AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
biraz spor gömlekler falan giyersen olur kösele değilse sporumsu ama klasik duran giysen tamam ama dediğin gibi hep kösele kırmak için değil millet kro diyor be canım
Saçlarına bağlı olarak değişir düşünceler :D Banel bir saç kesimin varsa sıkıcı olur ama hoş bir kesimin varsa iyidir iyi.
Saç traşim hep aynidir, kuaförümü ve saç tarzimi hiç değiştirmem. Model şuna benziyo link
ım iş yasantısı ıcınde gıyılmesı sorun olmaz ama gunluk hayatta kendıne zaman ayırdıgında sporda gıyıyosan senden ıyısı samda kayısıdır :)
Spor salonuna giderken ya da akşam üstü kafede çay kahve muhabbete gidiyosam sporda giyinirim.
yanı kot ve tshırt ımm ıyı mıssın sen ya
Ben kot giymiyorum demedim ki :) Rahat takilabileceğim ortamlarda koyu lacivert jean üzerine beyaz V yaka hafiften saran bir tişört, altina koyu kahve rahat bir ayakkabi ve saat. :) Aslinda resim koyardim bikaçtane ama çok çevrem var. Taninmak istemiyorum.
Takım elbisenin altına spor ayakkabı giyilmez zaten. Kemal Tanca kalite açısından iyi seçim. Clarks markasının klasik ayakkabılarıda iyidir. Made in England.
Teşekkürler :)
Fazla övmüşsün kendini bence bukadar burnun havada olmasın , unutma NE OLDUM DEMİCEKSİN NE OLUCAM DİCEKSİN.
Denerim.
Her yerde aynı şekilde giyiniyorsa nerede ne zaman ne giyinmesi gerektiğini bilmiyordur.
Her yerde ayni şekilde giyinmiyo
Basak burcu flan mısın ya da boğa :)
Bende spor giyinen erkeği sevmem :) neden itici olsun ki. Temiz, güzel ütülü olsun yeter. Mis givi
Burcum da yükselenim de akrep
İlhan Mansız ve Pascal Nouma takım elbisenin altına da adidan nike puma giyiyor senın ne eksiğin var giyin bence =)
Saçmalama :)
Soruya bak " 22 Yaşında, OLGUn ( sanırım dolgun da ) ve Kösele Ayakkabı" ! Ben düşüncemi söylemeyeyim yaaaa
bence iyi klasik giyinen erkekler bıraz daha agır durur, eger yakışıyorsa takım elbıse çok güzel benim fikrim tabı bu
Takim elbise giymiyorum.
Ya pardon öyle anladım ama Sadece takım elbıse için demedim klasik giyim içinde dedim
Teşekkürler
Aynı tarza bende meyilliyim şu aralar ama çok ortak özelliklerimizin olduğunuda fark etmedim değil kimin ne düşündüğü umrunda olmasın kardeşim kendin ol kendi doğru bildiğini yap.
Teşekkürler
bir genç kız değilim ama kadın gözüyle bence çok şıksın canım
Teşekkür ederim cilveli bayan
Peki sen mennun musun '? Arkadaslarinda mi seninn gibi giyniyorlar
Samimi arkadaşlarim da benim gibi giyiniyolar. Arkadaşlik ettiğim kizlar da olgun giyiniyolar. Meraba meraba olduğum tipler pas palas salaş giyinen çocuklar.
Yani ozaman sorun yok sen oylesin ve kendin gibilernen zaten takiliyorsun bende olgun giyniyorum ama benim arkadas cevrem genelde spor giyniyorlar zevk mesellesi iste :) bu arada kusura bakma benim turkcem cok iyi degildir
Problem değil, anladim ne demek istediğini :) Sen de olgun giyiniyosan bendensin kelebek.
:) bosver
başlığı okudum sadece ,böyle devam et,sakın şaşma bu tarzdan
Peki
Birde manken gibiyse, güleryüzlüyse aşık olurum valla :D
:)
gömlek dışardayken. kendimi tam giyinmemiş sanıyorum rahatsız oluyorum arakdaş ben
Dişarda olumca salaş bir hava veriyo, şikliktan kayiyo.
evet . ama kimisi kırro diyor sırf bu sebepten :)
Onu diyenleri görmezden gel :)
klasik giyim iyidir fakat ekstradan bir çok şey anlatmışsın kendi paramı kazanıyorum araba alıp satıyorum tek teşekkür sanki bu kısımlar gereksiz gibi ama bayanlardan gelen cevaplara bakılırsa para iyidir:)
herkesin bir tarzı var, yani olmalı. sana bişey diyen olursa benım tarzım bu de geç. ama çalışmadığın zamanlarda spor giyin. oh be ne kadar rahatmış diyeceksin.
Zaten her zaman ütülü kanvas falan giymiyorum ki. Koyu lacivert taşlanmamiş jean, üzerine renk uyumlu bişeyler bişeyler. Altina da yine renk uyumu yapicak bir kösele ama. Spor ayakkabiyi sadece spor salonuna, akşam kafeye ya da çay bahçesine gideceğimizde, yürüyüş yaparken falan giyiyorum.
Iyisin iyi, Tiger Puma Converse den baska ayakkabi giymeyenler asil krodur. Klasik her zaman tutar. Ama populer kultur degisir.
o tip kişileri beğeniyorum birde tip + vuct varsa tammdır olay bitmiştir :)
Şey, utaniyorum söylemeye ama
canın nasıl istiyorsa öyle yap.
Komik misin
öyle böyle değil.
Böburlenip durmussun anlmayrm boyle insanlari. Güya kyaftle ïlgli sormssun kenedeni met etmssn.
Sus kiz
Ee oyle da
Sana öyle gelmiş.
Sevmym boyle seyleri :)
Ne güzel ;)
:) gck
Tam üstüne bastin, hafifçe ayağini çeker misin
Be li zaten hafifce dgl tamamen kaldraym
Nerden belliymiş acaba?
Gcksn iste belli yani
Tamam ama nerden belli? :)
:) tamam sus sus
Sustum peki :(
:) tamam by ozaman
sadece üst başlıgını okuyarak cevap veriyorum kesinlikle ideal erkek modelidir benim için
Hm
Kemal Tanca'nın ayakkabı modellerini çok begeniyorum. Klasikseversen gayet hoş bir seçim olur :)
Teşekkür ederim :))
Bi tarzın olması yeterli dostum. Tarzının nasıl olduğu aslında çok da önemli değil. Nasıl rahat hissediosan kendini ve nasıl pozitifsen o şekilde giyin :)
çok gereksız şeylerı takıyosun ya.ne düşünelımkı sımdı senın hakkında yanı
Sen düşünmesen de olur
bencede
Vucut yapi resim deki gibi se yakishir. Shik goruntu
olabilir neden olasın herkesin bir tarzı var sonçda :)
ya yenı farkettımde mevzu 1 aylık mevzuymus :)yorum yaptık neyse terapı bagımında takılmıs olduk
Yaşına göre biraz ağır 30 lu yaşlarda daha iyi bu tarz
Tam benim kafadasın ya bendede sadece marka takıntısı var sonuçta helal para kazanıyorsun marka takılman normal hayata nasıl giyiniyorsun ?
Ya iş hayatim ve gündelik hayatim ayni benim. Her zaman damat gibi giyinen biri değilim, yanliş anliyo soruyu okuyan insanlar. Mesela bugün hava biraz soğuktu, kalin giyinmem gerekiyodu. Bende şöyle giyindim link Altina koyu laciver hafif saran bi' kot pantolon. Altina da aci kahve renginde bağcikli bi' kösele ayakkabi. Umarim anlamişsindir giyim tarzimi
Kösele yerine spor daha iyi bence şöyle olabilirdi link
Tamam kanka tebrikler Kemal Tanga çok iyi bravo iyi seçim
cool story bro.
( bu cevabıda bugün ikinci verişim. heryere yakışıyo şapşik)
Şapşik :)
sen bu soruyu yıne sormuştun.ne duşunelım ya herkesın gıyımı kendıne.yakışan herşey guzeldır bır ınsana.
la git kumda oyna sen. yaşa bak ettiği lafa bak. mükemmeliyetçiymiş. liseli bebe kompozisyonu yazana kadar git yat evladım
Ben lisedeyken de arabali ve köseleliydim :) şimdi sen git
Simdi reklamlarrrrr...
Baba parasi almamis 22 yasinda araba alicak parayi kazandinda mi aldin ziya
Ziya falan hayirdir? Haddini bil, ben senin arkadaşin değilim
kes ziya seni
Bu sitenin neyini sevmiyorum biliyo musun. Dengim olmayan, yanima gelemiycek, benden kat kat aşağida olan, senin gibi sünepe birinin bana kaba saba, laçla laçka yorum yapmasi. Ben seni de, ziyayi da tanker tanker satin alirim, sümsük. Kilonuz kaç para sizin, benimle böyle konuşabiliyosun? Dangalak yaa.
Öyle ballandırarak anlattın ki sevesim geldi ahahah :D
olgun ve dolgunum :D
:) )
kendini iyi reklam etmişsin
Sadece soru sordum :)
ahahhahahahaha :D:D:D:D
Güzel abimde bazen bu tarz takılır marka giyer bense sadece ayakkabıda markaya daha doğrusu rahatlığa dikkat ederim ve kıyafetlerin nasıl kullanıldğı çok önemli ayrıca 8 senekli penyem hala yesnedir.
Fiziğin de iyiyse hoş, ben severim bu tarz giyinen erkekleri.
Fizik on numara. Geniş ve dik omuzlar falan, proporsiyon kusursuz.
İyi sen de ne kadar övüngeçsin.
İyi olduğum yerden girdin. Kusurlu yerden rseydin onlari da söylerdim :)
Tutmadı mı Büşra Hanım?
Tutmuyo kız
Kendinde cesaret bulup yazabilmene hayranım..
Paşa gönlüm ne isterse onu giyerim a şahsı ne der b şahsı ne anırır umrumdışı
Ego tatmini vol 33343234234234234232
Abi neolit ayakkabı da alabilirsin yağmurdan etkilenmez
Yakışıklıya ne giyse yakışır :)
Çok yakişikli değilim açikçasi.
O kadar yakışıklıyım ki pembe tayt giysem yakışıyor (!)bir11 :P
Şaka bir yana genel olarak yani tipsiz bir insanı Beymenden giydirsen yine beğenmezler.Ama yakışıklı insan pazardan giyinse bile her zaman yakışıklıdır :) Bu arada senin gibi delikanlı abiler artık fazla yok dikkat et kendine kızlar kapmasın :P :)
Estafurlah
Verdik gitti! Bu ne arkadaş kız istiyon sanki:)
Böyle birine kiz veren olur mu dersin? :)
Git bir sadaka ver *-*
Veririz de, neyin sadakasi bu?
Koç burcu musun merak ettim? :/
Burcumda yükselenim de akrep.
Resimdeki gibiysen Allah denir.
Teşekkür ederim :)
22 yasında ?
Severim.çünkü olgunluğu severim ben!
Nickinde olgunmuş baya
en az senin kadar :/
Benim nickimin nesi varmiş acaba?
vakkocu olduğunu düşünürüm ablacım
Anladim ablacim
wowww iymiş boyun kaç
1.78 boy, 70 kg. Atletik vücut, baklavalar falan abarti olmayan spor
boy biraz daha uzun olaydı :/ neyse ama iysin yinede arada spor da giyinn
egolarini tatmin etmek icin ugrasma bence
Klasik giyime bayılıyorum.
Ne güzel
otuz kırk yasında ne giyck diye merak edyrm
Yine ayni giyinir
o yaşlara gelince bu tip giyinn ,insanlar genç görünmek için elinden geleni yapar ve komik olur
itici oldugunu düsünürüm bna cekici gelmyo
gerek yok bence hoş durmuyo :D
Neyin cevabiydi bu?
hepmı boyle takılıyorsun
insan yakışanı giymeli bence
yaşına göre büyük giyinmiş derim
Gel evlenelım para sende :D
Ciddiydim ama yaa :)))
"Para varsa tamamdir" düşüncesine sahip kizlarla ciddi düşünmüyorum