Türkiye sınırlarında böyle bir totoya sahip olan kadın, böyle dışarı çıkardı zaten.
Kendi kuru dötlerini dahi gösterecek dar pantolonlar tercih eden kadın cinsi, bu totoya sahip olsa gizleyecek mi sanıyorsun..
Sevgilim yok, daha önce böyle totoya sahip sevgilim de olmadı.
O yüzden hayal dünyasında yaşamaya hacet yok eheheh.51 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılne güzel olurdu dikkat çekmesi güzel benim karım işini bilirdi
01 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çektikleri eve kadar gelirse peşinden gösterirler dikkat çekmeyi 😂🤣
Izin vermek? Istemeyen kendine uygun sevgili bulsun. Haddini asmasin.
124 Yorumla
+1 yılNiye. Bikini birakiyonuzda bunumu birakmiyosunuz. Sacmalik
418 Yorumla- +1 yıl
Hi iste bende onu diyom ya. Komikler
- +1 yıl
Tabikide ayni sey. Hatta plaj daha kotu. Herkes herseyini goruyo. bir domaalsa finito mal meydan ortada. Bikinide gogusleri pek kapatmiyo zaten. Ee daha ne konusuyorsunuz? Bu tayt bikiniden kapali kimse k bakmasin. Gidin erkekliginizi plajda taslayin sevdiginizi cibildak cibildak onca erkegin gozlerine sermeyin hayalini suslendirmeyin o halde ;)
- +1 yıl
Takip ettiğim insanlara mesaj yaz bakalım hangisine kötü söz söylemişim arkadaşım biz. Sevgiliden bahsediyoruz ayrıca ağır abi takılanda yok burda kızlara yalakalık olsun diye bana yürüyeceksen yanlış yoldasın aklında bulunsun konuyu bir iyice kavra gel yoksa başka birşey kavrayacaksın
- +1 yıl
Ewet konuyu saptirmayin. Konu bikini ve tayt uzerinden konusuyoruz.
- +1 yıl
Giydirirler sen merak etme. Bikiniye izin verenler buna hayli hayli verirler. Buna izin vermiyosaniz plajada gondermeyin ozaman. Benim gozumde sevgililerini plaja gonderren tum erkekler... bne. Bukadar
- +1 yıl
Begenmediysen. G8vat diyim ozmn hi
- +1 yıl
Sec begen;)
- +1 yıl
Zoruna gidenin borunada gitsn diyeyim ozmn bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
+1 yılelbete izin veririm denizde havuzda mayo ya izin veriyorum ki mayao da daha da çıplakken böyle bir eşofman tarzına elbette izin veririm
111 Yorumla- +1 yıl
@342834 e yani yürütmüyorsak senin gibilerin yüzünden yürütemiyoruz , caddeler güvenli olsa 50 my değil 500 metrede gider
- +1 yıl
@342834 valla abaza olan zaten kendini belli etti , bu işler rumuzla mı oluyor la klavye çoçuğu :) dünyaya hala klavye ile bakıyor , hem nasıl bir ahlakı olduğunu belli edecek kendi seviyesinde konuşuyor birde bana ahlak dersi veriyor sanki aynaya bakıp bakıp kendi, özellierini saymış başka ne özeliklerin var
- +1 yıl
@342834 ben sana burdan yerleştireyim , klavye ile olmaz bu işler
- +1 yıl
@342834 seninde ağzına klavyene soakrım hem rumuzuna hemde sana , bu iş takip işi değil olum edepli ol
tabi canim cikabilir kacinci yy. yasiyoruz. sanki sevgilimdir ne giyse yakisır ustune bende güzel kardeşim elbisesi cekerim sokakta pazarlarim yolumuzu buluruz iste mk embesilleri soracaginiz soruyu s. kiyim 😒😒😒😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu bizim penisimizi belirginleştiren eşorfmanlar giymemize benziyor
Plajda falan bikini giyinilir anlarım ama bu bildiğin kalça teşhir ürünü. Takılmalık kızsa giyebilir ama sevgilimse devam etmem onunla.00 Yorumla
+1 yılArtık dolu böyleleri sağ salim ellenmeden minciklanmadan kalabiliyorlarsa cikiliyo demekki
O değilde eğer benimkini böyle cikaracaksam o zaman niye sevgiliyiz00 Yorumlatabikikde hayir, evde giyer ama disarda ulmaz.. herkes bakar. sonra. karimin heryerine sonra hayallerinde canlanir blki lafta atarlar ozmanda mokoko oluy😂
02 Yorumla- +1 yıl
😂🤣 hayallerindemi canlanır 😆😊
- +1 yıl
@BlueKelebek hee aynen baska erkeklerin hayallerinde canlanir onu. diyorum
Erkeklere soran kim sen kararını kendin veremiyor musun
07 YorumlaCok sukur sevgilim tesettürlü, ona ragmen kiskaniyorum sjsjsjjs
02 Yorumla
