"Ayrılalım" dedi ama açık kapı bıraktı. Ne yapmak istiyor?

ben bu kızı yaklaşık 2,5 senedir falan tanıyorum ve geçen sene ayrılmıştık sanırım sınava hazırlanmak için benden ayrıldı o zamanlar bir sebep vermemişti bana ama şuanda yeniden beraber 3 aydan fazla oldu sayılır çok özlemişim onu oda aynı şekilde beni özlediğini anlıyorum hissedebiliyorum.. Fakat üniversiteyi dışarda kazandığından beri yani aileden uzakta Şu an bana karşı bir tavır alır davranıyodu son bir haftadır hep bir tartışma hep bir kavga içindeyiz.. Kavgadan sonra tekrar konuşurdk devam ederdik, ta ki düne kadar... Dün yurttan kızlı erkekli karışık arkadaşlarla oyun oynamışlar bende kızdım daha gideli kaç gün oldu ne hemen arkadaş bulmuşsun falan diye oda dedi ki hiç erkek arkadaşım olmicak mı hangi devirde yaşıyosun falan dedi ben hep isterim ki sevdiğim kız bir başka erkekle arkadaş bile olsa yakın olmasın samimi olmasın konuşmalarına laflarına hep dikkat etsin isterdim bizim geçen sene bu yüzden çok kavgamız olmuştu fotoğraflarda yakın durmalar falan çok kavga etmiştik.. Ve ben dün yine aynı şeyleri yaşamamak istediğimi söyledim oda zaten öyle şey olmucak dedi ben nasıl davrancağımı biliyorum falan dedi ama bende dedim ki geçen senede hep olmucak hep bu son diyoduk yine aynı şeyler oluyodu dedim ve hemen eski defterleri açma diyip biraz morali bozuldu..Hatta ben dedim ki gerekirse hiç erkek arkadaşın olmasın hep kızlarla takıl falan dedim işte buna çok patladı çok kızdı o böyle kızınca ben dahada çok kızdım.. Ondan sonra bana söz vermesini istedim aynı şeyler olmucak diye söz verdi bana bende kabul ettim ondan sonra bana dedi ki bana niye surat asıyosun trip atıyosun falan diye söyleme baştan söylim dedi bende dedim ki o zaman hiç konuşma dedim oda iyi tamam diyip telefonu kapattı ve dün geceden beri hiç konuşmadık..

Bugün sevgilimi aradım yüzük göndercektim onu iade etcekmiş noluyo bu ne demek falan diye bitiriyo musun dedim bitiriyoruz dedi.. Ama ben sana bitirelim diye bişey söylemedim dedim oda sürekli kavga ediyoruz hiç bir şekilde anlaşamıyoruz falan dedi ondan sonra ben saydırmaya başlayınca ağladı.. Dedim ki ; bana verdiğin sözlere noldu dedim hani son nefesine kadar yanımdaydın dedim sen ailemle tanışmanın hesaplarını yapıyodun ne zaman tanışiyim diye noldu şimdi o laflarına falan derken ağlamaya başladı sana aldığım verdiğim şeyleri napıcaksın dedim fotoğrafımı aldığım kolyeyi beraber fotoğraflarımızı falan napıcaksın dedim hepsini saklicam dedi yüzüğüde alıcam onuda saklıcam dedi..eğer zaten kısmetse er ya da geç yeniden birlikte oluruz dedi bende öyle ama kısmetse diyip böyle bişey yapmadan olur mu ki dedim bilmiyorum dedi.. Bende dedim ki o zaman geç kalma dedim ne dediğimi anladın dedim inşallah geç kalmış olmam dedi ondan sonra ağlamaya yine devam etti ve inşallah yeniden görüşürüz diyip kapattık telefonu.Sizce ne istiyor olabilir tamamen bitirip atsa beni fotoğraflarımı kolyeyi yüzüğü hatta tişörtü mü neden hep saklicam desin kimse senin kadar beni sevemez değer veremez dedi niye böyle bırakıp gitmek istiyo peki ?
"Ayrılalım" dedi ama açık kapı bıraktı. Ne yapmak istiyor?