Yemekse o olur çünkü yapan arkadaşımız çok saygılı efendi iyimser marjinal bir beyefendidir kısaca adamın dibidir eminimki böyle bir imkan olsa sofrasını yemeğini seve seve paylasirdı
@r_engarenkyollar çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Beni nasıl da iyi tanıyorsun ☺️ @BubblesBoop mümkün olsaydı keşke inan seve seve paylaşırdım
Açken sen , sen değilsin galiba 😂 bıraksak sen adamı da götürücen karnın aç olabilir saygı duyarım doğrudur bu ülke şartlarında ama diğer bakış açın ilişki tercihlerin değişirse gibi üslubun recona ters olur bu cümle böyle bir adama söylenecek laf değil anladın mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kızlar olur der
Offff olmazmı beee hemde nasıl olur birde hazır sofraya oturursak insan daha ne isterki 👍🙋 afiyet olsun eline emeğine sağlık 🙏
Dimi ya. Bi insan daha ne ister 😄 teşekkür ederim bu arada ☺️
Gerçekten süper görünüyor 👍👍 masallah sana 🧿
Mmm super olmus yine kendin gibi yemekler yapıyorsun şaşırmadık xhsychdhx
Aman efendim estağfurullah 😄 o sizin güzel bakışınız
Güzelden çok gerçekçi bakıyorum diyelim 😌😌
Yemek yapabilen erkek 62839304040 adım öndedir
Altmış iki milyar sekiz yüz otuz dokuz milyon üç yüz dört bin kırk adım önde olduğum için kendimi şanslı saydım 😄
Oha :dd
Üşenmedim saydım 😂
İlişki tercihlerin değişirse söyle seni evimin bir köşesine alacağım mutfak gibi*-*
Sağol kanka onur duydum ama sanmıyorum 😄
Tamam:( o zaman sadece ali naziği alabilir miyim nfjfjdjfnnf
Ali de iyidir seversin 😄
Jfjfjfkfkkf Ali isminde sevdiğim tek şey yemektir
@BubblesBoop. O senin bildiğin erkeklerden değil 😂
O Öyle kolay basit bir adam olsa senden önce ben kapardim 😂😂
@r_engarenkyollar nasıl erkek bilmiyorum. Bildiğim tek şey şu an bana yemek yapan birisini istemem djdjjdnd
Kap lütfen ama yemeği bana yollayın jdjdjd
Yemekse o olur çünkü yapan arkadaşımız çok saygılı efendi iyimser marjinal bir beyefendidir kısaca adamın dibidir eminimki böyle bir imkan olsa sofrasını yemeğini seve seve paylasirdı
@r_engarenkyollar çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Beni nasıl da iyi tanıyorsun ☺️ @BubblesBoop mümkün olsaydı keşke inan seve seve paylaşırdım
Olur. Ben öğrenciyim. Şuana kadar yediğim en güzel yemek yarı pişmiş kıymalı patlıcandı. Açım ben aç djjdjdjdjd
@Slalombebeğim artık sizi ben de tanıyorum efenim. Iyi bir insan olduğunuza şüphe yok. Düşünmeniz yeter jdjdjdjjdd latife ediyorum zaten ben de
Açken sen , sen değilsin galiba 😂 bıraksak sen adamı da götürücen karnın aç olabilir saygı duyarım doğrudur bu ülke şartlarında ama diğer bakış açın ilişki tercihlerin değişirse gibi üslubun recona ters olur bu cümle böyle bir adama söylenecek laf değil anladın mı
@Slalombebeğim rica ederim canım ne demek 🙋🤗🙋😊
on numara eline sağlık
orada güzel şeyler oluyor 💃
Kesinlikle 😄
Ali nazik diye yemek ismi mi olur mk
Aslında adı Ali nazik değil eli nazik ama yıllarca değişime uğramış ismi. Tarihçesi Osmanlı zamanına uzanıyor. Hikayesi de var hatta.
sever kadınlar böylesini
Olmaz
Olur jdhdjdj
ali nazik değil ki :D
Olmaz