Sevgilimden ayrıldım yardım edin çok kötüyüm?

Arkadaşlar bugün bulusmuştuk ve buluşmada konu nasıl olduysa evlilikten önce ilişkiye geldi benimki biraz istekliydi zaten ben bunu çoğu zaman farki ediyordum beni arzuladığıni bu çocuk bana 2 senedir aşık ve başlarda iki farklı din olduğumuz için hayır dedim kendisi ezidi kürdü bende müslümanim başta bu sebepten hayır dedim ama belki olur diye bir şans verdim son 3 aydır birlikteyiz ve gerçekten evlilik öncesi öyle birşey düşünmüyorum bugün evlilikvlilik öncesi ilişki yaşayan arkadaşları konuştuk bana bakıp aslında okadar kötü birşey değil dedi bende ona dedim yok asla olmaz felan onunda biraz morali bozuldu sonra biraz daha oturduk eve giderken ayrılırken beni tutup sımsıkı sarildi sonra eve geldim bu konuyu düşündüm onun isteklerini ve ona bu konuya bir açıklık getirmek için yazdım eğer devam istese beni zorlasa ayrilacaktim ama olan oldu oda bana sana birşey söylemem lazım dedi dediki Bizim bu iş böyle yürümez sevgimizin yetmeyeceği noktadayız ailelerimiz bizi asla evlendirmez uzatmanın manası yok gibisinden laflar etti bana bende senin derdini biliyorum ben dedim senin isteğini de biliyorum ama yapamam dedim oda ama işte seni de anlıyorum ama olmaz böyle dedi seni sevyiorum ama seni unutmak istyiprum bitirelim bende tamam dedim onu nasıl unutabilirim karnım ağrıyor iştahım kesildi midem bulanıyor gözüme uyku girmiyor ağlaya ağlaya bir hal oldum ne yapmalıyım?
Sevgilimden ayrıldım yardım edin çok kötüyüm?