kizi ben bir dugunde gördum ama tanimiyorum cok fazla bir iki görmuslugum vardi sonra gecenin3-4 unde beni eklemis nasi bulmus bilmiyorum ilk hafta hersey cok iyiydi sonra bozulmaya basladi ama anlamiyorum yazdigi cevabi okuyun
başkasını unutmak için seni kullanmış sonra senin gerçekten sevdiğini anlayınca gönlü el vermemiş işte zaten başkasını sevenden hayır gelmez bunu söylemesi iyi olmuş yolun başındayken daha üzülür insan alışınca kötü
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya bide söyle bise diyim dedigi palavra falan degilse bana alismaktan korkuyo baskasini seviyosa bana alismaktan niye korksunki bana niye seviyorum flan desin elimi tutsun
bak bende birine alışmaktan korkuyorum alışmakta ziyade onun çekip gitmesidir aslında. benim başıma geldi seviyorum dedi ama gitti bir başkasını sevmekten korkuyorum o da çekip gidicek diye ama kendiside söylemiş onu unuturum belki demiş bir başkasını unutamaış ki oyüzden
Ayrilma ayagi falan degil gercekten bu kizi biri uzmus ve kendisine deger veren birine sans vermek istiyo deniyo ama ondan baskasini da sevemiyo cunku daha unutmamis Şu an onu cok iyi anlıyorum
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya digerini aklindan cikarmadiktan sonra bana niye evet dedi?
Denemiş seninle ama unutamamış üzüldüm sizin adınıza eğer çok seviyorsan bırakma peşini durumu öğren en azından
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
deneme tahtasi miyim ben ama o bitek onu unutamamis ben 6 yasimdaydim annemi kaybettim 13 yasimdaydim babami kaybettim sonra yine döndüm gavurun memleketinebana gelmis ne yasadigimi bilmiyosun falan diyo
Herkesin acıyı taşıma kapasitesi farklıdır sen kaldirirsin o kaldıramaz onu da anlamaya çalış ama yuzyuze konuşun bence yazarak olmaz böyle şeyler seviyorsun sen belli. Belki de o kişiyi ona unutturabilirsin
bana diyosun seviyosun böyle seyleri bende bayilmiyorum böyle yasamaya ama bazi yeni seyler icin bazi eskilerden de ödün vermesi gerekiyo anlamadigi nokta
Takma ne bende 3 gün önce hoşlandığım kıza senden hoşlanıyorum dedim kız olumsuz cevap verdi bir yerden sonra olmuyorsa bırakacaksın kızlada beya bir konuşuyorduk
dün koydum postada bilmiyom buluşmamiz falan cok kötü gecmemisti gitti beni arkadaslariyla falan tanistirdi parkts ele ele falan oturduk biz avusturyadayiz o kadar türkün oldugu yerde göze alirmiydi bunu
bosver oluyo iste koluma taktim onunla bununla tanistirdim kizi sonra kötu laf edecekler bana neden ayrildin diye falan su an gidip kiza saglam bir tane yapistirasim geliyo resmen
En İyi Cevaplar