Çok itici ve haksız konuşmalar yapmış bu kıza karşı... önceden de boyle degilse denekki bu adamın yapısında var bazı şeyler en basitinden psikolojisi kötü de olsa sana karşı bu kadar ters ve agresif davranması çok abartı ve soğumuş muş kendini bisi zannetmiş bukadarkolay yazılamamalı bazı şeyler sana yeri mi diyor kendi mesajda neyin muhabbetini yapıyor diyemez miydi tamam hayatım zahmet etmişsin eline sağlık ya da espiri li olarak neler de yaparmış aşkım falan en kötü diyebilirdi ki şu an moralim çok bozuk pek konuşmak istemiyorum gibi ya da ben sana yazarım sonra gibi. değerini anlamıyosa bırak kendi değeriyle kalsın..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılResmen sana neler demiş o son mesajları atmayacaktin bırak o atsın ne var hareketlerin de sen ilgilenme dememişsin ki yemek yaptım demişsin dalga geçiyor ya
19 Yorumla
Soran+1 yılGelmedi eve hala ne hali varsa gorsun bende pismanim attigima annem bizdeydi aklimi celdi annesi hasta ustune gitme diye
- +1 yıl
Hasta doğru da sen kötü bir şey dememişsin ki
Soran+1 yılBu erkekler neden boyle
- +1 yıl
Keşke anlasak hiçbir türlü yaranamayiz
Soran+1 yılSorma isyerine gittim is arkadasi kiz ona diyoki cansin yaa benim yanimda hemde
- +1 yıl
Bu ne gevşeklik... cidden ya birde daha yeni evlisiniz birbirinize destek olacağınız yerde soğumuş muş valla sinir bozucu inşallah hatasını anlar
Soran+1 yılCocuk olmadan bosanirim olur biter annem babam daha nisanliyken bisey olursa hemen gel burasi senin evim diyodu
- +1 yıl
Dur hemen öyle karar verme sürekli sana soğudum şu bu işte yaptıklarını küçümsuyorsa dalga geçiyorsa o zaman düşünürsün çünkü üzücü ve gurur kırıcı bir durum ama şimdi destek ol yanında ol bakalım nasıl davranacak
Soran+1 yılEvlendikten sonra bana sogudu hissettim ama hep alttan aldim acaba nasil duzelicek..
Şu an dengesiz bir durumda olabilir annesinin rahatsizligindan... yalniz simarmis biraz... sen cok guzel hastane yemeklerinden bikmisyir diye guzel seyler hazirlamissin o dalgaya vurmus...
Asiri rahat ya...4 ay da bu kadar gevsemesinin sucu biraz sende gibi... Saglam bir trip jakediyo yani kocan22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun
+1 yılDiyoruz ergenlikte evlilikler olmasın diye.
2 tarafta birbirinden ergen02 Yorumla
Soran+1 yılAdam 30una gelicek ne ergeni
- +1 yıl
Akıl yaşta değil baştadır, demişler atalarımız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence sen fazla abartıyorsun adamın üzerine çok gitme hatta annesiyle sen ilgilen seninde annen o sonuçta
26 Yorumla
Soran+1 yılKac gundur hastahanede bende geliyim diyorum istemiyo hayir diyo ne diyim simdi 3 gundur beni evde tek birakiyo
Soran+1 yılCanim gitsem bana tavir alicak ben tanimazmiyim malimi... yoksa cok ozledim hem kaynanamida merak ediyorum iyi deyip gecistiriyo
Soran+1 yılBosver hic umursamicam onu
+1 yılEvlilikte soğumak mı var ya neden boyle demis bu adam
13 Yorumla
Soran+1 yılBirak ya deger verdikce boyle oluyolar
- +1 yıl
Evliligi cok ciddi istiyorum bu aralar ama gözüm korktu
Soran+1 yılEvlenme bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy haspama bak. 4 ayda soğumuş bide. Zıkkım yesin annesi yapsın ona. Babam da böyledir hep hiçbir şeyi haketmiyorlar
23 Yorumla
Soran+1 yılBenim babamda oyle allahin belalari anasi varya ona bigun yemek yapip koymafi biz nisanliyken isten 11de geliyodu beni ariyodu kendime yumurta kiriyom diye
Cevap sahibi+1 yılAy bide biri beğenmeme vermiş kadın olacak sözde
Soran+1 yılBosver erkek kolesi onlar
Soğudum diyorsa öyledir ne yazıkki ablacım ama evliliğini bitirmez umarım burdan akıl alırsan cok farklı yollara düşersin
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannesiyle ilgileniyor niye alınmışssın onu anlamadım çok fazla ilgi beklemeyin şunlardan adamların fıtratına ters kaçıyorlar sonra
31 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim haklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOkurken ben sıkıldım he. Hep mi böyle yapıyor biriktinde mi patladın? Bunda bişi yok çünkü
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep yapiyo nisanliyken boyle degildi
- +1 yıl
O zaman sinir bozucu böyle değil de seni anlamasını sağlamalısın
Soran+1 yılNapmam gerek
- +1 yıl
şu an ne yapman gerektiğini bilmiyorum. Ama gerçekten (18-24) isen zaten yapman gereken şeyi çok erkenden yapıp kaçırmışın her şeyi :(
Soran+1 yılSorma...
