+1 yılYa bırak ya böyle bir şey yok hayat arkadaşınsa yürüdüğü yolda senin desteğine ihtiyaç duyması gerekirdi , zor zamanında yanında olmak için her şeyini verecek birisini ardında bırakması değil. Şu güne kadar askeri pilot, bakan koruması, çevik kuvvet ile ilişkim oldu her nedendir bilinmez hep sorun karşı tarafta çıktı yaptığım tek şey karşımdaki adamın elinden tutmak oldu ama hikayenin sonunda ya zor zamanlarda oluyorlar ya eski nişanlısını unutamıyorlar ya da hiç olmamışsın gibi davranıp çekip gidiyorlar. Biliyorum onlara kimsenin yapmadığı gibi ilgi verdik emek verdik fakat güçlü bir kadın olmak zorundayız ve ilerlemek zorundayız çünkü öyle ya da böyle hayat devam ediyor. Belki sevdiğimiz adamın bizim yanımızda olmaması her şeyi daha çekilmez kılıyor ama hiç fark etmez artık çünkü bizimde bir hayatımız var. ASLA GERİYE BAKMA.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sorunu varsa benimle paylaşmaliydi tabi sorun ben deilsem :) bu askerlerde filan sıkıntı oluyo demekki git gel oluyo akillari
En İyi Cevaplar
+1 yılAskerdeyse biraz tolere edebilirsiN belki gerçektwn her şeyden bunalmiştir. şu anda gidişati tamamen ona birak derim. çocuk seviyosa zaten dönüp kendini affettirecektir. sorgulayip onu daha fazla zor durumda birakma bence sonuçta değer verdiğin kişi😉bitirmekse de niyeti zaten süreci uzatmak hoş olmadiği gibi mantiksiz da✔
04 Yorumla
Soran+1 yılBekleyelim bakalim belki yalan deildir hic bir fikrim yok :/
- +1 yıl
Bence en doğrusu bu. askerde o gerçektn bunalima girmişse ve sen de yüklnirsen sevdiğin adama zarar verebilirsin tatlim bunu istmezsin eminim. ve gerçekten gidesi varsa da birak gitsin kimse vazgeçilmez diildir😊✔
Soran+1 yılBakalim nasibimse gelir zaten dun yaziyim dedim uzak kalmak yalniz kalmak istiyorum yazma bana dedi ben de bidaha yazmicam
- +1 yıl
tamam budur😘✔
Ben Seni hak etmiyorum daha iyilerine layıksın, demeniz ve kendimle alakalı problemlerim var denmesi vs vs
00 Yorumla
+1 yılBahaneler bahaneler... Ne yazık ki senden sıkıldım diyemiyoruz kimseye.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da dedi 4 gün konuşmadık ama bitirmedi de snra bunları konustuk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
aynını yaşadım.
1 - seni üzmek istemiyorum, seni haketmiyorum vs...
Aslında söylenmek istenen : başkası var sana mı gelsem ona mı ama sen bir köşede bekle henüz karar veremedim. Birazda değer vermiş gibi yapayım ki beklesin!
2 - Sen daha iyilerine layıksın , mutluluğu hakediyosun vs...
Aslında söylenmek istenen : Senden alamasığımı başkasından alıyorum ama senn ilginde hoşuma gidiyo ne yapsam, senle yapamıcam sanırım karakterli olmak bana göre değil!
3 - Çok üstüme geliyosun, kafamı toplamam lazım vs..
Aslında söylenmek istenen : Ayrılığa 1 kala acele et sen ayrıl daha az üzülürsün.04 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını bulmuştur belki ama bende facesinin şifresi var ve normalde gece çalışıyo askeriyede sabah 8 buçukta uyur ama 1 haftadır öğlen 1 e kadar uyumuyo bilmiyorum :(
Soran+1 yılYok ben donerse zaten benimdir modundayim kendimi uzmuyorum demekki kismetim o deilmis :)
+1 yılYalani her iki tarafda soyluyo. Elektrik alamadim sana layik degilim sehir disina tasiniyoruz vs
115 Yorumla
Soran+1 yılTabiki öyle ama Şmdi benm durumumda erkek olduğu için oyle yazdım :)
- +1 yıl
Bosver eskiyi , yeniye bak , yalani altinda kalsin ins deee. Yeni aday vardir mutlaka
Soran+1 yılBana da öyle geldi bakalım kaç gün dayanıcak yeni aday onun çemkirmelerine :)
- +1 yıl
Sen onu pisman edersin , kadinin gucu her daim one gecer. Amma efkar yapip dagilmak yok. Bak gunes yeniden biz icin dogdu.
