Erkeğin reddedilme korkusu yaşamadan kıza açılabilmesi ne yapmak gerekir? Gülümsemek, kola hafif dokunuşlar, bakışlar?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdiğini söyle, cesaretlenir, "ben de seni seviyorum" der. Öteki şekillerde olmaz. Çünkü hemcinslerinde öyleleri var ki, hoşlanıyor gibi görünüyor ama konuşunca reddediyor. Sayıca az da değiller. Ego kasmak için yapanı var. Eğlence olsun diye yapanı var. Teklif edilince hevesi geçenleri var. Var da var. Esasen teklif etmek doğru değildir. Kızların poposunu kaldırmaya hiç hacet yok. Erkek, evlilik çağına kadar bekler. Eli ekmek tutunca ailesiyle gider ister. Aileler de işe karıştığından iş ciddileşir, kız, geçici bir heves kurbanı olmaz. Hem de karar sadece kızın yarım aklına bırakılmamış olur. Hem de kızlar iffetli olur. Erkekler başkasının kirlettiği kızlar ile bilerek veya aldanarak evlenmek durumunda kalmaz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer eminsen git sen açıl ağzı açık kalsın ne yapacağını nasıl sevinrceğini şaşırsın valla bizim yakın arkadaşa oldu kız söylemiş bir anda kızı olduğu yerde unutup sokaklardan böğüre böğüre beni buldu atladı beni 5 dkka hırpaladı ama görsen tam komediydi ya😂😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe cesaretlendirmesi ya bide sen gidip acilaydin tam olurdu. Suratsiz bakma ona yeter
14 Yorumla- +1 yıl
senin ben mantigina camur atayim esitlik esitlik deyip ilk adimi erkekten beklemekte senin karaktersizligin galiba
Cevap sahibi+1 yıl@hayalperestdahi sensin karaktersiz pis öküz
- +1 yıl
hadi uza eşitlik deyip isine gelince esitligi savunan karaktersiz
Cevap sahibi+1 yıl@hayalperestdahi sen uza ! Esitlik konusunda nasil düsündügümp bilip bilmeden dirdir etme, mahagül
+1 yılNiye sen adım atmıyorsun ki asıl o reddederken kaybeden olur
11 Yorumla- +1 yıl
açılamaz iste genel olarak böyle kizlar kendini ustun görüyor erkek köle sanki kim daha az utangaçsa o acilmali mantikli olan budur erkek kiz isi degil ama anlamaz ki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
+1 yılKızım ikidir denk geliyom git açıl şu çocuğa kurtul :D şaka bir yana sevdiğin biri şimdi yoksa da yanında mutlu olduğunu hissettir çocuğa devamı gelir heralde çocuk da anlasın artık bu kızın bana ilgisi var diye
01 Yorumla- +1 yıl
açılamaz kiz cunku o erkek köle ya ilk erkek acilacak mecbur
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence bir erkek bunu yaşıuyorsa aranızda uyum olmamış demektir korku değil bu senin hareketlerini kestiremiyorrr
020 Yorumla- +1 yıl
E bir önceki konumda bütün erkekler reddetme korkusu yaşıyordu
- +1 yıl
korku değil ama bu iştee hatunun hareketlerine göre zamanında doğruı hamle yapma gereği..
- +1 yıl
alakasi yok karakter meselesi kardeşim ben aşktan ölsem acilamam
- +1 yıl
genelde hep kizlar bana acildi bence erkek acilmali zihniyeti sacmadir neden ilk adimi erkek atiyor eşit degil misiniz
- +1 yıl
@hayalperestdahi oda doğru
- +1 yıl
teşekkürler yanlisini farkettigin icin Turkiyedeki yuzde 99 luk kisim hic bir zaman hatasini kabul etmez sen adamsin
- +1 yıl
@hayalperestdahi ben bu açilamama işinin sırf erkeğe yıkılmamasn karşym..
Ama elbette eşitiz.. - +1 yıl
nasil yani yikilmamasina karsi olman demek erkek acilacak baska caresi yok mu diyorsun
- +1 yıl
cumlende ya hata var olumsuzluk kipini yanlis kullandin ya da bilerek oyle yazdin
- +1 yıl
@hayalperestdahi yok öyle demiyorum
O senin düşüncen buda benim düşüncem
Kardşm. - +1 yıl
tamam da bu dusunulecek bir sey degil esitlik demiyor mu herkes esitlik varsa neden erkek açılıyor kızlar sizden üstün mu kardeşim sen onun kolesi misin her zamn erkekler acilir ne demek
- +1 yıl
daha az utangac olan kimse o açılır mantikli olan budur erkek kiz ne alaka
- +1 yıl
@hayalperestdahi o düşüncene katıldığımı söyledim zaten daha önce yazdın bunu..
Birilerinede düşünceni kabul ettirmek zorunda değilsin zaten bırak bildiğin sende kalsın oda senin düşüncen... - +1 yıl
katıldım diyorsun ama sonra karşıyım diyorsun neyse boş ver iyi gunler
- +1 yıl
@hayalperestdahi hala kendi bildiğn doğrularla hareket ediyorsun ben senin düşüncene karşıyim demedimki..
- +1 yıl
@hayalperestdahi ben bu açilamama işinin sırf erkeğe yıkılmamasn karşym… bu ne demek erkege yikilmali
- +1 yıl
karsiyim diyorsun işte ygs lys ye girdim bu sene Turkiye 170. si oldum Allaha şükür okuduğumu anlayabiliyorum
- +1 yıl
@hayalperestdahi erkeğe yikılmasına karşıyım demek istiyorum ilk yorumumdan da anlaşılır bu kızlada alakalı bir şey demek istiyorum
Sadece erkeğe yıkılmamalı dıyorum yanlış anlaşıldı herhalde - +1 yıl
tamam haklısın cümlede kullandigin iki tane olumsuzluk kipi anlami erkeğe yıkılmalı sekline getirmiş
- +1 yıl
ondan dolayi sordum ya cumlede hata mi yaptin diye hayir dedin olumsuzluk eklerini cok kullanmak tehlikeli iyi hesaplamalisin anlam tamamen degisiyor
Bravo 👏🏻 allahım birde cinsellik sorunları var tabii. Sanki türkiyede kimse kimseyle sevilmiyor ve toplumsal oruç tutuluyor :) çok komik gerçekten traji komik.
10 Yorumlayanına yanaşcan omzunu omzuna vurup dürter gibi yapcan sonra suratına bakıp 32 diş sırıtcaksın
02 Yorumla- +1 yıl
:) lütfen daha ciddi yorum
Erkeğin karakterine bağlı bu... bazıları yüzsüs olur sen mesaj vermesen bile kene gibi yapışır...