+1 yılAnnesi hastaymış ayrıca o yakınlarının psikolojisiyle oynayan bir hastalık kolay değil ve senin eşi olarak of lamının ne olursa olsun sırası değil.. teşekkürler
10 Yorumla
+1 yılOlur böyle şeyler hatun
Büyütme gözünde.
Huzurun daim olsun.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde yokken sevdiği yemeği yap çocukta haklı olarak dalğa geçiyor sevdiği yemeği evde yokken yapmak ne ya? Birde uyusana kızım evli değilmisin sen?
21 Yorumla
Soran+1 yılEvde tekim beni 3 gundur tek birakti. Ayrica bugun eve gelicekti diye yaptim ama gelmedi :)
+1 yılCok ani tepki göstermiş. Bir daha da pek takmamış. Canı bir şeye sıkkın sanırım. Senlik bir durum olduğunu sanmıyorum ben
10 Yorumla
+1 yılSanki eşin seninle dalga geçebilir osamimiyet olmalı he nedersin
02 Yorumla
Soran+1 yılHep geciyo nisanliyken baska seyler derdi mesela eline saglik falan derdi ona kiziyorum
- +1 yıl
Boşver hayatım o senin eşin sende dalga geç kafana takma
Böyle tatlı tartışmalar olsun bişey olmaz. Sonu güzel olsun yeterki. İstersen özelden konuşalım
12 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok...
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır soğudunu sanmıyorum annesinin hastalığından öyle davranıyor.
10 Yorumla
+1 yılLiseli gibisiniz abi evlilikten soguttunuz !
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılEvlimisiniz anlamadım
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet evliyiz
- +1 yıl
Yeni evlisiniz kuzum bu tepki niye ki böyle severek mi evlendiniz
Soran+1 yılEvet 2 yillik iliskimiz vardi :( hangimizin tepkisi kotu sence
- +1 yıl
O biraz saçmalamış bence sonuçta sen güzel yaklaşmışsın ona sogudum demesi ise çok yersiz
Soran+1 yılBen cok kiskancmisim hep trip atiyomusum benden sogumus..
- +1 yıl
Neyi kıskanıyormuşsun
Soran+1 yılNisanliyken kizlari kiskaniyodum simdi varya yemin ederim agzimi acmiyorum is yerine gittim is arkadasi evli oldugunu bile bile buna diyoki canimsin ya buda ona guluyo falan sormadim bile kizda bana hosgeldin bile demedi. Hala nisanli gunlerimizin hesabini yapiyo
- +1 yıl
Nereli bu nasıl tanıştınız
Soran+1 yılTekirdagli bir arkadas tanistirdi
+1 yılabio abla napmissin ya bu ne dengesizlik :/
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılsogudum demiş hafif laf degil ayrica sen olsan dermiydin oylesine hayır pek israr etme boşver
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz naz yap sonra o tutusur 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Neden eve gelmiyo
Soran+1 yılAnnesi hastahanede kaliyo onun yaninda kaliyo
- +1 yıl
Ama evde bir karısı olduğunu ihtiyaçlarının olduğu aklına gelmiyor mu gerçekten sınır bozucu yani
Soran+1 yılEvet sonrada ben tripli oluyorum eve geldi bisey olmamis gibi bana tatli getirdi konusuyo dir dir dir
+1 yılOlan kocanizla yaptığınız yarışmaları bile böyle ortamlarda paylaşacak kadar düştünüz. bari mahreminize saygıniz olsun, hem adamı delirttigin belli oluyor
07 Yorumla
Soran+1 yılO beni delirtti o
- +1 yıl
Bence bu kadar üstüne düşme yaptığın yemekleride gözüne bu kadar sokma elbet oda düzelir
Soran+1 yılIyide yemek yapmayi yeni ogreniyorum heves ettim. Hep bana boyle davraniyo manti yaptim komsumu getirdi diyo gecen gun
- +1 yıl
Ondada pasiflik var kinaye yaptığı kesindirde, oturup konusabilirsiniz çözülebilir. Ha bu arada senin ve onun yaşınız kaç
Soran+1 yılBenim 21 o 27.. haklisin
- +1 yıl
Onun daha olgunca davranmasi gerekiyor aslında yaşına bakarsak. Şimdi sizin evde olmadığım için haklıyi haksizi ayırt edemem ama kocanla konuştuğun mesajlarida burda paylaşma be bacım yakışmıyor evli bir hanfendiye! Nede olsa senin eşin evliligine saygın olsun
Soran+1 yılHaklisin iyi aksamlar
Normal böyle şeyler takma
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil
+1 yılÇok sıkboğaz etme her dediğine de alınma
30 Yorumla
+1 yılBize be kocanla arandaki mevzudan. Senin mahremin..
