Arkadaşlar pazartesi günü sevgilimle 1. yılımız ve sevgilim bu seti oturduğumuz semtte çok aramıştı bulamamıştı alsam mı diye düşündüm fakat fiyatı yüksek geldi 135 lira. Sizce fala mi? Yani ne yapayım? Başka hediye fikirleri olan varsa lütfen yazsın..
Herkesin kendine göre bir bütçesi var. Ayrıca paranın değerine göre hediye alıyorsun sen demek ki. Bana göre öyle hediyenin bir anlamı yok. Manevi değeri daha anlamlı olması lazım senin gibi para değeri yüksek bir hediye alıp değeri az olunca ne olacak?
Yok çok şükür değerinden fazlada değer gördüm yani tabiki herkes bütçesine göre hareket etmek zorunda evet pahalı hediye alıyorum bilmiom ucuz bişey aldım mı bende içim rahat etmio yani anladın
Peki yanına da 60 sayfalık bir defter alıp anılarımızın olduğu fotoğraflar çıkartıp deftere ekliycem her fotoğrafın altına böyle o zamanla ilgili şeyleri yazıcam nasıl olur?
Peki yanına da 60 sayfalık bir defter alıp anılarımızın olduğu fotoğraflar çıkartıp deftere ekliycem her fotoğrafın altına böyle o zamanla ilgili şeyleri yazıcam nasıl olur?
Aklımda aslında bu set olmasaydı şey vardı hani plaket oluyor ya üzerine bizim resmimiz ve üzerine yazı 1 yıl bana katlandığın için sana çok teşekkür ederim yılın en iyi sevgilisi falan yazacaktı 😁😁
ya onun kullandıkça seni hatırlayacağı bişey olsa daha iyi olur. beşiktaşlı ise bide imkanın varsa al derim o set benim bile hoşuma gitti yani o derece. :D
En İyi Cevaplar