130 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle mesela ben utangacim hep kızlar açıldı yapım boyle yapacak bir sey yok
- +1 yıl
kardesim cinsiyetçi yaklaşıyorsun ne alaka yediremem filan esitlikse her alanda esitlik olacak
- +1 yıl
ben utangacim ve kiz beni seviyorsa gelsin açılsın yapim boyle yapacak bir sey yok
- +1 yıl
biz hayvan degiliz kardeşim
- +1 yıl
eşitlik diyorsak her alanda olacak
- +1 yıl
ben kızlar 8 den sonra disari çıkamaz demedim
- +1 yıl
demedigim bir şeyler uzerinden beni itham etmezsen sevinirim
- +1 yıl
senin gibilerin zihniyetini anlamiyorum
- +1 yıl
ben gece 1 de eve geliyprum bazen arkadaslarla geziyorum simdi o kiz da arkadaşlariyla gezemez mi vurdurmak isteyen kiz sabah vurdurur aksam olmadan da eve gelir
- +1 yıl
her sey beyinde biter nokta
- +1 yıl
benim kiz kardesim gece 1 de eve gelir namusludur baskasinin kiz kardesi basortu takar bakkala gider sadece evden cikar gider bakkalciya verir
- +1 yıl
sen bu kafayla devam et
- +1 yıl
gece 1 de kizkardesin gelse ne dusunursun diyen ben degilim senin o hastalikli sacma beynin
- +1 yıl
bir kiz eve gec geliyorsa o*ospu olmustur mantığı saglikli bir beyin isi degil
- +1 yıl
benden büyüksün bence artik sınırlandırmanin hic bir seye yaramadigini onemli olanin insanin beyni ve ahlaki oldugunu öğren cogu arkadaşım milli olmaya gitti ama ben evleneceğim kişiyi düşündüğüm icin gitmedim
- +1 yıl
esitlik diyorsam namuslu kiz istiyorsam benim de bir sey yapmamam gerekir ve yapmıyorum her alanda esitlik
- +1 yıl
iyi geceler
- +1 yıl
ne alakasi var hangi kelimeyi kullandigimla beni elestiremezsin yapip yapmadiklarimi elestirebilirsin
- +1 yıl
ve senin kafa yapinda birinin anlayabilcegi tarzda anlatıyorum
- +1 yıl
ilkel bir insansın
- +1 yıl
"kiz kardesin gece 1 de gelse ne dusunursun" evet dedigin cumley uygun kendini kapakta ettigine gore iyi geceler
+1 yılaynen kiz açılsın erkekten neden bekliyorsunuz ben utangacim şu ana kadar hep kizlar açıldı
00 Yorumla
+1 yılhafif dokunuşlar , hafif dokunup alttan bakıp gülümseyeceksin yoksa olmaz genel de de gögüslerini ve kalçalarını sürt ve dön hafifden bak ve gülümse
115 Yorumla- +1 yıl
kaşar sanar
- +1 yıl
@hayalperestdahi yok sanmaz eğer ki önceden tanıyorsa biliyorsa arkadaslıkları varsa ve birden başlamak gerekiyorsa böyle. eskisi gibi mektup mu versin :)
- +1 yıl
aga bunlari yapacagina gitsin açılsın
- +1 yıl
ilk adimi erkek atar ne ya cidden cok sacma
- +1 yıl
@hayalperestdahi e tamam da bunları yapacak cesaret olsa sence burda sormaya ne gerek var direkt anında gidip açılırdı haksız mıyım?
- +1 yıl
abi sorunun amaci cesareti olmamasi değil kiz cinsiyetci yaklasiyor bu tur durumlara ve erkek ilk acilir diyor o kadar sevgilim oldu hep onlar açıldı dedm diyor ki sana marjinalleri denk gelmis laf carpittiriyor utangacim yapim böyle o erkekte belki oyledir adam akilli acilsin iste ne olcak
- +1 yıl
@hayalperestdahi e yani sana %100 hak veriyorum kıza açılmayan erkek pısırıktır bencede ama bir şekilde artık illaki o erkek diyorsa artık bir yolunu bulacak :)
- +1 yıl
simdide pisirik oldum sag ol abi
- +1 yıl
diyecek bir sey yok
- +1 yıl
@hayalperestdahi o ya est. özür diliyorum bilerek ve kasten söyledmedim
- +1 yıl
@hayalperestdahi sadece şunu demek istedim bir erkek ne olursa olsun kendisi açılmalı kızınaçılması veya cesaretlendirmesi olmaz dedim sadece tekrar tekrar özür diliyorum senden , sana kasti bişi demedim
- +1 yıl
ben de diyorum ki eger esitlik istiyorsak her alanda esitlik olmali kim daha az utaniyorsa o açılmalı kizi erkegi yok bunun
- +1 yıl
ulkedeki herkes kendi tezini doğru biliyor ama ne kadar tartıssakta kimsenin dusuncesi degismeyecek anladım artik
- +1 yıl
@hayalperestdahi o senin düşüncen bu benim düşüncem hiç kimsede kimsenin düşüncesini değiştiremez çok tan anlaman lazımdı bak sana katılmadığım halde acaba kırdımmı diye senden kaç kere özür diledim önemli olan bu değil mi anlayış değil mi
- +1 yıl
sen yine erdemlisin bir sey demiyorum sağ ol ama konu burda eşitlik anlatamadığım şey bu
+1 yılsadece hoşlandıgını belli edersin o da gelir açılır
10 Yorumla
+1 yılSöylemek istediğin bir şey var mı de yolu aç gerisi gelir
00 Yorumlanormalde bakış gülümseme yeter ama bazıları için ne yapsan boş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah başkası ile beraber olur 😂😂
Sende pişmanlıktan içni kemirirsin inşallah 😂00 YorumlaAçılıp saçılsana biraz..