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir yemek yapma hevesidir
11 Yorumla
Soran+1 yılYeni ogreniyorum
+1 yılgeri*zekalıca bir muhabbet
10 Yorumla
+1 yılyani trol değilse eğer bunu paylaşman doğru değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Bence sıkılmış senden kız ayool
10 Yorumla:D :D Take care of you :D :D :D xD xD
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Siz kaç yaşınızdasınız sorması ayıptır?
014 Yorumla
Soran+1 yılO 27 ben 21
Soran+1 yılNedenmis
Soran+1 yılYorumla
- +1 yıl
Sen çok çocuksusun yaşın gereği oda biraz kadınlar konusunda nasıl davranacağını bu yaşa kadar öğrenememiş. Şimdi burada ona destek olman gerek çünkü hasta yatağında yatan kişi annesi yani abuk sabuk laflar gelebilir Zaten belirtmiş. Diğer yandan senin hevesini böyle kırıcı şekilde kırmasıda sana nasıl davranacağını bilmiyor olmasından
- +1 yıl
Ah 21 ne ablacım nedeni belli oldu şimdi
Soran+1 yılEvet hayatinda 3 kadin oldu bugune kadar.. bende cocugum hala napiyim ya duzelemedim bir turlu nasil duzelebilirim
Soran+1 yıl@Phoenix803 noldu
- +1 yıl
Çocuk olduğunu kabul ediyorsun ve evleniyorsun bu gerçekten ironik. Bu kocan seninle alay da eder geyikte yapar. Bu devirde büyümek zor oluyor gerçekten sen yaşayamadığın hayatı çok özlersin
Soran+1 yılEvet 1 tanesi 1 yil surmus ondada kiz bunu zorla aglaya aglaya yaninda tutmus oburleride bir kac aylik..
Soran+1 yılAmin..
Sacmalik bence soyledigide az sey degil yani
10 Yorumla
+1 yılAbartmissin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. tartışma değiş şakalaşma bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de sarma yap gönlünü al
03 Yorumla
Soran+1 yılO anlamaz
Cevap sahibi+1 yılcok bunaltma adami yani erkekler böyle seylere gelmez sanirim biraz odunlar yani fazla anlam yükleme söylediklerine
Soran+1 yılNe bunalticam ya izin gunlerinde ya disarda ya da anasinin yaninda biktim artik
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞakadan bile anlamamissin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHep yapiyo bunlari
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalak bu erkekler salak
11 Yorumla
Soran+1 yılOf sorma canim ya
Allah başka dert vermesin
10 Yorumla
+1 yılYeni evlisiniz ve bu tepkiler ne boyle ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum
- +1 yıl
Sasirtici daha yeni evlisiniz bide ya
Soran+1 yılOndami suc
- +1 yıl
Onda suc olmasi ne farkettirir kendinidueltmedikten sona
Eşiniz 20 yaşın falan mı?
08 Yorumla
Soran+1 yıl27...
Soran+1 yılHata ondami sizce
Soran+1 yılBu konuda hatali o ve eve gelince trip aticam tesekkurler
Soran+1 yılHaklisiniz cok tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne ya, evlenmekten soğuyorum gün be gün..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılKustum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Soğumamış
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka otagtepedeki cocuk
Soran+1 yılEminmisin. Bu arada otagtepeyi hemen tanidim yillarim orda gecti...
Soran+1 yılHahahah... uzak ve degisik biyerde ordaki medipolde okudum o yuzden
Soran+1 yılEvet
Sil bunu :(
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılHastasi var
00 Yorumla
+1 yılSogumus
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?