Bana dönen oldu hemde çok imkansız birisi döndü yalvardı ama ben kabul etmedim içimde bittikten sonra neye yazar. Şimdi birisini gerçekten seviyorum ayrıyız şu an ama herkes dönmez diyor😔 kişiye göre değişir bence
Birisini seviyordu hatta kaç sene o kızın peşinde koşmuştu onu sevdiği için beni hep reddetti ve çok kotu davranıyordu bazen kendisi de dönuyodu ama ayrılıyoduk hemen. Sonra bende unuttum bir zaman sonra aradan uzun zaman geçti mesaj attı çok pişmanım diye çok yalvardı ama içimde hiç bişey kalmamıştı ona umursamadım bile😊 yaptıklarını hatırlattım ona
@bitanem0011 Canım bir iki sene sonra yalvarmaya başladı onu ne zaman umursamamaya başlarsan okadar kısalıyor sure ama dayanamıyoruz işte😔 kişiye göre değişir belli olmaz bu belkide hiç gelmez
@bitanem0011 Aynen biz bikere bitirdikmi soğudukmu bunu nası sevmişim deriz bidaha yuzune bile bakmayız ama erkekler çook farklıdır oyuzden ben burda gelmez bidaha diyenlerin lafına hiç bakmıyorum anca moral bozar bunlar😏
Dediğim gibi kişiye göre değişir bu hiç bizaman dönmese bile yaptığı yanlış aklına gelir mesaj atar at gibi giden it gibi gelir derler ya öyle olur umursamıycaksın bunları😔 ama yapamıyoruz tabi
Her ikinize cevap olarak yazıyorum bazı insanların değer bilmesi için kaybetmesi gerekir hayatınızdan gitmek isteyen insanlara gitme şansını verin bir hava alsınlar dönerse sizindir dönmezse hiç sizin olamamıştır s
valla ben engellemedim benide engellemedi. Durumlarıma hep bakıyor ayrılalı 1 ay oldu dönmesini bekliyorum ama dönmüyor. Ben hayatta yzmam ona oda yazmaz gururundan
döndü. fakat reddiklerim de reddetmediklerim de oldu. reddettiklerimi yine gelseler yine reddederim :D reddetmek kdr güzel bir şey yok. zaten onlarda da redd keyfinden başka bir şey veremez mutsuz ederlerdi.
Bende gördüm ya benim eski kedi resmimi profil yapmıştı. şu an profil kendi fotoğrafım sandım o da yaptı bana linkini atabilir misin rica etsem ks bildircem
En İyi Cevaplar