Gencler gelmisken bunu da okur musunuz lutfen 😊
Erkek kankamla muhabbetimiz nasıl sizce? Cidden erkeklerin hepsi böyle mi bana mı böyle denk geliyor?
Gencler gelmisken bunu da okur musunuz lutfen 😊
[01/09 6:11 PM] David: sen yemekler gelince tek tek dizersin
[01/09 6:11 PM] David: ustune
[01/09 6:11 PM] David: bide panjurlaei kapatip
[01/09 6:11 PM] David: mumlari yakarsin
[01/09 6:12 PM] Sezgin: Müzik de açarız istersen
[01/09 6:12 PM] David: Cekim olmasin seks kesin olur ajdjdj
[01/09 6:12 PM] Sezgin: Hahahja kanka
[01/09 6:13 PM] David: tamam o zaman hallederiz
[01/09 6:13 PM] David: kajdjs
[01/09 6:13 PM] Sezgin: O ana geçmeden kaparız
[01/09 6:13 PM] David: dur
[01/09 6:15 PM] David: tamam kanka konusuruz
[01/09 6:25 PM] Sezgin: Tamam kanka
[03/09 7:39 PM] David: kacta burda olursun
[03/09 7:39 PM] David: nerdesiniz Şu an
[03/09 9:11 PM] Sezgin: Gelemem sanırım yoldayız
[03/09 9:57 PM] David: :(
[03/09 9:57 PM] David: neyse annemle yapicam artik
[03/09 10:03 PM] Sezgin: :(
[03/09 10:04 PM] Sezgin: Aa anan evdeyse o yapar a
[03/09 10:04 PM] David: evet konustum hallettik
[03/09 10:04 PM] Sezgin: Salı okula gidecek misin
[03/09 10:04 PM] David: e yani
[03/09 10:04 PM] David: bir zahmet
[03/09 10:04 PM] David: 😂
Sonuc olarak noldu kzkdkksk
kız geldi kutladılar kızı da ben buldum ona kız bu siteden dmdkdjd😂😂
Vay be. bir kendine bulamiyosun galiba
aynen bir kendime bulamadım sap geldim sap gidiyorum dkdkd
Hadi inş
İlginç. İyi ya da kötü anlamda değil. Sadece ilginç
Dün bizim semtin kaşar kızlarıyla bulustular ve tek amaclari cinsellikti. Bu yuzden sordum amaclarina ulastilar mi diye. Eğer ilgincligi bu bakimdansa
Bazen "neden ben?" diye sorduktan sonra bu konuşmayı tekrar okumalısın.
Dün bizim semtin kaşar kızlarıyla bulustular ve tek amaclari cinsellikti. Bu yuzden sordum amaclarina ulastilar mi diye. Bilmeden yargilama.
Sevisemediniz mi diye konuyu acan sensin sana denk geliyo yani
Dün bizim semtin kaşar kızlarıyla bulustular ve tek amaclari cinsellikti. Bu yuzden sordum amaclarina ulastilar mi diye. Bilmeden yargilama.
Cevap
17Cevap
Bu paylaşım olmamış küçüğüm. Çok seviyesizce ve çocukça.
" Dün bizim semtin kaşar kızlarıyla bulustular ve tek amaclari cinsellikti. Bu yuzden sordum amaclarina ulastilar mi diye. "
Sen bu lafı söylediğine göre, ve sen bu çocuklarla cinsellik konuştuğuna göre, sana da bir şey olmuyor mu? Yani insanlar sırf bunun için sana etiket koysa nasıl hissedersin?
Önce kendimize bakalım
Ben bu lafı söylediğim için ortama takılmadım ve o yüzden sordum ne yaptığını. Bu çocuklar değil bu çocuk ve kaç yıllık arkadaşım.
Neyse ne fark etmez. Cinsellik konuşman için bunlar bahane değil
Yani istersem cinsellik konuşurum cinsellik konuşmak suç değil. Burdan benim medeni durumumla ilgili bir sey de cikmiyor.
Cinsellik tabiki de konuş. Biz de konuşuyoruz. Seks de yapıyoruz hatta. (Tabi bunu anlatmadan)
Ama erkeklerin boş boş konuştuğu kız olmamalıydın. Yani ergen erkekler o yaştaki erkekler hep amacı karı kız düşürmek, cinselliğe yatırmak olayı. Sen bu muhabbeti yapaacak kız olmamalıydın küçüğüm
Bu hatayı yapmıyorum zaten ve o da ergen değil. 25 yaşında.
Neyse uzatmak istemiyorum daha
25 yaşında olsa da ergensi tavırlar gösterenler mevcuttur. Dediğim gibi sen o kız olmamalıydın
biz böyle bir muhabbet yapsak ne abazalıgımız kalır ne p. zevenkligimiz ne de baska birseyligimiz. ama yorumlara bakıyorum da kimse bir erkege verilebilecek tepkinin %1 ini vermemiş. cidden bu iki yüzlü insanlara acıyorum. sonra gelip kimse bana burda dogruluk durustluk samimiyetten bahsetmesin.
Ayrica bu benim kac yillik arkadasim.
