Doğum günüm tam bir hayal kırıklığı?

arkadaşlar doğum günümde sevgilimden güzel bir sürpriz bekliyodum fakat öyle olmadı. kendisi doğum günüme daha çok varken konuştuğumuzda ben yaparsam farklı bişey yaparım öyle bir kolye alıp gelmem tarzında konuşuyodu. doğum günüm yaklaştığında da bana hep sormaya başladı doğum gününde ne yapmak istiyosun ben öyle basit bir pasta kesip hediye vermek istemiyorum sen ne istiyosun onu yapalım tarzında konuşuyodu. uzun zamandır sevgiliyiz ama ben de açıkça şunu istiyorum diyemedim bişeye gerek yok yanımda ol yeter dedim ama insan bekliyo illa ki. biliyorum bunu bana sorması çok saçma ama kendisi pek ince düşünceli değil maalesef. doğum günümden önceki akşam beraberdik yine ne yapmak istiyosun diye sordu ben inanamadım bu zamana kadar hala yapacak bişey bulamamış mı diye. bişey söylemedim hiç dedim. o akşam ayrıldığımızda kuzenime mesaj atmış moralim çok bozuk yarın doğum günü ve ben hiç bişey almadım falan diye. ya çok saçma madem öyle alsaydın bişey. neyse gece onikide güzel bir mesaj attı. sabah gün dersim vardı okula gittim ne oda arkadaşlarım ne sınıf hiç kimse kutlamadı. meğer sevgilim arkadaşlarım beraber akşam için bişey planlamışlar. plan gerçekten de güzeldi ama bu plan son dakika yapıldı ve oda arkadaşlarım sevgilime yazmış onlar fikir vermiş. anlamıyorum ki onlar yazmasa napıcaktı acaba. ve kendisi hediyeyi de son güne bıraktı. o gün akşama kadar hediye pasta süslemeler için uğraşmışlar ben de akşam altıya kadar yurtta yattım. ancak o saatten sonra gittim yanlarına. madem hatırlıyosun doğum günümü niye son güne bırakıyosun ki daha önce almış olsa ben de o gün akşama kadar yurtta boş boş yatmazdım birlikte geçirebilirdik o günü. gerçekten çok saçma ya bide kuzenime moralim bozuk diyo anlamıyorum bu kadar zor mu bir plan yapmak bişeyler düşünmek. arkadaşlarım olmasa nolurdu bilmiyorum her türlü şeyi o karşılamış ama fikir ondan çıkmadı sonuçta. onu da anlamak istiyorum ama ne biliyim anlayamıyorum niye böyle yaptığını. sizce neden böyle olmuş olabilir
Doğum günüm tam bir hayal kırıklığı?