Aşk İlişkileri Bu ne demek ya? MElacmaz2 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski sevgilime yanlışlıkla post gönderdim ve sonra yanlışlık attığımı söyledim mühim değil dedi bende dm kutusunu çekip atıp sonrası burda. "Ordan geçti artık" ne demek? Ben hiç bişey anlamadım tamam dedim. Bu ne demek ya? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mmmmeyra Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 55% +1 yıl artık umursamıyorum geçti o günler demek ya da öyle göstermek istemiş de olabilir gerçek hissini bilemem 0 0 Yorumla
ffeliciaa Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 67% +1 yıl "İnansam nolur inanmasam nolur? Kendini kanıtlamak zorunda değilsin " demek istemiş 😢 0 4 Yorumla MElacmaz2 +1 yıl Kötü bişey de mi bu Yorumla ffeliciaa +1 yıl Keşke tamam yerine nasıl yani falan yazsaydın konuşmak istiyorsan tabi. Yorumla ffeliciaa +1 yıl Sevmiyosan artık kötü bişey değil de, seviyorsan kötü 😮 Yorumla MElacmaz2 +1 yıl Sevmiyom diyemicem ama seviyorda değilim böyle böyle unutucam artık yapacak bişey yok :') Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onlar gecti artik demek istemis. mazide kaldi o gunler demis 0 0 Yorumla
_Sourire Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yani diyor ki umrumda değilsin bana kendini kanıtlama çabasına girme boşuna.. 0 1 Yorumla MElacmaz2 +1 yıl Böylede denmez ki a. k parçaladın Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Sen bitmişsin artık bende diyor 0 1 Yorumla MElacmaz2 +1 yıl Hah sıcın ağzıma sıcın a. yav. Yorumla
AsenaKrgzz Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Yanlislikla atma yalanini yememis anlican canim ya 0 2 Yorumla MElacmaz2 +1 yıl Etme la jdjrj Yorumla AsenaKrgzz +1 yıl He la djdjd Yorumla
En İyi Cevaplar