fazlasını hakediyor
@Ponçiiiikkkk aaaaa o haberi hatırlıyorum ya, yargısız infaz etmenin yine pişmanlık getirdiğini anlamış oldum. hatırlatma için çok teşekkürler keşke burada da geçmiş haberden bahsedilseydi.
Orasını bilemiyoruz. Zira, khk ile görevlerinden alınan ve ayrıca aclığa mahkum bırakılan insanlara hiçbir açıklama, gerekçe yapılmıyor. 2 cümle ile kamu dairelerinde çalışmaları, yurt dışına gitmeleri vs yasaklanıyor. Kendilerini savunma hakları da yok. Bunlar "feytullah hoca efendi" ile kolkolayken fetöye karşı oldukları için yargılananlar bugün de fetöcülükle tutuklanıyorlar (Ahmet Şık). İnsanların avukatları tutuklanıyor (Nuriye ve Semih. Yani hayır. Bu ülkede her şey normal
Kadına şiddetin cezası yetersiz hatta yok denecek kadar az. Çok b*ktan bir durumdayız ya. Bu piçi götürüp bir yere sık kafasına bundan ne koca olur ne baba, oksijen tüketiyor boşu boşuna
Dayak atana ne ceza verilse az ama fetöcü olmayan birine fetöcü diye ceza verilmesi doğru değil. Keşke dayak attığı için hapse girseydi adaletli olurdu.
En İyi Cevaplar