+1 yılDerim cikarsin bir seyim degilsin resmiyette ama cikarsan iliski zedelenir ufalir yok olur gidebilir 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDisarı böyle çıkan kadindan buna izin veren erkekten böyle kadina ilgi duyan erkekten ne hayır gelir. Onlardan olan cocuktan ne hayir gelir
20 Yorumla Bunu sokakta giymeyi düşünecek kadar "rahat" bir kadınla sevgili dahi olmam
10 Yorumla
+1 yılBöyle çıkmasına izin veren erkek kestirsin anahtarlık yapsın :D
30 Yorumlaizin veririm tabi o izinle istediği kadar benden uzağa gidebilir bir daha geri dönmemek şartıyla ama
10 Yorumla
+1 yılDekolteye bile karışıyor buna hayatta izin vermez. Gerçi ben de bunu giysem bu kadar güzel de durmaz
00 Yorumlaistersen boynuz parlatalım bide evde 😂😂ben zaten piskopatlık derecesinde kıskanç bir adamım 😂
02 Yorumla
+1 yılEvet çünkü herkesden benim kadar g. avat olmasını bekleyemessiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Şeyden çıkamaz ki dışarıda çıksın :D Neyse bizim böyle sevgilimiz olmaz tartışmayalım
00 Yorumlahicbirsey giymeden ciksa daha az dikkat ceker herhalde
00 Yorumlamillet bakıyor demem oracıkta mikerim onu giyemez öyle bişey!
00 Yorumla
+1 yılOnu o arabaya atarrr... , kendi kıyafetlerimi giydiririm dhdgb bu ne ya kıyafet yok tangadan seksi
00 YorumlaG. avat erkekler verir bence ama ben kesinlikle vermem
00 YorumlaVeririm tabi herkes sevgilimin poposunu izlemeli. Poposuna sarkilar siirler yazilmali. Madalyalar verilmeli onun poposuna. Banada yilin gavati odulu iyi gider demi
00 YorumlaNAMUSLU BİR İNSAN BUNU GİYMEZ VE KENDİSİNE LAF GETİRMEZ ALLAH İSLAH EYLESİNNNN.
00 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim bu tür şeyler giyemez dışarıda kesinlikle..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılşehir, ortam, insanlar, zihniyet gibi şeylere bağlı
00 Yorumla
+1 yılIzin vermem ama kızın fiziği güzelmiş. Aşırı kiskanirim 😀😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. belki balkona böyle çıkabilir ama 2 cm uzaklaşabilir
00 Yorumla
+1 yılVeririm canim artik herkes boyle giyiniyor bir sorun yok bence bunda
00 YorumlaBen boyle dolasmaya utanirim.
20 Yorumla
+1 yılBenimki vurur beni 😁
00 Yorumlabide anlımız a AlaGavattt yazdıralım mı?
00 YorumlaNeden sordun genelde böyle mi giyinirsin? 😂
00 YorumlaBöyle biriyle sevgili olmam ki
00 YorumlaO kadar da değil çıkamaz
00 Yorumla
+1 yılBöyle evde bile dolaşmaz utanırım ben :D
00 YorumlaBen kendim rahatsız olurum giymem böyle şey
20 YorumlaOlm fena kungfu yaparım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Tabi canım çıkabilir benden ayrıldıktan sonra.
00 Yorumla
+1 yılÇıkmasın abi cozuttunuz iyice. Bu ne lan?
00 Yorumla
+1 yılAayy yok ayoll abaza çok.
00 Yorumla
+1 yılSite içinde birşey demiyordu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMallari dokmus ortaya
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle izin vermem
00 Yorumla
+1 yılizin vereni xiksinler böyle çıkması için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çıkmasına çıkar ama tekrar geri gelirmi sizce?
00 Yorumla
+1 yılYavaşş çıksın bu ne ya 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeri gelmeyecekse çıkabilir
00 Yorumla
+1 yılçıktığı an ayrılırım o ne öyle 😃
00 YorumlaOdasından dışarı bile çıkamaz
00 Yorumla
+1 yılO gotu yarip girmek vardi simdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Böyle bir yokluk çeken coğrafyada hayır tabiki.
00 Yorumla
+1 yılBu sen misin? Hayatta olmas
00 Yorumla
+1 yılYapilacalar listesine gavatlik yazan yapar
00 Yorumla
+1 yılHiç giymese daha az dikkat çeker
10 YorumlaBöyle bir kızla isim olmaz zaten
00 Yorumlaevet verrim
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılccccxok. guzel. yaaa abii😍😍😍😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılÇıplak çıksın bu çok kapalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Harun abiii dapik misin den
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Kendi bilir ben sadece komik olduğunu söylerim
00 YorumlaOturduğumuz yere bağlı
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat