Elimden bir kaza çıkabilir biz Karsliyiz Doğuluyuz böyle birşeyi asla kabul edilemez bizde ustelik Ankara gibi büyük şehirde yaşıyoruz sevgililigin ne manada kullanıldığınida çok gorduk çocuğu tanımıyorum ama okuldan olmalı sezon açılınca bir gorucem onu ama önce çocuğu halledip sonra kardeşime bakicam ama yerimde duramiyorum şu an yardım edin!!! patlayacam
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslanım benim helal olsun, işte bu kardeşine sahip çıkıyor. Bakın da örnek alın lan bu adamı, sıkıntı varsa çekersin tamam mı aslanım topuktan sıkarsın bu iş bu kadar.
Ama olayın aslını öğreneceksin, sakin olacaksın tamam mı, şimdi kız kardeşini dövemezsin, döversen olmaz o senin kardeşin, otur düzgünce konuş, arasında bir şey geçmişmi öğren tamam mı aslanım.
Ondan sonra, o lavuk u bul, bir şey geçmişse iyi bir döv hastahanelik et, ama sakın öldürme, hayatın mahvolur.
kız kardeşinle arasında bişey geçmişse, sıkı yönetime al.
Namus bu bilmeyen yorum yapmasın,122 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@fangoria Sen nereden biliyorsun lan benim elin kızıyla bir bok yiyip yemediğimi it
Cevap sahibi+1 yılBiz milletin karısına kızına namusuna göz dikecek adam değiliz, uza buradan
Soran+1 yıleyvallah kardeşim adamsın beni anlayan çıktı sonunda zaten okul açılmasını bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@fangoria Bir insanın karakterini ölçmek için illa bir boklar yemek gerekmiyor.
Cevap sahibi+1 yılGizli kullanıcı aslanım sen bir mesaj yerine gelir mi sin? oradan konuşalım.
Cevap sahibi+1 yılTurkcam çok iyı degıl zorlanmaoluyor yazarken cumlelerı
Cevap sahibi+1 yıl@fangoria Kardeşim sen anlamaz sın mı beni, sevmek için sevgili mi olmak lazım? arkadaş kalırsın arkadaş olarak devam edersin tamam mı sonra sevdiğini söyleyip teklif edersin,
Cevap sahibi+1 yılBen her boku bilirim bana burada hikaya anlatmayın, otel odalarında surten scorp yayın acanlarıda ben bilirim. bu adamın kardesını kımse ıstısmar edıp sonra da ayrılamaz.
Cevap sahibi+1 yıl@fangoria Belki diyorsun ya adamın kardeşini kulanıp bırakırsa ne olacak?
Cevap sahibi+1 yıl@fangoria O zaman bana bunu yaz abiciğim tamam mı, gelip bana bok falan yiyosun yazma. iyi günler sana.
Cevap sahibi+1 yıl@fangoria hayırdır ben sana soruyorum o değil bana konuşacaksın
Cevap sahibi+1 yıl@fangoria konuşacak hiç bişe yok
En İyi Cevaplar
Niye sen kardeşinin iyi biri olduğunu biliyorsan bir hata yapmaz zaten. Erkeğe serbest kızlara yasak mı böyle şeyler? Sen milletin kardeşiyle, kızıyla çıkıyorsun ama? Hiç sevgilin olmadı mı? Yoldan geçerken bakmadın mı kimseye?
23 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 yaşında 185 boylarında eli yüzü düzgün biriyim ama sırf kız kardeşlerim var diye hiç kimse ile sevgili olmadım
- +1 yıl
Hiç kimseye de bakmadın mı? Demek ki içinde varmış ama kardeşin var diye olmamışsın. Her sevgili olan ahlaksızlık yapmıyor. Kardeşine düzgünce anlat hata yapmaz. Zarar vermek ne? Sen zarar verdikçe o inadına yapacak bazı şeyleri, haberin bile olmayacak ondan sonra. Olacaksa senden haberli olsun en azından ne yaptığını bilirsin.
Soran+1 yılöğrendigimi ogrenirse bidaha hayatta yapmaza korkudan emin ol
+1 yılSakın ol önce karslisin diye böyle şeyler olmayacak diye bir şey yok. Bu yaşlarda olabilir doğaldır ne var doğulusun diye olmayacak mı bence bir sakinleş etrafında kötü şeyler olabilir benim de var ama var diye o tür seylrr ben de olmuyor kardeşin de eminim o tür şeyler kesinlikle yapmaz o yüzden abi gibi ol dövmek yerine otur konuş ki onun her şeyi sen ol her şeyi sana rahatça anlatsın güven sevgiden geçer.
