KADIN ZEVK ALMASIN, HAZ DUYMASIN (!)

Sizinle az once izlediğim bir videoyu paylaşmak istiyorum. Bana sağladığı faydayı size de katmasını istiyorum. Çünku herkesin bildiği gibi bu sitedeki " Kadın nasıl olmalı?" "Nasıl erkek olunur?" gibi sorulardan bıktım.


Bir dişiye "Kadın" olma ihtiyacının ancak evlendikten anne olma sürecine kadar kabul etmek. Kadının cinselliğinden korkmak.

Ve en önemlisi "Namus" kelimesinin bizim bildiğimiz anlamı yani "bacak arası"yla başka hiçbir dilde olmaması.

KADIN ZEVK ALMASIN, HAZ DUYMASIN (!)

Peki ya toplum?

Sadece kadınlara değil ama erkeklere de iki yüzlü değil mi?

"ERKEK OLMASI YETMİYOR. ADAM OLACAK. HEM DE ADAM GİBİ ADAM OLACAK..."

Tabi "erkek olmak zor iş." Belki de bu ülkede en zoru insan olmaktır. Çünkü ne olursanız olun yargılanacaksınız. Ve kalıplara sokulmak isteneceksiniz.

Tabi es geçmemek gereken bir de " Feminizm" konusu var. Feminist olan kadınlara "ilgi görmeyen sevilmeyen kadın" gözüyle bakmak. Bu sitede rastladigim kadariyla "erkeklerin feministlerden uzaklaşması için sebepler" yazmak ya da bir üyeden gördüğüm "Femiş" lafı. Hayatında feminizmin tanımını bir kez okumamış insanların feministleri aşağılama çabası.

KADIN ZEVK ALMASIN, HAZ DUYMASIN (!)



Feministler erkek düşmanı değil arkadaşlar. Evli feministlerimiz var hem erkek hem kadın. Pardon, bayan demem lazımdı galiba(!).

Ama en şanlı feministimiz "Mustafa Kemal Atatürk"tür kadınlara seçme ve seçilme hakkı veren ve onları birey olarak gören önder.

Minnettarız Ata'm.

KADIN ZEVK ALMASIN, HAZ DUYMASIN (!)

Toplum olarak kalıplara sokulmaktan bıktıysak niye hala insanların sizi şekillendirmesine izin veriyorsunuz?

Yazım kusurum varsa affola.

#tozpembe

KADIN ZEVK ALMASIN, HAZ DUYMASIN (!)
Cevapla