Soran+1 yılTabiki de öyle ben biliyorum monotonluktan sıkıldı o elbet gelicek. Ben nasibe inanırım benim değilse napsam boş
- +1 yıl
Sana da soz hakki dogmus. Demek uzak kalmak istiyor... iyi beklim dememissindir ins
Soran+1 yılDedim valla o an sevdiğim için ama bu beklicem anlamına gelmez. O hangi sözünü tuttu ki
- +1 yıl
Bencede cok bu kisinin ustunde durma , arama sorma yazma mesaj atma. Sen o yokmus gibi davran. Hem cemkiriyomus vi sozunde durmuyomus ;) salla yaa
Soran+1 yılCanım askerde sorunu vardır ailesinden uzak filan diye kıyamadım alttan aldım hep ama insan alışınca zor oluyo tabi
- +1 yıl
İyk erkek tripleri... herkesin sorunu var. Dunyada tek sorunlu deerli erkek buna kizlarda dahil. Kendine muslumanlik yapmasin hayat devam ediyo , cok yuz vermemek lazim hak edene yuz verilir canım
Soran+1 yılHaklıydım canım afedersin g8tünü kaldırdım ben onu bırakmıcağıma o kadar emindi ki tabi sıkıldı
- +1 yıl
Simdi o yokmus gibi yasa. Geri ararsa arar, aramazsa zaten senin degilmis...
Soran+1 yılÇok haklısın teşekkr ederim :)
- +1 yıl
Hakkinda hayirlisi.. Allah gonlune gore versin
- +1 yıl
gelir misin özelime.
+1 yılSorun bende mi sendeymiş
https://youtu.be/gRdaIqQM-Js
Daha iyisine layıkmışım
Hangi kitaptan ezber bu
Miş miş miş de muş muş muş02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha sagol :)
- +1 yıl
Ne demek en sevdiğim şarkı 'mış mış mış da miş miş miş'
+1 yılSana layık değilim benle mutsuz olursun vs seklindedir seven insanı agır derecede uzebilir😔
02 Yorumla
Soran+1 yılKarsimdaki ilgisiz aramayan sormayan benimle hayal kurmayan biri olsa anlardım ama bana aşıktı çok ilgiliydi iyiydi sok oldum
- +1 yıl
Anladım
Yalnız kalmak istiyorum, hayatıma kimseyi almayıp kendimi başarılı biri haline getiricem bu yolda yalnız olmalıyım, ailem bizi kabul etmez, annem seni beğenmedi olmaz,
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinin beğendiğini söyledi belki de onlar istemediler izne gelmeye yakın bitirdi
+1 yılBenden iyisine layıksın, ben seni hak etmiyorum felan galiba :)
113 Yorumla
Soran+1 yılYok allahtan farklı cümleler kullanarak bunu ima etti :)
- +1 yıl
Bu zamana kadar hiç yalana ihtiyacım olmadı. Sevmediğimi söyleyip öyle ayrıldım. Senin ki ne dedi?
Soran+1 yılBenimki benle evlenmek istiyordu. Sıktın dedi snra 3 gün konuşmadık snra dedi sıkıntılarım var seni de huzursuz edemem senden başka gidicek yerim Yk bekle söz başka kimse olmucak sana gelicem sakın üzülme dedi.
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı ne zaman gelir o önemli :)
Soran+1 yılNasipse olur değil mi takmaya değmez de insan bir boşluğa düşüyo işte :)
- +1 yıl
İnşallah hayırlısı olsun ama onun ayrılma nedeni de orjinalmiş :) Ne kadar oldu ayrılalı?
Soran+1 yılDün :)
Soran+1 yılÖnce doğuda gerçekten sıkıntısı vardır diye düşündüm çnkü zor biliyosun ve whatsapa da depresyonvari bişiler yazmış ama Şmdi kötü düşünüyorum :)
- +1 yıl
3 gün bekle aramazsa 4. gün de aramazsa 5. gün unut o zaman :)
Soran+1 yılGüzelll fikir haklısın sence dönerse affetmeli miyim
- +1 yıl
5 gün süre ver 5. gün de dönmezse zaten dönmez... Daha sonra dönecek olursa affedip affetmemek senin elinde. Süründür önce bir kaç hafta eğer halen senden vazgeçmiyorsa o zaman affet :)
Soran+1 yılWoow böyle düşünmemiştim çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Akıl akıldan üstündür :)
+1 yılSen daha iyilerine layıksın
Dersler bahane etmesi psikolojim bozuk bunalımdayım şu bu
Bahane emin ol yüzde yüz bahane00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılO da biseymi sevgilim benden psikopatsin diye ayrildi 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Gayet efendi bir kiza benziyosun ama
- +1 yıl
Soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum.. www.kizlarsoruyor.com/.../q7391387-hic-hamam-bocegii-oldurdunuz-muu
Soran+1 yılO da ilginçmiş :)
+1 yılGüzel taktik.. şaka maka en nefret ettiğim insan tipiymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık benim için de öyle :)
+1 yılKariyerimi düşünmeliyim çocuk diyip duruyorsun kusura bakma önce kariyer
00 Yorumlasen iyilerine layıksin ben seni hakettmiyorum gibi klasik vs şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDersleri bahane edip arkadaşımdan ayrılmıştı bir şerr*fsiz sonra başka kız bulmuş kendine eğlenecek konuşmalarını okudu kız ağlaya ağlaya en nefret ettiğim insan tipi 😡😡
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılKim bilir ne sıkıntısı var askerde
15 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır hiç mi sıkıntısı olmadı bugüne mi denk geldi yani? Benden ayrılması gerekmezdi benle paylaşmalıydı onun sıkıntısı benim bence canım
- +1 yıl
Asker piskilojisi çok farklı eniştem hergün döverdi ailesini. Harbiden bozuluyor yani
Soran+1 yılSence öyle Bişey midir? Whatsap durumuna da kendini yalnız hissiz çaresiz olduğunu yazmış gerçekten sorunlu mu acaba :(
- +1 yıl
Kesinlikle. Yanında olsan biraz daha farklı olurdu. Ama piskiloji yine bozuk olurdu.
Soran+1 yılAsker tanıdığım da yok bişi diyemem doğrudur. Kendi bilir ne diyim nasipse gelir zaten teşekkr ederm :)
+1 yılBaşka bir 250 gram aradığıdır.
118 Yorumla
Soran+1 yılO doğuda asker en fazla yapıcağı netten birini bulmak olur
- +1 yıl
İstesede yakın olamazmış ki adam doğuda mk baksana
- +1 yıl
Doğudaki askerler sıkıntılı oluyor. Bordobereli tanıdığım bazı hikayeler anlatıyordu kan donduruyordu valla. Senide sıkıntıları ile yormak istememiş haklı olaraktan seni düşünmüş
Eğer sevip değer veriyorsan. Sıkıntısının senin de sıkıntın olduğunu sıkıntının ona bir sıkıntı değil hobi olduğunu belirtmen lazım.
Soran+1 yıltamam da izne gelecekti normalde aynı şehirde yaşıyoruz ben uzaktan elimden geleni yaptım çorap bile gönderdim 1 koli abur cubur gönderdim ne nankörmüş
- +1 yıl
İyide onlardan orada da var.
Soran+1 yılOnlar sınır karakolunda zordu almaları yoktu çoğu şey
- +1 yıl
Allah sabır versin bacım umarım sağ salim döner döndüğünde konuşursunuz bunları yüz yüze.
Soran+1 yılDönse bana mı dönecek sence :)
Soran+1 yılYani izne filan geldiğinde acaba merak edip görüşmek ister mi ki
- +1 yıl
Dönerse Ekime dönmesseee s2me kadar demişler bulursun yenisini cillop gibi hatunsun hıh. elini sallasan ellisi
- +1 yıl
Her erkeğin korkusudur gidipte dönememek belki şu sıralar onun için zor zamanlardan geçiyordur.
