Bakirim, Özgüven desen ya var ya yok, cinsel istekliliğı çok yaşıyorum (abaza degilim), yaş 19 olmuş hala sivilceler pıt pıt çıkıyor, güzel kızlara hep önyargılı davranırım kendini dünya güzeli sanan b0k beyinli aptal bir kız olabilir düşüncesinden dolayı (gerçi çirkinler bile egomanyak olmuş) yolda yanımdan geçen güzel kızlara arkama dönüp bakmışlığım ya bir ya iki kere olmuştur, ilk önce yüz güzelliğine bakarım olmazsa olmazımdır, wolfteam oynamayı çok seviyorum, henüz elini tutup öptüğüm bir sevgilim olmadı, sürekli aşk mı seks mi tercihleri arasında gidip geliyorum bir türlü karar veremiyorum, bir kızla kesişirken baya utanabilirim hatta bakma rekorum max 1 sny. kesinlikle insanları dış görünüşleriyle yargılamam ve alçak gönüllüyümdür haksızlığa dayanamam hemem olaya dahil olurum, çoğu kişi yakışıklısın maşallah aslan gibi çocuksun, manken gibi vücudun var, bu tiple nasıl sevgilin olmaz, Görkem nasıl sevgilin olmaz... vs derler fakat kendimi çirkin bulurum bazen yola çıkmaya utanırım, tek başıma dışarı çıkamam, en korktuğum şey birisinin herkesin ortasında bana çirkinsin demesi (hayal etmesi bile kötü sanırım bir köşeye çekilir bunalıma girerim insan içine çıkamam. Çok kolay sinirlenirim, bazen tepsiden düşürdüğüm bardağa bile sinirlenip tepside ne var ne yok yere fırlattığımda olmuştur, ayağım harhangi birşeye takılırsa sinirlenir tekmelerim vs. Biraz fazla konuştuğumu söylerler (ve ben buna alınırım) fakat pek konuştuğumu zannetmiyorum ha bu arada kendi kendime çok konuşurum hatta espiri bile yaparım kendime vs. Işte böyle, al sana herşeyimi anlattım 🙂
aramızda yaş farkı var diye reddettiğim kız hayatımda yaşadığım en büyük pişmanlığım oldu. önceleri karşılıklı oturur sohbet ederdik artık yanımdan geçerken selam bile vermiyor. şu an kabul edeceğini bilsem diz çöker evlilik teklif ederim :(
8 yaş var aramızda. o minyon tipli daha ufak gösteriyor. benimle olan muhabbetini arkadaşları dalga konusu yapıyordu kızda buna bozuluyordu gerçi o sıralarda benden hoşlandığını bilmediğim için işi ciddiye almıyordum
bu olay 2 sene önce oldu. kız o zaman 22 yaşındaydı ama 17 18 gibi gösteriyordu. birde kendime güvenemedim. çok iyi kalpli naif bir kız üzülsün istemedim.
ben hiç aşık olmamış bir adamın hayatıma zaten devam ediyorum. pişmanlığım beni sevdiğini gördüğüm bana bunu hissettiren tek kızı elimden kaçırmış olmam.
beni sevdiğini gözümden kaçıracağım kimse yok, arkadaş ortamımda hiç kız yok şu an, üniversiteden kalma arkadaşlıklar birde yakın arkadaşlarımın eşleri filan onun haricinde aşk meşk işlerinin olacağı bir ortamım kalmadı senin anlayacağın.
sevgilimle insta açmıştık sahte hesap açıp kız memesi yolladım senin için falan diye isim de veriyorum benden vazgeçmesi için yazdım hiç cevap vermedi msjı da görmeşti ben söyledim bu ne diye hemin etti bilmiyorum diye annemi aramış söylemiş benim suçum yok bilmiyorum falan sonra da tamam sorun yok dedim hesabı kapattım bahaneydi aslında hesabı kapatmak içindi hepsi yalvarıyordu canım ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bunu yapmazdim ama hadi gizli itiraf edcem ayni anda 4 5 erkege asik olabiliyorum hepsini istiyorum ask sevgi anlaminda her dakika da farkli birine asik olabilecek bir potansiyelim. var evlenince nasil olacak hic bilmiyorum 😃😂
Sevdiğime itiraf sayfasından küfür ettim geldi işte anlattı böyle böyle sinirden ağladım , bulursam dıt dıt falan dedi haftalarca etkisindeydi bende ya onu diyen bensem dediğimde konuşmam asla dedi dkwlxjeocjfj
Çok büyük bir itiraf olmasa da olsun baya üzmüş ve sinirlerini bozmuştum 😂😂
bakirlikten bıktım evlenmeye imkanda parada yok zaten beğendiğim bir kzıda yok ama afdersin biri çıkıp gel kucağıma alıyımmı seni düşelimmi barlara yerim seni hunharca dese genede gitmem blmiyom valla
Sempatik bir yapım olduğundan eski sevgilime sürekli kimsenin aklına gelmeyen hediyeler alıyordum. Ayrıldık hepsini Haram Ettim. Ahirette hepsinin hesabını sorcam.
Bir kersinde kiz arkadaşım eve çağırdı beni ve sevisirken ablası yakaladı bizi ve sır olarak kaldı o ama sonra kiz arkadaşım benim ablasıyla yakaladı o zaman garipleşti her şey...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
arkadaşıma bu mesajı yazıyorum lan olum elif buseye yavsadigimi bilse beni mahveder diyorum ve bu mesajı yanlışlıkla elife gönderiyorum
o ana kadar yakalanmam diyodum ama emin olmamak gerekiyormus :)))
En İyi Cevaplar