Etrafımdaki sevgilileri görünce çok üzülüyorum?

Yaşımı belirtmeme gerek olmadığını düşünüyorum, çünkü aşkın ve sevginin yaşı ya da çağı yoktur ve ayrıca yaşımı söylemem, sizin daha sağlıklı yorum yapmanızı engeller, sizi konudan saptırır. Konuya gelecek olursak, şu ana kadar hiç sevgilim olmadı. Olmasını çok istedim, ama hep reddedildim. Gelecekte olabilecek ihtimalleri düşündüğümde içinden intihar etmek geçti kaç kez, ama ben endişelerimi yenip, ayakta kalmayı başardım. Başarım da çok iyi (akademik, iş). Etrafımdaki mutlu insanları görünce cidden çok üzülüyorum ve içim kan ağlıyor. Bunun çok büyük bir sorun olmadığını, herkesin sevgilisi olması gerekmediğini düşünenler olabilir, ama bu ne yazık ki çok büyük bir sorun haline geldi, bir çıkmaz sokak gibi. Sevgili bulamayanlar için cidden felaket büyüklüğünde bir sorun bu, en az o kişilerin şirketlerinin batması kadar. Bu konuda sizden bir iki tavsiye için tüm mal varlığımı feda ederdim. Cidden ne yapmam lazım, gerçek aşkımı ve güzelliğini ve kişiliğini beğendiğim kişiyi bulmak için? Lütfen "kariyer, iş, okul ya da zaman" anahtar kelimelerini içeren yorumlarda bulunmayın 😊.
Etrafımdaki sevgilileri görünce çok üzülüyorum?