- +1 yıl
gelmemesi için bir sebeb yok
Soran+1 yıl2 buçuk yıldır orda alışık artık ama tabi ne yaşadığını ben bilemem kim bilir neler duyup görüyo. Böyle Bişey yapıcak birisi değildi ama bilemiyosun işte
- +1 yıl
Onların yaşadığı psikolajiyi anlamak bizim için çok zor olsa gerek
- +1 yıl
Yani burada neden böyle yaptı diye nekadar yorum yapsak anlamsız bırakılabilecek sebepler var.
Bence zamana bırak dönerse senindir zaten. Ben yinede buralardayım dönmezse falan beni bul
Soran+1 yılTeşekkürler yorumların için :)
- +1 yıl
sorun değil canını sıkma şu an burada bu konuşmayı yapabiliyorsak onun onların sayesinde.
Senin canını sıkıyor seni üzüyor olsa da kim bilir kaç hayat kurtarıyor...
Soran+1 yılHaklısın hep guru duydum onla zaten. Kendimi fazla kaptırdım demekki :) teşekkürler
+1 yılKlasik ayrilik mesaji
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıyorsan defolur gidersin adam bir de geri gelicem bekle diyo :)
- +1 yıl
Ha oldu paşam başka? Var ya böylelerine de ayri sinir oluyorum. Hem kendileri hayatlarına devam edecekler, hem de senin hayatinin özgürlüğünü elinden alacaklar? Yok ya! Pardon da şu saatten sonra adama ne derler acaba bu kiza söz verme konusunda? Çok özür dilerim söylüyorum bacim sen üstüne alinma o hoduge bu laflar "Dış kapının dış mandalı" Ay biktik be sizden
Soran+1 yılHani diyorki ben bir kafa dinleyim seni özlersem yalnız kalırsam sen de gitme uğrarım :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ayrılmak ve kafasını dinlemek istiyor herif.
17 Yorumla
Soran+1 yılKafayı dinlemek istediğini de dile getirdi :) sence kürkçü dükkanına döner mi? Çnkü gidecek yerim mi var senden başka sana gelicem söz kimse olmıcak hayatımda dedi.
- +1 yıl
ama dogru bir yaln
Soran+1 yılBence de sıkılınca gelmek istiyor
Soran+1 yılAynı fikirdeyim elbet 1 hafta sonra umrumda olmıcak ama insan emek verince hayal kırıklığına uğruyo tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sana layık değilim seni mutsuz etmek istemem falan filan
00 YorumlaKendimle ilgili sorunlarım var senle alakası yok sen cok iyi birisin benden daha iyilerini hakediyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir erkek sana soyluyorsa emin ol samimidir duygularinda
04 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi? Yani senden ayrılmak istemiyorum mutlaka gelicem bekle demesi samimi mi yoksa istemiyorum diyip bitirebilicek birisi
- +1 yıl
Sorunlari vardir zaman ister delikanli gibi. Ama sorunlari varsa da senden destek alir muhabbeti kesmez
Soran+1 yılBugün facede nazım hikmetin şiirini paylaşmış var ya benim iyimser hallerim diye başlayıp artık kimsenin hiçbirşeyi olmayacağımla biten.