De00 Yorumlaonu görünce gülümse :)
00 Yorumla
+1 yılSaymışsın zaten.
Erkek basit bir yaratıktır.12 Yorumla- +1 yıl
basit olduğumu düşünmüyorum
- +1 yıl
@hayalperestdahi İstisnai durumlar haricinde o halde.
+1 yılSırtına vurulur, hadi koçum inlet kolonları diye
03 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D Ciddiyet lütfen
- +1 yıl
O zaman direk sen açıl yıkın artik şu tabuları 😀
- +1 yıl
açılamaz egosu bozulur
+1 yılSamimi ol uzak davranma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alkol bazen işleri hızlandırır
00 YorumlaKiz acilsin
224 Yorumla- +1 yıl
mantikli olan bu zaten ilk adimi erkek atsin demek cinsiyetçi ve sacma bir sey
- +1 yıl
su ana kadar hic acilmadim
- +1 yıl
@hayalperestdahi Ne alakası var? Bazı şeyler gelenekseldir, kadına teklif gitmesi de gelenektir. Dünyanın her yerinde böyle. Sana marjinalleri denk gelmiş
- +1 yıl
cok sacma konustun ne gelenegi? kizlari diri diri gommekte gelenek erkeklere daha fazla deger vermekte gelenek esitlik istiyor musunuz istemiyor musunuz gidip acil seviyorsan ilk adimi erkekten beklemek cinsiyetci sacma bir beklemdir
- +1 yıl
aga bana marjinalleri de denk gelmedi ben kizi sevdiğimi belli etsemde açılamıyorum yapim böyle utangac oldugumuda anliyorlar zaten seviyorsa açılır zor bir sey degil
- +1 yıl
ben asktan olsem acilmam utangacim
- +1 yıl
Dostum hayır sıkıntı hem modern davranıp hem genelekçi yaklaşım. Bu gün hangi ileri toplumda bu davranış görülmüş resmen ırkçı cinsiyetçi yaklaşım. Hayır nasıl olacak yani hem ben eşitim seninle diyeceksin hem ben dürtülerimle hareket edicem elimi taşın altına sokmam diyceksin çok ilginç gerçekten 😐
- +1 yıl
cidden anlamıyorum ya keske herkes benim gibi sakin olsa da sunlari gorurum o zaman
- +1 yıl
bana marjinalleri denk gelmis knk oyle dedi dfdkdkd hepsi de normalde erkeklerden teklif bekleuen insanlardi ben o guveni ona verince neden acilmasin ki utangac olduğumu söylüyorum zaten
- +1 yıl
kanka ben gidecem üni bitsin ya da belk uni icin de oraya giderim daha kararimi vermedim bakicaz artik
- +1 yıl
ustte birisi de diyorki isine gelince esitlik diyorsun kiz kardesin gece 1 de eve gelse ne dusunursun bir sey dusunmem ne dusunecem arkadaslariyla gezmis olamaz mi vurdurmak isteyen kiz sabah vurdurur aksam olmadan da gelir ne yani her sey beyinde biter
- +1 yıl
aga yorumlari okusana ülkeden biraz daha soğudum
- +1 yıl
acilmaya utanan erkek pısırıkmis diyenin den bir kiz eve gec geliyorsa kotu yola dusmustur diyenine
- +1 yıl
teşekkürler iyi akşamlar
- 1 yıl
@hayalperestdahi onlarda utangac olabilir amerkkami burasi ya ortadogu hemen k. asar yollu damgasi yeniyor 2 kere yaptim alay ettiler daha 3. olmaz yuz verip bir kizin reddedilmesi kadinlar erkekten hassas ve duygusal esitlikle ilgisi yok
