Arkadaşlar sorum biraz saçma olacak ama o adam çok fazla yakışıklı değil mi ya? Ondan daha var mıdır diye düşünüyorum. Tanımayanlar için resmini de koydum. şimdi cevaplar?
Eger cirkinsen cirkin sansi denen bisey var eger guzelsen bomba gibiysen hahahha o zaman cikar belki karsina ya da sen onlarin karsina cik ilk adini sen at😉
@ceza201 o genelde sizin seveni değilde sevmeyeni tercih etmeniz yüzünde yakışıklı olsun havalı olsun sizi peşinden koştursun. Ayyy kız bakk bu çucuk benim sevgilim diye hava atabilin. En deli seveni çöpe tıkar gidersiniz içinizi öğrendim artık. Fizyolonijeze kardar çözdüm. Hava+para+sürünmek = kadınları istediği
yaşın yanında kuruyuda yakın para istemedim yine olmadı ne yapcaz onu erkeklerde seven kızlara gitmiyor gece gece Mslüm gürses dinleyeyim. Parasına sıçıyım ne bırak allahını seversen
@ceza201 ya bir git seni deli gibi seven sana tapan biri olsun. şu tipte bir dam az bir kuyruk sallasın peşinden gitmez misin hadi doğruları konuşalım :))
@ceza201 valla ben ne kızlar gördüm. hoşlandıgı cocugun resmini görünce , kendini köpek gibi sevene dünyayı zehir eden. Tecrübeyle sabit allahtan hack diye birsey varda kimin ne oldupunu görebiliyom
@ceza201 tip kardeşim . senin için geçerli olmaya bilir. Belki gerçekten onurlu bir kızsındır bilemem. ama %99 benim dediğim gibi sende iyi biliyorsun.
@ceza201 hani erkeklerde öyle diyosun ya kızlar böyle davrandığı iin işte. mesela ergenlikte sen öyle davrandıysan birinin canını yaktın mesela o erkek ömür boyu seversen piper pipersen sever mantıgında olacak anladın mı dediğimi olay bundan ibaret. Kanı bozuk erkeler var mı elbette var ama güzel seven erkekleri diğerleri gibi olmaa zorlayan yine kadınlar.
kimsenın canını yakkmadım bana biri gelse böyle biile sevgiden anlıyan ınsanım onu asla kırmam çünkü sevmenın ne olduğunu biliyorum bence herkese önyargılı olma herkes hata yapar ergenken beğenırsın güzel insanları erkeklede kadınları aşk başka birşey ama
@ceza201 sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Hani o kadınları istediği seven sadık romantik bilgili ağırbaşlı sahiplenen güvenilir erkek modeli varya tam oydum iki sene önce kimi sevdiysem aynısını yaptı. şimdi tam tersini bir insan olmak üzereyim. kızlar gözümde yavaş yavaş sürünmeyi hak eden değersiz insanlar olmaya başladı uçlu kim şimdi kötü olunca suçlu ben ve benim gibiler mi olcak
bende o dediğin kız versiyonuyum. Yatsın yanıma Sarılmasın dönsün uyusun Bir gece kalsın benimle Kırk yılım onun olsun diyor şarkıda aynen aynen öyle can yakmak gerekiyor sanırım bende aynıyım
En İyi Cevaplar