Kız arkadaşım çok umursamaz, ne yapmalıyım?

Öncelikle selam, bir ay altı gün sonra kız arkadaşımla birinci yılımız olacak. Ve artık o kadar soğuk davranıyor ki canım çok acıyor. Biz internet üzerinden tanıştık, özel sebeplerimizden dolayı buluşamadık fakat defalarca kez birbirimizi gördük. Gerek okulunun çıkışında gerek alış veriş merkezinde. Ama artık her şeye rağmen buluşmayı kararlaştırdık, 6 gün sonra buluşacaktık.
Hayatım bu sıralar çok kötü gidiyor ailem yüzünden. Yaklaşık iki hafta önce intihar etmeyi planlıyordum, herşeyim hazırdı. Ama o yanımda oldu yapmamı istemedi. Atlattım dedim geçti dedim. Ama artık bazı şeyler canımı çok yakıyor, ona anlatıyorum diyorum artık dayanamıyorum. Bazı günlerim oluyor çok sinirli agresif birisi oluyorum kendime bişey yapacak gibi hissediyorum ona anlatıyorum diyorum ben iyi değilim kendime bişey yapmaktan korkuyorum oda bana diyor ki artık inandırıcı gelmiyorsun. İlk 2 ay boyunca çok güzel gidiyordu ilişkimiz sonra ayrıldık, ayrıldıktan sonra okulundan birisi ile beraber olmuş o kişi kız arkadaşımı evine çağırmış, gitmemiş sonra öpmeye çalışmış, izin vermemiş. Adını okulda kötülemiş. Ondan 1 ay sonra bana mesaj attı kimse sen gibi değil kimseye güvenemiyorum her şey için özür dilerim tarzı konuştuk tekrar beraber olduk. Şu an 7 aydır sorunsuz ilişkimiz devam ediyordu. Çok ilgisiz, mesela bir şey yapacak haber vermiyor diyorum ki uzun süre ortada olmayacaksan bana haber ver ben beklemeyeyim seni tamam diyor sonra bir işi çıkıyor 2 3 saat ortalıkta yok. Anlatamıyorum derdimi. Bugünde aynısı oldu dedi ki bana güvenme ben güvenilecek birisi değilim, kendine güven. Benim ondan başka kimsem yok ki kendime bile güvenemiyorum ben. Artık canım çok sıkkın bu durumlar yüzünden. Ayrılmayı bile düşünür hale geldim. Onun için her şeyi yapmaya hazır bir insanım. Kendimi değiştirdim eskisi gibi değilim. Ondan önce bir sürü kız ile aynı anda beraber olan bir insandım, ama artık neredeyse bir yıldır sadece onu seviyorum, ve anlamıyor. Kısaca ne yapmalıyım?
Lütfen bana akıl verin
Kız arkadaşım çok umursamaz, ne yapmalıyım?