Arkadaşımın sevgilisi böyle bir laf etmiş.
Bir erkeğin böyle cümle kurması doğru mu sizce?
Bir erkeğin böyle cümle kurması doğru mu sizce?
böyle bir kıyaslama yapmak çok yanlış özellikle karşısındaki ezmek için kullanmış bu kelimeyi bir erkeğin annesine ihtiyacı olduğu gibi eşine de ihtiyacı vardır sonuçta o kişiyi sadece annesi dünyaya getirmedi erkeğin ve kadının birbirine gereken değeri vermesi lazım ki evlatlari da aynı değeri eşlerine gösterebilsin..
Dile getirmesi saçma
Bir erkek annesine laf söylenmemişse böyle bir tepki vermez... Ya da sevgilisi kendini annesiyle kıyaslayacak seviyeye düşmemişse yine böyle bir tepki verilmez... Demek ki kız bir şeyler deyip adamı bu sözü söylemeye mecbur kılmış, diye düşünürüm..
Dogru degil aslinda ama anneler de cok degerlidir. Baş tacidir
Cevap
26Cevap
Annesinin değersiz olduğunu söyleyen bir adam bence karaktersizdir nokta. He bide kendini adamın annesiyle kıyaslayan kadın da karaktersizdir, buna da nokta. Bugün Senin annesinden kada değerli olduğunu söyleyen adam yarın da senden daha değerlisini bulur bence.
Peki kendi çocuğunun annesi o kadar değersiz mi olacak.. Ben olsam suratına tükürür hemen onu terk ederim bir daha suratını görmemek kaydı ile.. Anne başka , eş başka ve kızı başka insanın hiç biri diğerinin yerine tartıya konmaz.
bence doğru değil ama ben olsaydım sende asla babam kadar değerli olamayacaksın derdim gülümseyerek :)
Güzel laf :)
@Near-N ben annemi seviyorum kimsenin annesi olmayada çalışmıyorum. Eğer bir sevgilim varsa onun sevgilisi olmaya çalışırım annesi değil.
Bir insan için annesinin-babasının-sevgilisinin-arkadaşının yeri ayrıdır. Bu yerleri birbirine karıştırıp anne kısmında sevgiiliye laf atıyorsa onda bir sıkıntı var demektir.
Hangi aklı başında insan böyle bir kıyaslama yapar ki?
iyi git o halde babanla anneni kıyasla, milletin annesiyle anneni kıyasla, çocuğunla anneni kıyasla böyle saçmalık olur mu?
herkesin yeri ayrıdır aile başka, eş başka, arkadaş başkadır
olmamalıda zaten
Bir insanın annesi daima değerlidir. Sevgilisinden değerli görmesine kimse bir şey diyemez. Ama bunu bu şekilde söylemesine gerek yok. Öyle birini sırf bu üslup yüzünden terkederim. Böyle birinden çocukta yapamam.
Sevgili, el başka, anne başka. Bir biriyle kıyaslanamaz. İnsan hayatı için ekmek de olmalı, su da olmalı. Biz hangisi daha önemli diye kıyaslama yapa bilir miyiz?
Tabi ki hayır. O yüzden bu çizgiyi ilişkide de çizmek lazım
Herkesin hayatta değer verdiği birileri vardır; annesi, babası, bu bir arkadaşı, abisi, ablası olabilir. Ama kimsenin yüzüne öyle pat pat ''asla... kadar değerli olamazsın demek'' büyük saygısızlıktır. Yumruğu hak etmiştir.
Sevgilisinin yerinde olsam dogrulugunu tespit icin empati yapardim. Sevgilisi kendisine sorsun annesi mi yoksa bu lafi eden kisi mi diye. Cevabi en basit yoldan kendisi verebilir.
Erkeklerin bu şekil düşündüğünü çoğu kız bilir zaten. Onun haricinde çocuğun yaptığı patavatsızlık ve saygısızlıktan başka bişey değil..
Sevgilisi ile annesini karsilastiracak beyne sahip erkek 💋
Doğru soyledigini düşünürüm. Kimse anneler kadar değerli olamaz.
benim hosuma gitmezdi... annesi degerli olabilir ama bunu bu sekilde soylemek zorunda degil hatta adam da degil
Birisi genlerini aldığın yer diğeri kollarına aldığın kişi
Bunun kıyaslanması çok saçma
herkesin yeri ayrı böyle bir kıyaslama söz konusu dahi olamaz.