- +1 yıl
Kralina degil alayina rest moduna girmis senin asi delikanli
+1 yılsen daha iyilerini hakediyorsun:)
11 Yorumla
Soran+1 yılYok canım başkasına da dili varmıyo beyimizin sen mutlu olmayı hakediyosun olmuş o cümle
+1 yılSen benden daha iyilerine layiksin ben sana gore bir insan deilim ben seni hak etmiyorum 😂
00 YorumlaÇok sık boğaz ettiysen ve normal bir ilişkiniz yoksa bunları söylemesi gayet normal.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bencede sen iyi biririsin. Daha iylerine layıksın. On numara
00 Yorumla
+1 yıl"Sen daha iyilerine layiksin "
Bu sadece erkeklerin değil kadınların da yalanı00 Yorumla
+1 yılSen tanıdığım en iyi insansın, üzülmeni istemiyorum vs vs gibi saçmalıklar
00 YorumlaSeni sevdim en çok sana aşık oldum "gerçek aşkım " ayrılmadan ömnce mutlaka denir (tecrube edilmiştir)
00 YorumlaKapının yolunu göster akillim
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni bekle sana gelicem çok sıkıntılarım var :) e yani kapıyı göstermekten başka şansım yok :)
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Asker birine bisey diyemezsin o adam nederse onu yapar kafasına koymustur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sen benden daha iyilerine layiksin
10 YorumlaDaha iyilerine layiksin derler genelde :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntılarımı halledip sana gelicem dedi bakalım belki geldiğinde ben olmam ama içimden bir sev bekle o. senin nasibin diyo
Olabilir ama cocukça geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de öyle. Vicdan yaptı herlde
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başka birini bulursun
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama çok yeni olduğu için zorlanıyorum haliyle
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Almanyadan eski sevgilim geldi
10 Yorumla
+1 yılÇok sıkıyosun kıskançsın 🙄🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılYok asla oyle bisey yok askerde diye sıkmadım hic ama çok ilgilendim çok üstüne dustum
peki sizin sıkıldım yalanınız?
01 Yorumla
Soran+1 yılValla benim ilkimdi şimdiye kadar kimseye öyle bişi demedim. Ego için birilerinin duygularıyla oynıcak birisi olsam bu hale ben düşmezdim :)
+1 yılDogru bea
112 Yorumla
Soran+1 yılbir insan taparken ayrı kalamazken neden birden bu hale gelir ki
- +1 yıl
Sogumustur
Soran+1 yılSeven insan soğur mu ya ne ilginç :s
- +1 yıl
Birsey olmustur ki
Soran+1 yılÖyle bişi olup soğucak bir ilişki değildi yoksa bu kadar şok olmazdım face şifresini bile vermişti. Monotonluktan sıkılmıştır
- +1 yıl
O da olabilir
Belki cok ustune geldin
Soran+1 yılAsla nerdesin sen niye yazmadın falan filan kafasını ütülemedim ama çok ilgi ve sevgi gösterdim çok üstüne düştüm
- +1 yıl
Iste hep bundan oturu
Soran+1 yılNasıl yani yanlış mı yapmışım sevgimi gösterdim. Sıkmış mıyım özlemek istiyor demi?
- +1 yıl
Cok sıkmıssin, ustune gelmissin, tum kartlarini acik oynamissin
Soran+1 yılHmm kendimi geri çekmedim hiç o da ulaşabildiği için sıkıldı. Adam doğuda bir de benle uğraşmasın diye düşündüm ben hep tecrübe oldu napalım
- +1 yıl
Gecmis olsun bir daha boyle olmasin:))
+1 yılSen daha iyilerine layiksin
00 YorumlaSorun sende degil bende
00 Yorumla
+1 yılSen diğerlerinden farklısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunalımdayım skskxnznluwnxuex
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Ben cinsellik yok sende diyorum 😁
03 Yorumla
Soran+1 yılO doğuda uzman telefonda cinsellik vardı sadece. Ama orda olması benim suçum değil sonuçta.
Soran+1 yılKeyfi bilir asker olması benim suçum değil
Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Bahaneler bitmez seni imcitmemek istemiş belli ki
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sevse yanımda olmak için bahane bulurdu
+1 yılSeni sevmiyorum istedigimi vermiyosun demek. 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılOna duygudan başka bişi veremem adam yanımda değil hem bisürü hediye filan gönderdim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılköpeğimle ilgilenmek istiyorum
00 Yorumla Ben Seni hak etmiyorum daha iyilerine layıksın
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kadar olmasada bir kaç tane var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen benden daha iyisine layiksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. benden daha iyilerine layıksın her zaman işe yarar
00 YorumlaBen seni hak etmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİşlerim var ilgilenemem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılDerslerim ağır geliyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafta sıkıyor işte 😂
00 Yorumla Ben sana yetemiyorum
00 Yorumla
+1 yılbizi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılbilmem
00 Yorumla
+1 yılsıkıldım
00 YorumlaDoğru
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!