14 Yorumla
Soran+1 yılbizim kültür farkımız var alışık değiliz
- +1 yıl
Tabiki olabilir ama alışık olmasan da zorlayamazsin illa ki olur hem kız kardeşin de biliyor kültürü falan ne yapması gerektiğini biliyordur o yüzden konuş yeterli sıkma onu da böyle şeyler yapmaz
Soran+1 yıl15 yaşında aşk meşk olmaz
- +1 yıl
Valla bilemicem konus anlar
+1 yılYorumları okudum da 15 yaşında ki kızın sevgilisi olmaz. Görüyoruz hergün haberleri. Uyar ama sakin dövme. Anlat yaptığının yanlış olduğunu. Kızarak vurarak bir yere varilmaz illa ki. Bu arada eğer kız kardeşlerin var diye hiçbir kiza bakmadiysan helal olsun sana
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle emin ol teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Bakıyorum millet belki eniştesi olacak falan filan yazmış. Ne kadar saçma 15 yaşında ki kızdan bahsediyoruz önce egitimini düşünmesi gerekir. Çok haklısın kardeşim dikkat et ortam kotu. Ama sakin vurma
Soran+1 yılben önce niyetim o çocuğu bulmak karşımda sonrası Allah kerim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılAbartma be senin sevgilin olsaydi ayni sekilde dogulu olman ankarada yasaman sorun olurmuydu? sanmiyorum... dayakla bagirmayla dövmekle Adam olunmuyor kardesim. Korkularin varsa endiseliysen kardesini alirsin karsina konusursun sorarsin bir abi bir kardes arkadas olarak. Gerekiyorsa cocuguda tanimak isterim bir göreyim bakayim dersin bu Kadar basit. Bir kendinize gelin ya
03 Yorumla
Soran+1 yılbizim kültür farkımız var alışık değiliz
- +1 yıl
Tamamda bu kiz hic mi kimseyi sevmiycek? Kimseyi tanimiycak?
Soran+1 yılzamanı gelince olur
ilk önce bir kardeşinle konuşmalısın belki sadece arkadaşlar ne bileceksin ki.. hem benim nişanlım da karslı ama cahil değiler aşiret maşiret hikaye eskide kalan birşey her sevgilisi olan da o tür kız olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş değiller instagramdan gordum fake hesapla kardeşimi takip ediyordum
Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. abi olduğunuz için kardesinizi korumak istemeniz gayet doğal ama onunda gönlünü incitecek bir şey yapmayın samimi bir şekilde kardesinizle konuşun öfke kötü sonuçlar doğurur anlayışlı davranin sevmek elbetteki sizinde gönlünüze düşmüştür
21 Yorumla
Soran+1 yılo şey olursa birdaha telafisi olmaz o yüzden ben sevgi falan bilmem kızını dövmeyen dizini döver gayette doğru
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGit delikanlıca konuş ondan sonra sevdiğini bırakırsa sevgisinde samimi değildir
Yok sevgisi ağır basar ne olursa olsun derse sevgisinde samimidir
Bence bir tart12 Yorumla
Soran+1 yılbu zamanda aşk meşk hikaye cinselligin kılıfı olmuş
- +1 yıl
Tamam doğru dediğin yer var lakin sen de onu tart
, Sakın ol eğer samimi ise üzerine düşeni yapar
bunda bu kadar sinirlenecek ne var acaba? kardeşini tanıyor olmalısın karakteri düzgünse zaten yanlış bir şey yapmaz hem sevmek sevilmek ne ara suç oldu ki
016 Yorumla
Soran+1 yılne demek elin oğluyla sarmaş dolaş gezecek yeri gelecek öpücek sonra iş başka yerede kayacak cocukmuyuz biz
Soran+1 yılben doğru dusunuyorum lisede bir kızın sevgilisi olamaz
Soran+1 yılkırma mi ne diyorsun birde sarılıp seveyim istersen kardeşimi?
Soran+1 yılsarilsin opussun o ne iyi ya demi bu nasıl bir zihniyet yahu
Soran+1 yılben o kadar geniş değilim neyse
Soran+1 yılben degissin istemiyorum ben böyle iyiyim
Soran+1 yılsevissin yani öyle mi
- +1 yıl
ya lisede ne sevişmesi. hiç sevgilin olmamış ya ondan bu kadar farklı düşünüyorsun galiba. lise aşkı eğer aynı sınıftalarsa aynı sırada oturmaktır teneffüslerde beraber dolaşmaktır kantinde beraber bişeyler yemektir vs. el ele tutuşmak en üst seviyelerdir hatta. kardeşin de kültürünüze alışık biriyse zaten el ele bile tutuşmazlar belki.
