Çok saçma değil mi ya bakar mısınız bioya😀😅çok vıcık vıcık ve samimiyetsiz

Şahsen benim düşüncem saçma neden paylaşayım sevdiğim insanla özel hayatımı başka kişiler ile niye gösteriş yapmak için mi sevgili oluyoruz bana göre değil öyle şeyler
Gerçek ten sevgilim ise veya eşim olmuş sa o kişi herkes den herşey den kıskanıyorken neden öyle bir saçmalık yapayim ki yapanlara da şaşıyorum baya geniş davranıyor lar kısaca ben olsam paylaşmam paylaştırtmam da
Bazı çift hesaplarını çok begeniyorum çok sevimli olanları da var tabiki ama bunlar gerçekten vıcık vıcıkmış
Bunu yazanlar büyüyecek evlenecek çocuk doğurup çocuk büyütecek falan? Şu söylediklerimi anlayabilen var mı acaba aramızda?
Ortak hesap acıcaklarına tüm hesapları kapatıp rahat rahat aşklarını yaşayabilirler. hem gösteriş olmaz. hemde. dert.
Cevap
46Cevap
Çok saçma, hayır yani neyin kafası bu şimdi? Ortak hesap açmak resmen sana güvenmiyorum demek. Senin de dediğin gibi çok vıcık vıcık.
babasının prensesi annesinin kraliçesi aşkısının balısı.. öğğğ kuscam
İşaret içindeki o son iki cümle çok aptalca. Üç günlük dünyanın 2 günü ayrılık :d ulan sen o cümleleri niye yazıyorsunki tuhaf insanlar
Ergenliğin nirvanası olan bu ortak hesaplar ve kendi aralarında takılan yüzükler baydı.
Bu ne yaa haklısın çoluk çocuk bunlar Allah tan bir sevgili bulmuş görmemişin sevgilisi olmuş 😂😂😂 tutmuş... Bencede yanlış sevmem böyle asla
Tebrik etmek lazım keko kezban falan ama 5 sene olmuş 😀
İtici ve gereksiz sozlerede gek yok. Sacmalık ergence seyler
niye saçma olsun herkes istedigini yapabilir kimsenin dil uzatmaya hakki hlk
hak vermiorda deilim ama öyle bir devirdeyizki evli olan kadınlara bile yazan orman cocukları war malesef. Bu yuzden ya sosyal medya tamamen kapatılacak ya da ortak bir hesap acılacak
Bu samimiyetsizce
Ama yanlış bulmuyorum.
Bunlarınki de ilişki mi
Ergenlik de olur öyle şeyler. Ben komik bakıyorum ortak hesap nedir yani amaç ne.
Çok iğrenç biyografiye bak sana kim olduğunu söyleyeyim 😄😄
insan gibi olanlar var onlara lafım yok ama sunun tipine bak bildigin ergen yazıların komikligine güldüm
2009 facebook atarlı sözler yo yee 😂😂😂😂😂 ay Allah razı olsun yorgundum keyfim yerine geldi görünce gülmekten 😂😂
Çok yapmacık geldi. Bunların ayrılmasını bekleyip ne oldu lan şimdi diye bunu yollamak lazım
hahahahahaha 3üncü yazıya koptum bide şeker simgesi koymuş adfaf
Ergenliğin yeni şekli tamam olabilir ama yazılanlar boş
3. Kişilere gerek yok ama sosyal medya da takipçi kasıyorlar
😂😂😂 herkesi sevgilisine yavsıyo diye düşünüyor galiba arkadaş o profil ne ya
Ergenlikle falan alakası yok bunun kesinlikle beyinle ilgili bende ergen oldum ama hiç bu kadar canım olmadım bu bildiğin ucuzluk
Saçma değil gerçekten sevgilinle nasıl ortak hesap açtın bazıları kız arkadaşına hesabının şifresini bile vermiyo😔
Onlarla aynı dünyayı paylaştığımız için nefret ediyorum, o derece
Buram buram ergenlik kokuyor
Ergen ergen davranışlar
Çocukça.
benim olana bakanın tahtını ney lan 😂😂
Tipik görgüsüzlük..👎
Yaşlar 16ysa normal. Kanlar kaynıyor tabi..
Anlamsız ve çocukça geldi. Yapmadım him yamamda
O değilde adam 2012den beri beraber biz ölelim
Danaya girer gibi bu nedir ya
Çok Hoşuma gitti.👍👌👏👍
Çocukça şeyler bunlar ya 😁
Benim olanın vs vs vs :D
Ergenlikten cikamamişlar
Ergenlerin yeni trendi
Saçma ya komikk😂😂😂
bu nasılbir ergenliğin nirvanasıdırr
Resimdeki örnek saykoların aşk hikayesi...
ne atarli bunlr böyle 😂😂
birbirlerinin beyinlerini yemişler.
Yorum yapmaya bile gerek yok
Çok komik buluyorum😂🤣
sacma kere sacma
hemde
Kötü kötü bakıyorum
Ortak hesap ben kullanmıyorum
çocukca :/
yapışık ikizler gibi :D
iğrenç
Saçmalık