Bir erkek cepte gördüğü kızı tamamen kaybettiğini anlayınca ne yapar?
Üzülür
Umursamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben gerçekten sevdiğim üzülürüm.
"Üzülür ile Umursamaz" arasında fark var. Bu anketi anlamsız oluyor. Çünkü her erkeğinin kalpleri farklıdır. Bir erkek kızı gerçekten seviyorsa üzülür, ağlar. Bir erkek kızı gerçekten sevmiyorsa umursamaz, üzülmez. Sebep ise her gönül birine karşı sevgi duyguları besler. Acımasız olay olursa telaşlı olur, üzülür, ağlar, acıtır.
Gönülsüz biri yani kızı gerçekten sevmiyordu ise telaşlı olmaz, üzülmez. Başkasını severse bile telaşlı olur.
Sen o erkeği iyi tanıyorsan anlarsın.
cepte görmek yanlış bir kavram aslında. insanlar hep benim bu cepte demesi karşıya ve kendine olan saygısızlığından yapıyor. kadın da yapıyor bunu. eğer bir erkek veya kadın cepte görüyorum kafasıyla yaşıyorsa üzülmez sürekli yedekler. yedeklemese bile ilişkileri sığdır ilişkilere derinine değil yüzeysel olarak bakar kadın için de geçerli bu dediklerim. belki seni cepte görmüyordur sana öyle gelmiştir. seni gerçekten sevmişse üzülür cepte görüp yedeklemişse yedeklerine bakar.
Üstelik bu kadın sessiz ve suskunluğunu koruyorsa daha da korkar. Silkelenme devri yavaş yavaş başlar.
Cevap
13Cevap
Eğer bir erkek bir kızı cepte görüyorsa ihtiyaçlarını karşılamak için onu kullanır. Onu kaybetmek ona koymaz bile, başkasını bulur.
Er Ya Da geç anlar değerini ama işte o zaman o kız bir obje olmaktan fazlası olmaz bir erkek için
Hiç sevmediğim kız için üzülmem , sevdiğim başkasına gülse bile içim yanar 🙄
Pantolonu değiştirir.
Ya yeni pantolon eskisi gibi olmazsa
Umursamaz sevmiyosa neden umursasinki
Sevmiyor demedim cepte görüyor ne yaparsam yapayım bırakmaz düşüncesinde
Yine unursamaz
kontrolden çıkar koşturur ama çabukyorulur
Başka kızı cebine koyar. Ben olsam öyle yaparım.
Cebini eline atar yürür gide
Ne üzülmesi kızım manyak mısın sdfkfjfkfk
Cebimdeki deliği bulmuş akıllı kız derim
Başkasını bulur
Kaybetmeyi hazmedemeyeceği için peşinden koşar
Karalar bağlar.
Üzülür.
Şaşırır :)
umursamaz
Umursamaz
yenisine bakar
üzülür tabi