Eşimin gece çalışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?

4 buçuk aylık evliyim ilk başlarda eşim gece çalışmıyordu ama son bir aydır işyerinde değişikliğe gidildiği için gece 12den sbaha kadar çalışıyor. Ben bu zamana kadar hayatımda hiç gece kalmadım tek başıma son bir aydır bu durum psikolojimi alt üst ediyor. istemiyorum gece yalnız durmayı. Korkumdan değil ailemden buzamana kadr görmedim böyle tuhaf geliyor hoşuma gitmiyor erkek dediğini gece evinde olur olmalı bence... Herneyse istemeye istemeyede olsa bir aydır sürekli eşime gitme diye diye yolluorum gece mesaisine ama artık bıkmaya başladım ben gece çalışıcak diye hiç düşünmedim evlenirken zaten bilsem kesinlikle evlenmezdim kendisine başka iş bulmasını defalarca söylememe rağmen her defasında susuyo hiçbişi demiyo. Ben sinirim bozuk bu hayatı böyle yaşamak istemiyorum. Ona bende gece işi bulucam dediğimde olmaz diyo ama iş ona gelince sözümü dinletemiyrum. Başka her konuda çok ii anlaşıyoruz ama böyle gece evde olmayınca ben yapamıcam daha fazla dayanamıcam gibi geliyor. Az öncede yine konuyu işe getirdim çünkü iç huzurum kalmadı sürekli geceyi düşünüyorum bikaç konuştuk baktım iş değiştirmeye yanaşmıyor sana ben hiç bişi demiyorum daha ne halin varsa gör dedim. İçim acıyo gerçekten ben böyle evlilik istemiyorum. Sözüümü dinletmek için ne yapmalıyım çekip gidip eve gerimi döneyim napim bir akıl verin? Ayrıca şımarıklık gibi algılamayın inanın hiçte şımarıklık değil yaptığım eşimin gece evde olmasını istemem bence dünyanın en mantıklı düşüncesi..
Eşimin gece çalışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?