Evlilik yoluna adım atmak için sevgi yeterli midir?

Okumak istemeyen okumasın yok özet geç mözet geç diyen ergenleri engelleyip kaldırtıcam alakasız görüşten. Gidin başka yerde prim kasın hchd. Neyse konuya geleyim.
Ablam hemşire. Devlet memuru yani. Gayet güzel bir kız zaten evin en çirkini benim 6 kızdan 😂 bir sevgilisi var 2 yıllık radyo televizyon mezunu yakışıklı bir çocuk Allah var. Kafa dengi de. Ama işi yok haliyle memur falan değil. Polislik ve astsubaylığa başvuracakmış ve güvenlik görevlisi olmak için. Bir güvencesi yok.. ailesinin maddi durumu iyi. Bir evleri var boşta kira gelirleri var. Ahha bende hepsini anlatıyom ama garibime geliyor 😂 neyse işte istemeden önce ailesi geldi tanışmaya.. babam da dedi ki o evin tapusunu çocuğa versinler ne zamanki o tapuyla geldi istesin yoksa ben vermem dedi.. çünkü bu çocuk çalışmıyor işi yok benin kızım memur okuttum bu yaşına kadar.. Onlarca kişi istedi zengin kişiler onları beğenmedi bunu karşıma getirdi bu da işsiz güçsüz falan dedi. Ama kızım seviyorsa bir şey diyemem hadi işini de geçtim ama o tapu gelmezse vermem belki çocuk öldü benim kızım kiralarda sürünsün mü dedi. 😕
Sen memursun paran olur maaşın iyi gezmeyi seviyorsun bu adam bir gün çalışmaz iki gün çalışmaz üçüncü gün sen isyan edersin aileniz bozulur kavga edersiniz dedi... Gözün hep bir şeylerde kalır alamazsın yapamazsın sen böyle bir hayatta ben seni düşünüyorum dedi 😕
Düşündüm de ne kadar zor ya. Zaten bu devirde ciddi niyetli bir adam bulmak zor.. üstüne işi olması gerek evlilik yolunda sevgi cidden tek başına yetmiyormuş. Sen kabullensen ailen bir konuşuyor şüphelenmeye başlıyorsun falan. 😕
Evlenmekten bir kez daha soğudum. 😕 tek başıma ölücem galiba. Böyle birini bulamam ben kendimden umudum yok 😂😂😂 millet evlensin ben anca fotolara like atayım napayım dünyaya like lamaya gelmişim milletin mutluluğunu 😂

#TheEdyline
#giftepekgözelmiş
#aşkkarındoyurmaz
#sevmekyetmiyordünyagüzeli ndjd