Anaci bir tanidigim boyle ailesinin agzina bakan biriyle evliydi bosandilar sonunda
ee yani haklısın derim me dicem zaten ben viliyorum aanneler kadar değerli olamam
Annesinin yerine geçmeye çalışmıyor herhalde. Annen başka eş başka. Bunu bana söylese ana kuzusu diye ayrılırım ondan 😒
Bunu soyletcek duruma getırmem cnki ne ben duymak ısterım nede annesıne karsı gelmesını
Gayet doğru. Bir yanda bir anne var diğer yanda sevdiği hanım. Anne çok daha değerlidir.
Yani anne gibisi yok tabi de bunu ille sevgilisiyle kıyaslayıp dile getirmesi saçma. Ille de söyleyecekse annesine söylesin tek, hem sevinir de. d
takdir ederim. him bir kadın bir anneden üstün olmamalı.
annesini hakir gören, aksini söyleyen hiç bir erkek de hiç bir kadına değer vermez
Durduk yere dediyse, bir noluyo ya diye düşündürür..
Ama her kız da bir annenin yerini tutamayacağını, sevgilisine de bu konuda kıyas yaptırmaması gerektiğini bilmeli..
bir insan böyle bir topa niye girer ki, uçlarda yaşıyor, tehlikeli tip
Hangi insan annesi kadar değerli olabilir ki... Annenin yeri ayrıdır, sevgilinin yeri ayrıdır.
Doğru değil. Tabiki annesiyle sevgilisi bir olmaz ama bu şekilde dile getirmesi yanlış
Elbette annemiz çünkü onlar bizim herseyimize katlanıyor sizin gibi azcık zor görünce kaçmıyor
Azıcık zoru görünce kaçtığımız nereden belli?
Kaçıyorsunuz kızım hele bir de parası çok olan birini görünce
Oda doğanın kanunu
Annesi kadar kimse değerli olamaz ama bunu dile getirmesi hoş değil
Anne baba kardes sevgili bunlarin yeri ayridir. Birini digeriyle kiyaslamak yanlis olur
arkaşın sevgilisi saçmalamış anne farklı sevgili farklı kardeş abi aile farklı herkesin kendine göre ayrı değeri var kıyaslama yapmak çok yanlış ve saçma
Saçma anne ile sevgili kıyaslanamaz ikisininde yeri ayrı...
Aslında öyledir ama dile getirmemesi gerekir sonuçta alınganlık yapabilir
yalan mı söyleyecekti? Doğrusu bu zaten. Dürüst davranmış.
ana kuzusuymış demekki
Aynen
@Near-N benim sevdiğim bir insan var. 5 yıldır beraberiz ve ben asla ona böyle bir cümle kurmam. benim gelecekte ailem o olacak hala anneme babama bu kadar bağlı ve kör körüne dinlersem onları sevdiğim insanla mutlu olamam. elbellte annemi çok seviyorum hep de seveceğim yardıma ihtiyacı olduğunda koşacağım bir annem bir babam bir akrdeşim nasıl değerliyse benim için sevgilim de o şekilde değerli.
Anneden degerli kim var?
zamane kızları dizilerdeki gibi holding oglu gelip anasını satıp beni alacak zannediyor.
Anasının dizinin dibinde yaşlansın o zaman
Dogru demis bir tane annesi var
Doğru. Evlenene kadar anne hep daha değerlidir
Zaten böyle ama neden açık açık söylüyor ki bunu?
Bence yanlış ikisininde yeri ayrıdır bana göre.
Annem istemezse seni bırakırım demiş yani
Ne kadar adamış derim
İkisinin yeri ayrı ayıp etmiş
Ozaman ananla evlen derdim
konuşmanın bütününe bakmak lazım.
Doğru olanı söylemiş helal olsun
annenin yerini kimse doldurmaz
O ince çizgiyi iyi tutmak lazım yanlış bir söz
Bunu dile getirmesi doğru değil.
gerçekler ama bunu söylemenin gereği yok
Herkesin yeri ayri onu diyen zaten salaktor
dürüst erkek aramıyo musunuz işte