Soran+1 yılben Ankarada yaşıyorum dershaneyede gittim belki bu kadar geniş bir hayat hiçbir yerde rastlamadım
- +1 yıl
kardeşinle onları bir tutma. unutma o senin biricik kardeşin en büyük kötülüğü sen yapıyorsun şu an ona. masum bir ilişkiyi de büyütme bu kadar. seviyorsa gerçekten bırak yaşasın sevgisini. onunla konuş yanlış bir şey yapmayacağını biliyorum ama yine de uyarmak istedim de. ben senin yanındayım seni seviyorum abicim de. sorunlar çözülür zaten 😊
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Sacmalama olacak tabi sevgilisi. her sevgilisi olan or.. pu mu oluyor. senin sevgilin olmadi mi sanki
Hic gormedigi birine zoraki verirsiniz sonra kizi11 Yorumla
Soran+1 yılzaten iş oraya gidecek
Annesi babası yok mu sen ne diye kabadayılık yapıyorsun? Senin sevgilin olsa anormal mi olmuş olur yani? Empati kur az.
013 Yorumla
Soran+1 yılAnnem Babam öğrense linç eder bırak kızmayi
Soran+1 yıltabi ya boşuna mı yukarı yazdım bizim orfumuze adetim farklı yani bizde böyle
Soran+1 yılolmuyor inanki kaldıramayiz biz
Soran+1 yılsen kültür nedir bilmiyorsun mesela hintlilerin, farslarin, Araplar yani kısaca her toplumun geleneği orfu vardır bizde namus önemli bir kavram ben üniversite okuyorum Mimarlik hatta cahil değilim ama orfumuze ters düşsun istemem
Soran+1 yılalakası var ben onlaca erkekle sarmaş dolaşmis opusmus biri istemiyorum misal
Soran+1 yılköyde yaşamıyoruz Ankarada şehrin göbeğindeyiz yeni nesil bozuk zaten 15 yaşında ne ciddisi
+1 yılya benimde abim var ve anladı... eee nolmuş bu benim hayatım ya ben akılsız mıyım gidip milletin altın yatıcam?
05 Yorumla
Soran+1 yılel ele tutuşmuyormusunuz? öpusme olmuyor mu?
- +1 yıl
hayır en azından daha hiç olmadı seviyoruz gece film izliyoruz aynı anda
Soran+1 yılvalla bilmiyorum benim ne kadar tanıdığım varsa ki üniversite okuyan biriyim artık biliyorum Olanlari
- +1 yıl
sacmalama ya herkes ayni degil kardesini sevgilisini bilmem ama benim sevdigim cocuk zina yapmaz istesemde yapacagini sanmam
Soran+1 yıldoğrudur bak ama öyleleri milyonda 1 bende oyleyim sırf öyle düşündüm diye bunca yıl kız arkadaş yapmadım
+1 yılBu dogulular her piskigi yapar sonra namusluyuz muslumaniz der.
18 Yorumla
Soran+1 yılKürdüz birader zoruna giderse gitsin ayrıca biz kimsenin namusuna tenezzül etmeyiz anladın mı gel memlekete bak kızlarimiz nasıl ağır başlı dememekki hakikat bu batıda goruyoruz zaten ilk gün tanışma ertesi gün evde bitiyor
- +1 yıl
Aynen cok namuslu kizlariniz😊doguda yasamasam kanacam size😊
Soran+1 yılTuncelili misin?
- +1 yıl
Hayir türküm.😊Akdenizliyim😊
Soran+1 yılnasıl doğulu oluyorsun o zaman
- +1 yıl
Doguda yasadim dedim😊akrabalarim var orda calisiyorlar😊
Soran+1 yılneresinde
- +1 yıl
Bingöl😊
+1 yılSakin ol kardeşini de korkutma sakın tamam mi sakinles once
01 Yorumla
Soran+1 yılsakin olmak mı ben alışık değilim ki böyle birşey kabul dahi edilemez okuldan dahi kaydı almaya gider
+1 yılcahilsin sen geri zekalisin ama senin sevgilin olsa sana kimse bir sey demez dimi
117 Yorumla
Soran+1 yılistersen okul kimlik kartimi atayim üniversite okuyorum sadece kültürel değerlerimi kaybetmedim yozlasmadim ayrıca hiç sevgilim olmadı
- +1 yıl
kiz kardesinin evlenebilmesi icin tabi önce sevgilisi olacaktir yok cahhiler gibi görücü usulumu evlenmesini iytiyorsunuz
Soran+1 yılaynen öyle istiyorum tanıdık biriyle evlendircez
- +1 yıl
tanidik biriyle evlendirmek istiyorsun acaba kiz kardesin sevcek mi onu
Soran+1 yılmecbur sevecek
- +1 yıl
nedemek mecbur geri zekalisin buttun aileniz de rotla guzellik mi olur kac yasindasdir
Soran+1 yılliseli kız bu yaşta ne sevmesi
- +1 yıl
tabi sever yaa 15 16 da sevgi baslar bir kizda
Soran+1 yılvalla beni bilmem siz geniş olabilirsiniz ama ben değilim
- +1 yıl
bellisin demekki cahilsin sen
Soran+1 yılcahilim aynen medeniyetin adıni o*rspluk koydunuz zaten
- +1 yıl
iste böyle senin gibilerini müslüman ülkeyi islamci devleti yaptiniz
Soran+1 yılben muslumanliktan memnunum inşallah şeriatta gelir
- +1 yıl
iste böyle seningibilerini an sini dinini camini bilmem ne yapayim
Soran+1 yılbende senin olmayan inancıni s...
- +1 yıl
senin dini ni ana ni cami de si yim
Soran+1 yılbak hele o. çocuğuna böyle geniş olduğun ne kadar belli
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. önce tanı çocuğu belki seviyorlar engel olma önemli olan kardeşinin mutluluğu olsun
22 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar geniş olmayı nasıl başarıyorsunuz?
- +1 yıl
kardeş genişlikle alakası yok bak tanı çocuğu it, kopuksa kardeşini koru tabi ona lafım yok ama çocuk efendi ise ve kardeşin seviyorsa kardeşinin yanında ol arkasında destek çık mutlu olması önemli olsun o senin hala kardeşin yanında hissetsin seni ama sevmesini kısıtlama o da sevebilir herkes gibi değil mi?
Sakin ol önce olabilir anlayisli bir sekilde konus kardesi le
01 Yorumla
Soran+1 yılne konuşulacak ki konuşacak bişey varsa hesap verecek sadece
+1 yılKizimi dovmeyen dizini dover
21 Yorumla
+1 yılYa saçmalamayın, şu zihniyetten bir kurtulun
02 Yorumla
Soran+1 yılben geniş değilim
- +1 yıl
genişlikle alakası yok. Bende kürdüm ve benim de abim var emin olabilirsin buna, amakardeşine ya da o çocuğa karşı napıcaksın? Sakince kardeşinle konuşman kafii
+1 yılNasıl öğrendin sevgilisi olduğunu
01 Yorumla
Soran+1 yılfake hesapla instagramdan takip ediyorum kardeşimi
+1 yılBırak sevgilisi olsun işte
15 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgilim yok 20 yaşındayım onun ne haddine lisede olmak
- +1 yıl
Demek ki onun bir gideri var senin yok
Soran+1 yıl185 boylarında elimde yüzümde iyi istersen özelden yazayım var mi yok mu?
- +1 yıl
Senin her tarafın yakışıklı olsa ne olur
- +1 yıl
Adama denilecek laf bu 😂kardeş bakma sen buna sakin ol uzaktan izle kimmiş cck hemen kızıp cosma uyar bilmezden bak böyle bişey olursa benim yüzümü eğme gibisindenkonus kardeşinle. ki yaşı küçük lisede ciddiyet düşünülmez zaten gözünü korkut duyarsam falan de
- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılsevmek ne ara suç oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılmetropol kentte sevmek sevişmek demek sende iyi bilirsin
Kalk çocuğu bul sinirini çıkart 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılçocuğu nerde bulayim ansızın tutucam okulu bekliyorum
iyiki kız kardeşim yok :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke benimde olmasa
Kardeşin kaç yaşında
03 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşında
Soran+1 yılinan bilmiyorsun bu yeni jenerasyon çok kötü
+1 yılNe olcak olsa
05 Yorumla
Soran+1 yılkabullenmek istemiyorum
- +1 yıl
ya sanki çok kötü bişey ha devgilisi varmış işte gayet normal ne var bundan
Soran+1 yılsevgililik doğru elin oğluyla yatsın mı ben bu kadar geniş değilim
- +1 yıl
Her sevgilisi olan öyle şeyler mi yaşıyo ne saçmalıyosun sen!
Soran+1 yılyaşıyor tabi sanki bilmiyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılHay zihniyetine.
01 Yorumla
Soran+1 yılben kabullenemiyorum liseli bir kızı bu yaşta çok kaldıracak erkek var tamam mi
abartma..
00 Yorumla
+1 yılsenin yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılyok hiçte olmadı elim ayağım düzgün ama olmadı istemedim
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!