Ne olursa olsun. ayrıca ben burda seni degil farkındaysan diger insanların iki yüzlülügünü ortaya koymya calıstım. onun dısında kim ne yapıyorsa yapsın banane ister caksın ister vursun ister vurdursun. beni baglamaz. burda mesele insanların cinsiyetci yaklasımları ve iki yüzlü tavırları. aynı sorunun bir de erkek versiyonunu denesinler sen kızlar ve hatta bazı erkekler tarafından gelen tepkilere bak. adamı yerin dibine sokar diri diri gömerler demediklerini bırakmazlar üstüne de sorusunu kaldırttırırlar burası böyle bir yer işte.
Ya tamam da bu herhangi bir erkek degil diyorum. Sen de onune gelen kiza bublari yazarsan olmaz tabi. Ben de onume gelen erkege yazmam zaten.
Oyle olsun.
Bütün erkekler melektir aslında eşeğin aklina karpuz kabugu sokan sizsiniz 😂
Jajsjjzj peki
Sosyal medyada çok arkadaşa sahibim reelde kimsem yok, yanisi benim yaptığım tek şey oturup cips kola yemek başkaları da alemlere aksın kızlarla hobbidi hobbidi :Ddd
Öğğğ kusucam bu nasıl bir rahatlıktır? Bir arkadaşım bana böyle bir soru sorsa ve yanımda olsa suratına yapıştırırım anında.
Ya kim olursa olsun kimse benimle bu şekilde gevşek bir şekilde konuşamaz.
Ne güzel sohbet öyle😂😂😂. Ama kızlarla ilişkim en fazla merhaba merhaba öbür türlü hoşlandığım ya da sevdiğim biri yok. Ha onlar beni seviyor mu onu bilemem.
Tabiki böyle ama herkesin seningibi anlayışlı bir kanları yok.
Adam lezbiyenim falanmı dedin sen 😁
Yok da yakinim kankam yani
@muratozy canım. zaten ben bu adami engelledim escinsel. olmasigini da soyledim bosver bunu
Kızın ne olduğundan ona ne. Sanki teori üretmiş de haklı çıkma çabasında. İnada bak.
@ÜtopyadanEda sjjajsj haklisin
Sana yürür bu bir işaret çak kanka ayaga got ayaga bırakın bu ısleri
Dün bizim semtin kaşar kızlarıyla bulustular ve tek amaclari cinsellikti. Bu yuzden sordum amaclarina ulastilar mi diye.
Ilk tanistigimizda yurumeye calisti zaten de yuz vermedim
Şu zamana kadar kanka takıldığım çoğu kızla bişeyler oldu boş iş bu kanka ayakları mayk
Ben kolay kolay sevgili olmuyorum.
18 yillik hayatimda 3 kisi oldu.
Seninle takılmak için sevgili olmaya gerek yok :D öyle tahmin ediyorum
Tahminin boş çıktı mayk
:D denk gelseydik reel olarak doldururdum neyse öyle diyosan öyle olsun bakalım
Reel olsa da dolduramazdın ama umudun takdir edilesi.
Umut mu :D birini umut edicek kadar abaza değilim sen bu sitedeki gereksizler gibi falan sanıyosun sanırım herkesi :D Neyse iddaalıyım sadece ama farkettiysen öyle diyosan dedim sanaldan boş yapmaya gerek yok
Ne boş beleş adamsın bir de paragraf yazıyorsun.
:D haha tamam anlıyorum neyse bol şans
Ne gurur verici muhabbetin varmış 😊
Gurur verici diye degil komik diye attim.
Benimde en yakın erkek arkadaşımla böyle 😄
Sana denk geliyor bence
Çok seviyesizmişsiniz.
Sana göre olabilir 🙂
Fazla genişçe bir konuşma
Fazla samimiyim de aramizda hicbirsey yok fiziki
O manyak sen ondan manyak
Boşver 🙂
Çok samimi
En iyi arkadasim
kankalığa pek güvenmem
Benimde vardı böyle bir kankam olabiliyor
Gsjdkabxnamjs ilerde sevgili olursunuz
Sen seviyesizsin arkadasin degil
Dün bizim semtin kaşar kızlarıyla bulustular ve tek amaclari cinsellikti. Bu yuzden sordum amaclarina ulastilar mi diye. Bilmeden yargilama
Ok anliyorum seni
Neler oluyor swinger mi gurup mu?
Dün bizim semtin kaşar kızlarıyla bulustular ve tek amaclari cinsellikti. Bu yuzden sordum amaclarina ulastilar mi diye.
He bişey olmamış gayet rahatsızlar durumdan
He iste o yuzd3n sordum
He He He iyi yapmışsın
Iyi gunler
ee sen sınırı aşırıyorsun
Hayir ya kizlar kaşardi. Onlar bulusunca ben eve gittim zaten. Kaşar olduklari icin tek amaci sevismekti bunun da
yakında çocuga vericen h. o :)
sen çocuğa verirsin bu gidişle
Acaba bu argümanı hangi kanıtla destekledin?
Istesem simdiye sevisirdim sacmalama.
Oha 😀
Kanka ayagina diyon 😂
Yok ya aramizda hicbir sey yok. Dün bizim semtin kaşar kızlarıyla bulustular ve tek amaclari cinsellikti. Bu yuzden sordum amaclarina ulastilar mi diye.
ıyıymıs :d
Bir çoğu.
Bu seni seviyor
Sacmalamaaa
Normal 🙂
Keyifler yerinde
Hiç sorma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar