Aşk İlişkileri Artik benim de bir sevdigim sevenim olsun istiyorum ne zaman olacak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevenim hiç olmadı aceba çıkar mı? Buradan bile çıksa kabulüm ama ne zaman çıkar? Yoruldum yalnızlıktan Güncellemeler+1 yıl Güncell Artik benim de bir sevdigim sevenim olsun istiyorum ne zaman olacak? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GotikPanzer Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl olur bir gün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O bir gün herhalde öldüğüm gün olur 80 yaşında felan 😖 Yorumla
Moiradax Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl sürekli arayış içinde olmaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Arayış içinde değilim arayış içinde olan bayanlar beni bulsa keşke... yaşıtlarımın düğünü oluyo benim hiç sevgilim bile olmadı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zamanı gelince 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaman bir türlü gelmiyor sabırsız değilim ama keşke şu an olsa yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
olur bir gün
O bir gün herhalde öldüğüm gün olur 80 yaşında felan 😖
sürekli arayış içinde olmaa
Arayış içinde değilim arayış içinde olan bayanlar beni bulsa keşke... yaşıtlarımın düğünü oluyo benim hiç sevgilim bile olmadı
Zamanı gelince
Zaman bir türlü gelmiyor sabırsız değilim ama keşke şu an olsa yani