Az önce bir soruda gördüm cevap yazdım ama kaldırılmıştı cevabım gitmedi. Kıza sevgilisi ağır küfür etmiş. Kız ne cevap versem diye sormuşdu. Cevabım şuydu: "Ulan ayıp be kocan bile değil o kim ki küfür edecek biz burada karısına söven adamlara kızıyoruz. Sen kimsin arkadaş! Ben küfür ettiğimde kendime ihanet etmişim gibi geriliyor rahatsız oluyorum. Bir kıza sen nasıl böyle sövebilirsin e be eşek! Gelip bana kızıp sevgilisini savunan olursa işte asıl söveceğim kişi de o olur size küfür etmek benim edebimi bozmamdan bile sayılmaz! Sana gelecek olursam kardeşim kimse senin sahibin değil bunu ona hissettir gerekirse ayrıl!" Şimdi bunlar küfür ederek, adam mı oluyorlar?
Kız arkadaşına küfür eden erkek, saygıyı hak edebilecek bir adam olabilir mi?
Güzel cevap vermişsin. Kimsenin sevgilisi olsa dahi birine hakaret etmeye hakkı yok. Gerekirse ayrıl değil kesinlikle ayrılması gerek. Öyle insanları da hayatlarına almamalılar. Bugün sevgiliyken ağır küfür eden evlenince de level atladık diye el kaldırabilir. Dikkat etmek lazım. Ayrıca bu tarz kavgalar sırasında sözlü ya da fiziksel şiddete başvuranların kendiyle ilgili ciddi sorunları vardır.
Küfür eden insanları bir kazanda kaynatasım var 😕 Ve küfürü kabul edenler, sinesine çekebilenleri de ayrı bir kazanda haşlayasim.. Haddini bildir o adama. Ne duruyorsun ki
knk olmayacak işte diyoruz saygınlığı yitirmeye yetiyor :D Hatalıysa insan kendini düzeltmeli değil mi o kız senin neyin de böyle küfür ediyorsun değil mi
Sadece erkeğin kadına küfür ya da hakaret etmesi değil, kadının kadına erkeğin erkeğe de küfür ve hakaret etmesi beni çok rahatsız ediyor. Özellikle çoğu erkek trafikte, yolda, vs herhangi bir yerde küfür edip hakaret etmeye o kadar eğilimli ki benim aklım mantığım almıyor
Saygı sevgiden önemlidir, insan önce kendisine saygı duymalı ki kendine o küfürleri yakıştırıyosa kendisine saygı duymuyodur uzak durulması gereken mahlukattır
İyi niyetimden cevap vermeyi düşünmek dedim hani bunları direk deyince de kızıyorlar bazı hanımefendiler. Sineye çekince hak ediyorlar bazen de işte başlarına gelenleri yine biz toplumca rahatsız oluyoruz.:D
Küfür etmek adamlık değildir ama insan kızdığı zaman sevdiğine vuramaz bir şekilde tepkisini belli etmek zorunda kız gibi trip atmakta olmaz ister istemez küçük küfürler edebiliyo
En İyi Cevaplar