Kız arkadaşım ilgisiz olduğumu düşünüyor. Ne yapmalıyım?

Gerek gerçek hayatta gerekse sanalda çok konuşan biri değilim. Zaten ilişkimiz öncesinde de sosyal bir hesabım yoktu whatsapp bile kullanmıyordum yani pek sosyal bir insan değilim diyebilirim. Onunla birlikteyken elimden geldiği kadar konuşuyorum ancak ben susar susmaz konuşsana ya hep susuyorsun demeye başlıyor evdeyken de pek mesajlaşma huyum yok bir şeylerle meşgul oluyorum sürekli ama kendisi onu sevmediğimi düşünüyor bir keresinde bu sebepten dolayı ayrıldı benden ilgisizsin sevmiyorsan anlamı yok dedi. Pek çok sorun yaşadığım bir dönemdi bende patladım artık napıyorsan yap ben elimden geleni yaptım senin için dedim ve ayrıldık içimde bir öfke oluştu zamanla nefret ediyordum ama sevdiğimide inkar etmedim hiç bir zaman sürekli arkadaşlarıma soruyordu nasıl iyimi falan diye mesaj attığında tersledim vesaire ama bir ay sonra barıştık onsuz yapamadığım için şimdi yine aynı konu gündeme geldi ilgisizsin diye söyleniyor bu sefer sürekli konuşma çabasına giriyorum oda ben dedim diye yapıyorsan yapma diye tersliyor arafta kaldım. Kişiliğimi de değiştiremem ilişkimiz bir seneyi geçti ben ilk günkü gibiyim ama o artık böyle olmamı istiyor sizce napmalıyım?
Kız arkadaşım ilgisiz olduğumu düşünüyor. Ne yapmalıyım?