Kocamdan yavaş yavaş soğuyorum?

Merhaba arkadaşlar ben 3senelik evliyim eşimle daha öncedende tanışıyorduk ama evlenince çok değişti yeni huyları çıktı ya da vardı da ben evlenince gördüm. Bazen bana çok iyi her dediğimi yapıyor bazen gereksiz tartışmalar oluyor ve kavga ediyoruz en fazla 2gün küs kalabiliyor oda yatakta bitiyor küslük ve ben bundan hoşlanmıyorum ne özür dileme var ne hatasını anlama işten geliyor konuşma Yok yatağa geçince ilgileniyor tabi bunu sadece küsken yapıyor ben barışmayınca sinirden mi bilmiyorum ama bana bir kaç kez vurdu tokat attı baya sertti ve bunları yaşadığımdan dolayı eski sevgim kalmadı bir keresinde de Çok yaşa dedi bana ama anlamıyorum iyi olunca da benimle başka biri oluyor sanki dersiniz bu adam mı yapıyor sana bunları öyle konuşuyor ki bir bakmışım unutmuşum yaptıklarını dediklerini sadece bu değil hatası çok oldu evden çektim gittim İstanbul'da yaşıyorum Ailemin yanına Ankara'ya gitmiştim gelip almıştı hatasını anlayıp ama değişmiyor en önemlisi çocuk istiyor ama ben böyle olduğu için düşünmüyorum napmam gerekiyor lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Kocamdan yavaş yavaş soğuyorum?