Beraber uzun süre vakit geçir
00 YorumlaIki tek attır😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılMemeni koluma degdir
03 Yorumla- +1 yıl
O baya zor bir hareket ya
- +1 yıl
Kizim sen disiligini konusturcaksin orasida sana kalmis azicik zeki ol
- +1 yıl
git acil bu tip hareketler kaşar izlenimi verebilir
bekle gör
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGülümse anlar tebbessüm hafif gülme :)
00 Yorumlasen açıl bekleme
00 YorumlaSen açıl?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Kız senden sen açıl
11 Yorumla- +1 yıl
helal mantikli bir insan
+1 yılcok ugrasmak lazım
00 Yorumla
+1 yılgibi iste
00 Yorumla
+1 yıl2 bira çözer :)
00 Yorumla
+1 yılAhahahah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmiyor
017 Yorumla- +1 yıl
Neden erkekler reddedilme korkusu yaşıyordu hani?
Cevap sahibi+1 yılKızım sen aşıksın ne reddi 😂 sen uğraşıyorsun
- +1 yıl
İyi de onun benimle olan diyalogunu bilmiyorsun, adam gözüme bile bakamıyor
Cevap sahibi+1 yılBakar ilerde
- +1 yıl
sevmediğini nasil anladin
Cevap sahibi+1 yılAma sinirim bozuluyor Nil nehrinde ceylan avliyorum sanki benim gibi bir sürü aslan var susun ln gidin yorumunuza birşey bilmiyorum tamam mı bilmiyorum küfür edicem uzak durun olm mk erkekleri sizle mi uğraşıcam
- +1 yıl
sevgilisi olan kizlarla ya da sevdiği olan kizlarla uğraşmayın artik burasi izdivac sitesi de degil
Cevap sahibi+1 yılSanane sanane sanane girmiyim sus olm sus atlama or Co atlama küfür mü edelim
Cevap sahibi+1 yılLanet herifler ya peşimi bırakın ln
Cevap sahibi+1 yılHerkese yorum atıyor ya soru sahibi şunu engelle bak içimden nasıl sövüyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılÖldürücem ya bunları gidin olm uzak, durun benden m k veletleri
- +1 yıl
bak kufur etmiyorum adam ol aklini alirim senin
Cevap sahibi+1 yılGit uyu babanın
- +1 yıl
senin gibi yavsaklar icin 3 sene kick boksa gittim Allaha sukur cevrem de var gucumde var seni tükürügumle bogarim gizliden laf soylemek kolay
Cevap sahibi+1 yılTm git uyu
- +1 yıl
bundan sonra yazdiklarina da cevap vermeyecem gozumde karaktersiz bir hicsin
Cevap sahibi+1 yılTm uyu
+1 yılSen açıl
02 Yorumla- +1 yıl
kendisi acilamaz kardeşim o kiz ya erkekten ustun erkek onun kolesi erkek acilacak
- 1 yıl
@hayalperestdahi ya kardesim akil var mantik var izan var bir kizin erkegi kenara cekip cikarmisin benle demesi nedir kotu niyetli adam cinsellik icin reddetmez kizi kullanmaya bile kalkar yapmayin azcik edep orf adet sen bu vaziyette kardesim kizi nasil istemeye gidecen cicek alip kizmi gelicek istemeye seni erkek olun ya
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam