Klasik giyinen ve kösele ayakkabılarından vazgeçmeyen yirmi iki yaşında olgun bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?

Ben mesleğimizden dolayı hep sık ve klasik giyinmeye alışmış birisiyim. (Klasikten kasıt hergün takım elbise giymek değil!) Mesela gömleklerim dar kesimdir ve her zaman pantolonun içine sokarım. Ütülü kanvas pantolonlar giyerim. E haliyle bu giyimin altına adidas ya da ne biliyim puma falan giyilmez diye düşünüyorum.

O yüzden hep Kemal Tanca'dan falan kösele ayakkabı ve kemer alırım. Ayakkabı ve kemer uyumu yaparım. Kabarık montlardan digil de dar kesim trençkotlardan giyerim. Umarım anlatabilmişimdir giyim tarzımı. Ha unutmadan söyleyim, böyle giyinip otobüse dolmuşa binmiyorum. Yağmurda karda çamurun içinde yürümüyorum. Şükürler olsun hiç arabam eksik olmadı. Şey, utanıyorum söylemeye ama benim marka takındım var, ve mükemmeliyetçi bir insanım. Hayatımdaki herşeyin en iyisi, en markası olmasını isterim. Karakter ve davranış olarak da ağır bir yapım var, boş laf etmem, boş laf dinlemem, her şeye gülmem, her zaman mantıktan yanayım. Yaşam tarzım ve giyim tarzım uyusuyo yani.

Şimdi sorumu soruyorum. 22 yasında, babasından hiç bir yardım almadan, araba alıp satarak hayatını baya baya rahat sürdüren, tek başına evde kalan, klasik giyinen üniversite öğrencisi, işletme okuyan bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?

(Soruyu sormamın asıl amacı ayakkabı meselesi. Dün birisi "Böyle ayakkabılar giyiceğine Tiger falan giysene herkes giyiyo Tiger" dedi. Ben de "Tigeri herkes giyiyo, ayrıca benim tarzım klasik. Hem benim bu ayakkabıya verdiğim parayla üç Tiger alırsın" dedim ve sonra pişman oldum. Onu kırmak istemezdim, ama sinirlendirdi hafiften dalga geçerek.) Kızların cevabı biraz daha önemli benim için, kro olduğumu düşünecekler mi merak ediyorum.

Cevaplarınız benim için çok önemli arkadaşlar. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Hepinize hayırlı Cumalar :)
Klasik giyinen ve kösele ayakkabılarından vazgeçmeyen yirmi iki yaşında olgun bir erkek hakkında ne düşünürsünüz?